- Konu Sahibi dilber1982
-
arkadaşlar merhaba,ince uzun bir salonum var ve maalesef hiç kullanışlı değil 8 yıl olduartık eşim ve 2 yaşındaki oğlumla rahat rahat oturabileceğimiz belki önüne uzun bir puf koyarak ayaklarımızı uzatacağımız koltuk istiyorum.oturma grubundan hevesimi aldığımdan aklıma ilk köşe koltuk takımı geliyor ama koyacağım yere karar veremiyorum.salon camından maslağa kadar görebildiğim bir manzaram var.önündeki peteği başka yere taşısam diyorum.şu anda dekor perdelerim yok ayrıca kilim yerinede kendinden desenli krem renkli halılarım var.sizce salonumu baştan aşağı nasıl döşemeliyim?eklediğim resimlerden biri taş kaplama üzerine yerleştirilmiş lcd tv ünitesi.bunu mutlaka yaptırmak istiyorum.ayrıca asma tavan spot aydınlatmada düşünüyorum.sizin fikirlerinize çoook ihtiyacım var.
not:aslında dekorasyon sorular sorunlar önerilr bölümüne açmıştım konuyu ama 43 kişi bakıp geçmiş o yüzden bu bölüm altına açmak istedimEki Görüntüle 371626 Eki Görüntüle 371627 Eki Görüntüle 371628 Eki Görüntüle 371629 Eki Görüntüle 371630 Eki Görüntüle 371631 Eki Görüntüle 371632
arkadaşlar merhaba,ince uzun bir salonum var ve maalesef hiç kullanışlı değil 8 yıl olduartık eşim ve 2 yaşındaki oğlumla rahat rahat oturabileceğimiz belki önüne uzun bir puf koyarak ayaklarımızı uzatacağımız koltuk istiyorum.oturma grubundan hevesimi aldığımdan aklıma ilk köşe koltuk takımı geliyor ama koyacağım yere karar veremiyorum.salon camından maslağa kadar görebildiğim bir manzaram var.önündeki peteği başka yere taşısam diyorum.şu anda dekor perdelerim yok ayrıca kilim yerinede kendinden desenli krem renkli halılarım var.sizce salonumu baştan aşağı nasıl döşemeliyim?eklediğim resimlerden biri taş kaplama üzerine yerleştirilmiş lcd tv ünitesi.bunu mutlaka yaptırmak istiyorum.ayrıca asma tavan spot aydınlatmada düşünüyorum.sizin fikirlerinize çoook ihtiyacım var.
not:aslında dekorasyon sorular sorunlar önerilr bölümüne açmıştım konuyu ama 43 kişi bakıp geçmiş o yüzden bu bölüm altına açmak istedimEki Görüntüle 371626 Eki Görüntüle 371627 Eki Görüntüle 371628 Eki Görüntüle 371629 Eki Görüntüle 371630 Eki Görüntüle 371631 Eki Görüntüle 371632
senın koltuklarında çok güzel bence
cam kısmınız küçük olduğu için hem katlamalı perde hem bride üstüne fon çok sıkmış odayı.birde duvar renginizle katlamalı tülünüzn renk tonları birbirine çok yakın ne duvar ne perde kendini gösteremıyor. duv ar rengini kırık beyaza kdr açabilirsiniz bence. köşe takımı iyi güzel de bnde beğenıyorm düşünüyorum ama misafir geldiğinde herkes iplik gibi dizliyor ya kmse konuşurken birbirini göremıyor o dezavantajı işte annemın evinde vr köşe takımı hoş olmuyor pek ama oturma odası için kesnlkle köşe takımı olabilir ama salon için ne derece kullanışlı olur bilemıyorum.Hem artık uzun tül yoksa yere kdr fonlar anlamsız gelıyor bana uzun tüller yalnz çıplak durduğu için yanlarına fonlar tercih ediliyor keşke o camdaki katlamalıyı da 2 parça yerine tek parça yaptırsaydınız görüntü kalabalıklığı olmuş biraz.ama eğer köşe takımı düşünüyorsanız illa normal bir şekilde camın önüne doğru L şekilnde uzatabilirsiniz tam karşısına ynı balkon kapısının yan tarafındaki duvara da tv ünitenizi koyarsınız. çnkü halihazırda tv acayip uzak kalmış oturma grubuna .spot ışıklara gelince çk yapay duruyor bir süre snra da göz yorduğunu duydum tavanda normal beyaz ışık etrcih edilebilir ama tv nin yan tarafalrında falan renkli ışık olmaz küçük birde çocuğunuz var gözlerine zarar verebilir. burda bir bayanıne vinde vrdı güzel görnmüyordu roda da söyledim evde renkli ışık düğün salonu havası veriyor.
ben köşe koltukları pek sevmesem de benim eşim çok seviyor oturma odalarına çok yakıştırıyor sizin de odanız salondan ziyade daha çok oturma odasına benziyor öyle çıtı pıtı üstüne ancak iki kişinin oturacağı koltuklardan değil de izmirli rumuzunda bi arkadaşın köşe koltuğu vardı o tarz yastıklı konforlu bi köşe takımı alırsanız bence bu odaya hoş olur zaten o kenardaki kocaman fonları artık kaldırdım demişsiniz ki ben de bunu diyecektim çok göz yoruyo ve normalinden bayaa da bi geniş dikilmiş sadece katlamalı olursa ve pencerenin önündeki peteği kaldırıp o kısma güzel bi köşe olursa 2 li koltuğun yerine de tv yi koyarsanız güzel olur...bence bu evim şahane de gördüğümden dolayı söylüyorum bu aydınlatmalar eve pek hoş olmuyo sput şeklinde tavanda serpiştirilmiş olanlar ve eğer mavi değilse neyse de bu sizin gösterdiğiniz bana pek hoş gelmedi ama taş kaplama ille isterseniz tv nin şimdiki yerine yaptırıp oraya da konsolunuzu koyabilirsiniz belki ya da taş yerine odaya uygun bi duvar kağıdı da olur tv nin durduğu duvara..bahsettiğim aşağı yukarı şöyle
evet ayrı ayrı iki oda olsun istemedim yemek odamı ayırdım sadece salon-oturma odası bir.izmirli arkadaşın koltuk resmini yüklemeni istesem :) duvarlarımdaki boya düz değil resimlerden anlaşılmıyodur desenli boya sanki duvar kağıdı havasında.o yüzden taş düşündüm.
canım ben salonuna baktığımda aklıma şöyle birşey geldi
bolkon kapının tam karşı tarafındaki duvardan başlayıp cam önünde peteğin bir bölümüne kadar gelin L koltuk
balkon kapısının yan tarafındaki koltuğun yerine büyük dikdörtgen bir puf ve arkasına duvara yaslanan büyük bir yastık
berjer koltukları tamamen kaldır kullanma hiç
tv ünitesi içinde koyduğun resimdeki dekoratif taşlı ünitede çok güzel ve moda onu yaparsın
bence çok güzel olur
aklımdan geçenlere tercüman olmuşsun resmen pufu koyacağım duvara kadar :)) koltuklarımın hiçbirini istemiyorum zaten.aklıma birde şöyle bir plan geliyor,şimdi tv nun olduğu salon tarafını kullansam karşı kolonun solundan içe doğru köşe koltuk gelse ( tv nun ortasında bittiğini düşünün uzantısının) tv da uzun konsolun olduğu duvara taş kaplama tv ünitesi ile koysam.yine dikdörtgen bir puf alsam
yeri geldiğinde köşe koltuğun devamına koyarım yeri geldiğinde halının bitim yerine koyarım birileri geldiğinde sohbet ortamı yaratılmış olur karşılıklı.karşıya camın orayada dinlenme koltuğu koysam peteğin önüne??? biri büyük biri küçük konsollarımda karşılıklı duvarlarda olsa???Eki Görüntüle 372862 Eki Görüntüle 372863
artık katlamalı perde yok,perdelerim linensten ben boydan boya istememe rağmen güzel durmaz zengin göstermez diye beni ikna ettiler.hiç istemiyordum aslında.bende bardak gibi insanların dizilmesini sevmiyorum ama başka bir şekil aklıma gelmiyor.yer dar olduğu için en fazla ikili koltuk koyabiliyorum o zamanda rahat olmuyor biz bize kaldığımızda uzanmaya kalksak bacaklarımız deri kısımlara uzanıyor
gözümde canlandırdım da bana pek hoş gelmedi ama senin tercihin...ben olsam kesinlikle pencere önüne koyardım koltuğu alınca ve tv yi de balkon kapısıyla salonun giriş kapısı arasındaki duvara koyardım..konsolu da tv nin olduğu yere ...biraz da tv sehpasındaki fazlalıklardan kurtuldun mu tamamdır..
bana tv 'nun koltuklarına çok uzak gibi geldi.bence ona bir el atmalısın.peteğini camın önünden kaldırmanı tavsiye etmem .çünkü busefer duvarlarına sulanmalar veya kabarmalar oluyo ki kuzenimevine ek petek koydurdu. duvarları kabardı.şimdi çok pişman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?