- 12 Ekim 2010
- 264
- 5
- 66
- Konu Sahibi dilber1982
-
merhaba canım az önce açtığın konulara baktım yemek odan daha geniş ve ferah geldi bana odaları değiştirip koltuk takımını ve tv üniteni oraya geçirsen bence daha ferah ve şık olur yemek odası takımında bozulmadan takım olarak tek bi yerde durur ve daha hoş olur bence
ayrıntılar hakkında yorum yapmıcam ama bence kesinlikle aydınlatmaya agırlık ver pencerenden gözüken bir manzaran olduğunu söylüyorsun eğer imkanın varsa pencereyi büyütmeni tavsiye ederim hiç yoktan bir masraf gibi gözüküyor ama eminim biraz ışık çok şey katacak....:)
ayrıca pencere önü bölüme köşe bir koltuk koyarsan ve tvyide uzunlamasına olan duvara koyarsan daha kullanıslı olur gibi geliyor...sonrasında fotolarsan ve bizimle paylasırsan da süper olur doğrusu:)kolay gelsin sana şimdiden hayallerinden daha güzel olsun inşallah...
Açıkçası bu ev benim olsa neyi nasıl yapardım diye düşünerek yerleştirdim kafamda ama tabii ne kadar size uyar bilemiyorum:) Mesela ben klimayı kapının tam üzerine alırdım hem görünüm, hem tepenizden üflememesi açısından.Fon perdeyi kaldırmanız bence en doğru şey çünkü uzunlamasına odada ışıktan yararlanmanızı o perde engellerdi.Odanın rengini elimden geldiğince beyaza yakın yapardım.Televizyonun şuan olduğu yere gündüz ışığından daha çok faydalanmak için tv. ölçüsünde bir ayna koyardım.Klimanın şuan bulunduğu duvara tv monte ederdim çünkü tv sehpası sizi yer kaybına uğratır.Cam önüne gelince koltuğu c şeklinde tercih ederdim,koltuğun camın önüne gelen kısmında arkaya yaslanılan kısmı olmayan bir modeli olmalı çünkü bol renkli hatta minik çiçekli kumaştan minderlerden koyardım.Böylece ister kışın sırtımı peteğe dayayıp mis gibi ısınır,istersem ayaklarımı uzatıp tv izlerdim:) İkili berjeride tv şuan bulunduğu kısma koyup araya bir sehpa yada fiskos atabilirdim.(rengi krem yada beyaz olabilir ferah olması için)Tv nin şuanki olduğu yerin sol kısmındaki konsolun yeri iyi ama üzerine çerçeveler,biblolar yerleştirirdim. Aydınlatmayı cam önünde loş bi hava veren abajur ile ,diğer kısımda tavandan aydınlatmayı tercih ederdimve son olarak uzunlamasına olan bir odada halıları uzunlamasına sererek odayı dahada uzattığınızdan enlemesine sermeyi tercih ederdim.Şimdiden kolay gelsin size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?