Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salonumu Ne Renk Boyatmalıyım??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

forever1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
2.602
1
0
İzmir
Selam kızlar
Ağustos ayında evleniyorum
Tek renkten yanayım
Evimde Siyah-Beyaz renkleri hakim
Salon,Yatak odası,Mutfak,Banyo her yer de yoğunluk beyaz
Siyah ayrıntılar var

Evimi ne renk boyatcağıma karar veremedim
Duvar kağıtlarıyla da renklendirebilirim?
Ve Avizeler... :44::44::44:
Fikirlerinize ihtiyacım var
Görsellerinizide paylaşabilirsiniz sevinirim..
Şimdiden hepinize Teşekkürler..
Fotoğraflar çok iyi çekemedim
Salonum bu..
$Fotoğraf0149.webp
$Fotoğraf0147.webp
$Fotoğraf0146.webp
$Fotoğraf0145.webp

Son düzenleme:
$filliboyarenkkatalogu72.webp

renk olarak ilk olan fildişi iyi gibi :34:

duvar kağıdı için şöyle bir şey buldum;
tüm duvarları değilde karşılıklı duvarlar kağıt yapılır, diğer duvarlarda bu fildişi olur mesela:34:

$agde.webp

Eki Görüntüle 410910

renk olarak ilk olan fildişi iyi gibi :34:

duvar kağıdı için şöyle bir şey buldum;
tüm duvarları değilde karşılıklı duvarlar kağıt yapılır, diğer duvarlarda bu fildişi olur mesela:34:

Eki Görüntüle 410915

Zaten tüm duvarı yapmam canım boğar baya
Halıda benim giri renkler var acaba
fildişi üstü gri dekorlu birşeyler olur mu
Perdelerde beyaz olcak
Koltuğun 2 tarafına perde denk geliyor zaten
:ssz::ssz:

siyah beyaza en güzel ggiden renk krem rengi arkadaşım benim mobilyalarım da siyah beyaz çok pişmanım, bir türlü o klasikliğinden çıkaramıyorum, bence eğer imkanın varsa siyah beyaz mobilyaların renkleriyle oynaman. bayazla kahve daha şık ve daha modern. siyahın yanına gri dahada klasik olur. tabi klasik seversen o ayrı. umarım yardımcı olmuşumdur.

ben olsam koltugu yasladıgım duvarı veya tv unıtesının dayalı oldugu duvarı kırmızı, siyah, gri, beyaz renkler ıceren bı duvar kagıdı kaplar, dıger duvarlarıda beyaza boyardım.
koltugada 1-2 tane kırmızı kırlent alırdım. halıda kırmızı, beyaz gri falan renkler olanadan alırdım
tül ve perde de yıne uyumlu bıseyler olurdu. kırımızı kanatlar olabılır mesela beyaz, kendınden desenlı bı tul falan olabılır..
ama sadece sıyah beyaz cok ıtıcı gelıo bana
arada kırmızı ve gri falan da olsun. daha sıcak bı ev olur bence..

Benim mobilyalarım da siyah beyaz geçen sene bende çok düşünmüştüm ne renk yapsam diye... En çok roma grisi öneriliyor siyah beyaz mobilyaya ama ben cesaret edemedim oturma odamda ve mutfağıma yaptırdım güzel durdu...Düşünebilirsin roma grisini Polisan - Renk Seçimi burdan tonuna bakabilirsin renklerin üzerlerine gelince renk isimleri yazıyor... Ya da tek duvarda bu rengi düşün derim fildişi çok sırıtır bence...

siyah beyaza en güzel ggiden renk krem rengi arkadaşım benim mobilyalarım da siyah beyaz çok pişmanım, bir türlü o klasikliğinden çıkaramıyorum, bence eğer imkanın varsa siyah beyaz mobilyaların renkleriyle oynaman. bayazla kahve daha şık ve daha modern. siyahın yanına gri dahada klasik olur. tabi klasik seversen o ayrı. umarım yardımcı olmuşumdur.

Ben mobilyalarıma aşığım elimden alsalar çıngar çıkarırım
İlerde değiştirirm sıkılırsam ama şimdilik çok memenunum teşekkürler..
Evim yeteri kadar modern klasiklikten uzak diye düşünüyorum

ben olsam koltugu yasladıgım duvarı veya tv unıtesının dayalı oldugu duvarı kırmızı, siyah, gri, beyaz renkler ıceren bı duvar kagıdı kaplar, dıger duvarlarıda beyaza boyardım.
koltugada 1-2 tane kırmızı kırlent alırdım. halıda kırmızı, beyaz gri falan renkler olanadan alırdım
tül ve perde de yıne uyumlu bıseyler olurdu. kırımızı kanatlar olabılır mesela beyaz, kendınden desenlı bı tul falan olabılır..
ama sadece sıyah beyaz cok ıtıcı gelıo bana
arada kırmızı ve gri falan da olsun. daha sıcak bı ev olur bence..

Halıda o girili siyahlı kırmızı olanlar ucuz ve hemen sönen temizlenmesi zor halılar
Ben antibakteriyelli akrilik halı aldım
Bahsettiğin duvar kağıdı biraz göz yorar
Ve koltuğun 2 tarafı perdeye denk geliyor
Tülde düz beyaz çok kargaşa şeyleri sevmiyorum:44::44::44:

Selam kızlar
Ağustos ayında evleniyorum
Tek renkten yanayım
Evimde Siyah-Beyaz renkleri hakim
Salon,Yatak odası,Mutfak,Banyo her yer de yoğunluk beyaz
Siyah ayrıntılar var

Evimi ne renk boyatcağıma karar veremedim
Duvar kağıtlarıyla da renklendirebilirim?
Ve Avizeler... :44::44::44:
Fikirlerinize ihtiyacım var
Görsellerinizide paylaşabilirsiniz sevinirim..
Şimdiden hepinize Teşekkürler..
Fotoğraflar çok iyi çekemedim
Salonum bu..
Eki Görüntüle 410592
Eki Görüntüle 410593
Eki Görüntüle 410594
Eki Görüntüle 410595

Canım ben senin salon resmınden sonra detaylı yorumları okuyamadım ama birşey sorucam salonun bundan ibaret mı yemek odan salonun içinde mı ayrı mı, aynı odadaysa yemek masanın daha doğrusu konsolun oldugu duvarı aşağıdaki çiçekli duvar kağıdıysa döşeyebılırsın, yada diğer duvar kağıdında kırmızıyla griyi kombınleyebılırsın.

Eğer yemek odan salonunda değilse tv ünitesının oldugu duvarda uygulayabılırsın. Diğer duvarlarda da aşağıda yatak odasında bulunan mat gri hoş olacaktır.

Ama çok güzel gorunuyor emınım herşey yakışacaktır canım, tabi koyu renkler kullanmaman daha avantajlı :16: güle güle otur inşallah :)

$kirmizi-desenli-duvar-kagidi-modeli-5.webp

$kirmizi-desenli-duvar-kagidi-modeli-7.webp

$duvar boyası.webp

Benim mobilyalarım da siyah beyaz geçen sene bende çok düşünmüştüm ne renk yapsam diye... En çok roma grisi öneriliyor siyah beyaz mobilyaya ama ben cesaret edemedim oturma odamda ve mutfağıma yaptırdım güzel durdu...Düşünebilirsin roma grisini Polisan - Renk Seçimi burdan tonuna bakabilirsin renklerin üzerlerine gelince renk isimleri yazıyor... Ya da tek duvarda bu rengi düşün derim fildişi çok sırıtır bence...

Güzel renkler var teşşekür ederim
Duvarda beyaz olunca sanki koltuklar görünmeyecek gibi:44::44::44:

Canım ben senin salon resmınden sonra detaylı yorumları okuyamadım ama birşey sorucam salonun bundan ibaret mı yemek odan salonun içinde mı ayrı mı, aynı odadaysa yemek masanın daha doğrusu konsolun oldugu duvarı aşağıdaki çiçekli duvar kağıdıysa döşeyebılırsın, yada diğer duvar kağıdında kırmızıyla griyi kombınleyebılırsın.

Eğer yemek odan salonunda değilse tv ünitesının oldugu duvarda uygulayabılırsın. Diğer duvarlarda da aşağıda yatak odasında bulunan mat gri hoş olacaktır.

Ama çok güzel gorunuyor emınım herşey yakışacaktır canım, tabi koyu renkler kullanmaman daha avantajlı :16: güle güle otur inşallah :)

Eki Görüntüle 411090

Eki Görüntüle 411087

Eki Görüntüle 411089

Canım çiçekli şeyleri çok fazla sevmiyorum
Evimde çiçekli 1 tek ürün yok
Yemek takımım var ama konsol almadım
Çok eşya kullanmayacağım şeylerle doldurmak istemedim
Çünkü oturma odası yapmadım
Oturma odasına baza-dolap koycam misafiler için gelen kalır
yatak odam küçük onunlada diğer odayı birleştircem
yani 3+1 olan evim
2+1 olcak

ama bende şöyle düşündüm
Koltukların 2 kısmına perde geliyor
bir tarafı duvara geliyor
Oraya ışıklandırma yaptırabilirim
şöyle olur mu?? $duvar-aydinlatma.webp $duvar-aydinlatma11.webp

Bu jennifer naısl girdi araya hahahahhaha

Eklentiler

• $2007+Vanity+Fair+Oscar+Party+-GA-e_HRK4ol (1).webp
    $2007+Vanity+Fair+Oscar+Party+-GA-e_HRK4ol (1).webp
    22 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
Güzel renkler var teşşekür ederim
Duvarda beyaz olunca sanki koltuklar görünmeyecek gibi:44::44::44:

Canım çiçekli şeyleri çok fazla sevmiyorum
Evimde çiçekli 1 tek ürün yok
Yemek takımım var ama konsol almadım
Çok eşya kullanmayacağım şeylerle doldurmak istemedim
Çünkü oturma odası yapmadım
Oturma odasına baza-dolap koycam misafiler için gelen kalır
yatak odam küçük onunlada diğer odayı birleştircem
yani 3+1 olan evim
2+1 olcak

ama bende şöyle düşündüm
Koltukların 2 kısmına perde geliyor
bir tarafı duvara geliyor
Oraya ışıklandırma yaptırabilirim
şöyle olur mu??Eki Görüntüle 411122 Eki Görüntüle 411123

Bu jennifer naısl girdi araya hahahahhaha

Evet duvar ışıklandırmalarını kesınlıkle çok şık ve görsel buluyorum, anlattıgın dekorasyona çok yakışır bu tarz ışıklandırma 2. olan çok farkı mesela, ilk olanda salonunla uyumlu.

Tüm duvarlarını açık tonlarda tek bir renk yapabılırsın o zaman salonun asaleti bozulmamış olur, siyahlıklar zaten tezat oluşturup hareketlendırecektır salonu.

Back
X