cnm çok güzel olmuş ii günlerde kullan...
perdeni beyaz üstüne küçük kırmızı desenli düşünebilirsin.. fonları da gri
hayırlı olsun canım, duvarların için canvas resim veya canvas resim şeklinde saatler düşünebilirsin, benim çok hoşuma gidiyor...
güle güle kullan canım. perdeleri bana göre siyah yapma.özellikle sürekli kullandığınız bir odaysa siyah pek tercih edilmiyor. enerjiyi emen bir renk olduğununu ve sürekli kullanımda iç kararttığını biliyorum.gerçi kırmızıyla dengelemişsin ama perdede siyahtan uzak dur derim.belki grili bişiler olabilir. fotoğraf ne kadar olsa da yanıltıcı olabiliyor. canlı halini sen biliyorsun.tv
ünitesinin önüne sade düz bir renk bak.her taraf renkli olursa göz yorar. yine gri olabilir. tekrardan hayırlı olsun
evet boncuk perde iyi fikir bence. hem boğmaz hem de şık durur.
Çok teşekkür ederim yorumların için aklına başka fikirler gelirse yazmayı unutma olurmu
çok güzel olmuş..
gr perde ve gri halı olabilir çok kırmızı olmasın bence her yer,siyah da karanlık yapar
canım bu kırmızı halı yahşi cazibedeki halı ama rengi fotoda daha farklı çıkmış,ben bayılıyorum o halıya,hep bakıyorum,mutfağıma düşünüyorum kısmetse,markası royal değilmi
halna üzüldüm hay aksi...koltuklarn cok güzel olmus güle güle kullan...
Benimde sizinkinlere benzer yeşil renkte koltuğum var , bu sene taşınırsam nasipse yüzletmeyi düşünüyorum...Sizinkiler çok güzel olmuş, iyi günlerde kulllanın...
koltuk yüz değiştirme ne kadara mal oldu?ben de yeni ev aldım taksit ödüyorum yeni takım alamam ama çokda sıkıldım(((değiştirme uygunsa bakayım bi diyecektim .çok güzel olmuşlar güle güle kullanın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?