Salonumun detaylarına beraber karar verelim

seyhanece

Güzel kızım benim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
179
5
318
İstanbul
Günaydın Arkadaşlar

Salonumu yeniden düzenlemek istiyorum . Koltuk takımınının döşemesini değiştirdim . Eski ve yeni resimlerini ekliyorum. halımı da ekliyorum. bu koltuklara ve halıya uygun perde nasıl olmalı sizce daha doğrusu tüllerimi biraz haraketlendirmek istiyorum.. Sizce neler yapabilirim . Bu arada duvar ünitesi siyah ve kırmızı onun fotolarını çekemedim malesef ve ünitenin önüne halı almam lazım onun rengi tek renk olsun istiyorum kırmızı mı , gri mi onada karar veremedim.

Eski hali

Yeni hali

Halı

Halının mavi gibi görünen yerleri gri aslında

Son düzenleme:
cnm çok güzel olmuş ii günlerde kullan...

perdeni beyaz üstüne küçük kırmızı desenli düşünebilirsin.. fonları da gri

cnm çok güzel olmuş ii günlerde kullan...

perdeni beyaz üstüne küçük kırmızı desenli düşünebilirsin.. fonları da gri

Çok teşekkür ederim

aslında tüllerimi değiştirme fırsatım yok malesef tüllerim krem rengi kırınkıl bunlara belki fonla haraket verebilirim diye düşünüyorum ip perde veya siyah kırmızı - siyah gri fon perdelerle nasıl yapacam bilemiyorum

hayırlı olsun canım, duvarların için canvas resim veya canvas resim şeklinde saatler düşünebilirsin, benim çok hoşuma gidiyor...

güle güle kullan canım. perdeleri bana göre siyah yapma.özellikle sürekli kullandığınız bir odaysa siyah pek tercih edilmiyor. enerjiyi emen bir renk olduğununu ve sürekli kullanımda iç kararttığını biliyorum.gerçi kırmızıyla dengelemişsin ama perdede siyahtan uzak dur derim.belki grili bişiler olabilir. fotoğraf ne kadar olsa da yanıltıcı olabiliyor. canlı halini sen biliyorsun.tv
ünitesinin önüne sade düz bir renk bak.her taraf renkli olursa göz yorar. yine gri olabilir. tekrardan hayırlı olsun

hayırlı olsun canım, duvarların için canvas resim veya canvas resim şeklinde saatler düşünebilirsin, benim çok hoşuma gidiyor...

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun insallah . Evet haklısın duvar a canvas saat veya tablo güzel olacaktır .

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun insallah , diyorumki fon olarak kullanmak için Gri ip perde alsam ve tülerimin üstüne boncuk perdeler var onlardan atsam 2 sıra yada 3 sıra resimdeki gibi boncuk ama rengi siyah yada kırmızı mesela

Son düzenleme:
evet boncuk perde iyi fikir bence. hem boğmaz hem de şık durur.

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun insallah , diyorumki fon olarak kullanmak için Gri ip perde alsam ve tülerimin üstüne boncuk perdeler var onlardan atsam 2 sıra yada 3 sıra resimdeki gibi boncuk ama rengi siyah yada kırmızı mesela

Eki Görüntüle 186043 [/QUOTE]

canım bu kırmızı halı yahşi cazibedeki halı ama rengi fotoda daha farklı çıkmış,ben bayılıyorum o halıya,hep bakıyorum,mutfağıma düşünüyorum kısmetse,markası royal değilmi

canım bu kırmızı halı yahşi cazibedeki halı ama rengi fotoda daha farklı çıkmış,ben bayılıyorum o halıya,hep bakıyorum,mutfağıma düşünüyorum kısmetse,markası royal değilmi

evet o halı ama ben değiştirmek zorunda kaldım . herşey o kadar ters gidiyor ki, koltukları döşeme sini değiştirirken istediğim kumaşı getiremediler başka kumaş seçmek zorunda kaldım , duvar ünitem cumartesi günü gelecekti boyası yapılmamış o yüzden gelmedi haftaiçi belki gelecek, halıyı çok beğenerek aldım sadece birgün kullandım ama üstünde o kadar çok tüy topluyorki anlatamam evde bebek olduğundan değiştirmek zorunda kaldım o kadar da hoşuma gitmişti : (

Benimde sizinkinlere benzer yeşil renkte koltuğum var , bu sene taşınırsam nasipse yüzletmeyi düşünüyorum...Sizinkiler çok güzel olmuş, iyi günlerde kulllanın...

Benimde sizinkinlere benzer yeşil renkte koltuğum var , bu sene taşınırsam nasipse yüzletmeyi düşünüyorum...Sizinkiler çok güzel olmuş, iyi günlerde kulllanın...

Teşekkür ederim .. Ben ilk önce koltuklarımı değiştirmeyi düşündüm ama modeli ile ilgili bir sıkıntım yoktu sadece döşeme rengi problemdi benim için ve döşemesini değiştirdim .. İnsallah sizde taşınırsınız ve koltuklarınızın döşemesini değiştirirsiniz ..

koltuk yüz değiştirme ne kadara mal oldu?ben de yeni ev aldım taksit ödüyorum yeni takım alamam ama çokda sıkıldım(((değiştirme uygunsa bakayım bi diyecektim .çok güzel olmuşlar güle güle kullanın.....

Teşekkür ederim . Benim koltuklarım 1.100 TL tuttu . sadece yüz değiştirdim süngerleri falan değiştirmedim çünkü gerek yoktu sağlamdı . kumaşına göre fark ediyor tabii .siyah kumaşı serteks' in "Orion Montana" serini kullandım. Beyaz olan yeri hatırlamıyorum onu sadece bağendim diye kullandım özellikli bir kumaş değildi çünkü . daha pahalı ve daha ucuz kumaşlar var yani 900-1500 arası değişiyor maliyeti döşemenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…