Salonumun Yeni Hali Nasıl Olmalı?

tablo beğenmek ne kadar zormuş :30:
teşekkür ederim yorumunuz için :16:
modern bir hava katmaktan endişe ediyorum, ama soyut bir resim olması da iyi sanki. kafam çok karışık :30:

çok büyük bir değişiklik yok ama paylaşayım dedim yeni halini.
orta sehpa ve yan sehpalar almayı denicem. ortadaki zigonlar zaten eşantiyon gibi bir şeydi, onları kullanmayı düşünmüyorum zaruri olmadığı müddetçe. sehpanın üzerine koymak için de ahşap boyama kitap kutu yapacağım inşallah. kitapların görünümünü beğenmeme rağmen, dekorasyon objesi olarak kullanmaya kıyamadım. bir de öyle ciltli, eskimsi kitaplarım yok zaten. bunların için de yaklaşık 6 aya ihtiyacım olabilir ömrüm yeterse :30:

Eklentiler

• $X.webp
    $X.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 102
  • $X1.webp
    $X1.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 108
Hayırlı uğurlu olsun.
Yalnız tabloyu çok çok yukarı asmışsınız.
Tablolar,ayakta durduğunuz zaman göz hizanıza gelecek yükseklikte asılmalı.
Yani koltuğa daha yakın olmalı.

Koltuklarınız ve parkeleriniz çok güzel uymuş.
Fakat halılarınız çok baskın renk ve şekiller içeriyor.
O yüzden odaya bakınca önce halılar göze çarpıyor,rol çalmışlar.
Bence daha açık renkte ve daha az desenli hatta düz bir halı kullansanız daha güzel olur.

Ben olsam yemek masasını eskisi gibi enlemesine kullanıp altına halı sermem.
Dediğim gibi parkeleriniz güzel,açıkta kalması ferahlık verir.
Hem 2 halı yerine tek halı almış olursunuz:)

teşekkür ederim Meleknaz Hanım, bu ayrıntıyı bilmiyordum. aslında bana çok yukarda gelmiyor, bir 5 cm veya 10 cm aşağıda olmuş olsa daha iyi olurdu sanki. Eşimle astığımızdan dolayı, sanırım onun boyuna uygun takmış olduk :26:
bundan sonraki asacaklarımda uygulayacağım :31:
diğer fikirleriniz için de çok teşekkürler. fikirlerinizi önemsiyorum.

Ben mobilyalarınizi beğendim :35:
Fakat halılar çok desenli,sade bir halı.
Koltuk Takımı kaplama yapılabilir.
beyaz yada vizyon renge :8:
NacizanE Fikrim Güle Güle Kullanilanın:16:

teşekkür ederim Meleknaz Hanım, bu ayrıntıyı bilmiyordum. aslında bana çok yukarda gelmiyor, bir 5 cm veya 10 cm aşağıda olmuş olsa daha iyi olurdu sanki. Eşimle astığımızdan dolayı, sanırım onun boyuna uygun takmış olduk :26:
bundan sonraki asacaklarımda uygulayacağım :31:
diğer fikirleriniz için de çok teşekkürler. fikirlerinizi önemsiyorum.

krizim tablo salona hem uymuş hem açmış ama halı konusunda ben ilk ona bakıyorum ve iki adet çok krizcim ya kendinden desenli düz bir halı al ortaya oda krem olmalı ki çok ferah olup evi değiştircektir yada halılardan birini kaldır

ama fikrimce birtane düz kendinden desenli krem halı olsan harika bir görüntü olcak mobilyalarına aynana birşey demiyorum çok uyumlu herşeyin canım

halılarımın ne çok düşmanı var yahu :33: :9:
birilerine vermeden veya birkaç sene geçmeden değiştirmem mümkün değil.
biraz da uyumsuz olsun ne yapayım :30:

halılarımın ne çok düşmanı var yahu :33: :9:
birilerine vermeden veya birkaç sene geçmeden değiştirmem mümkün değil.
biraz da uyumsuz olsun ne yapayım :30:

offf ama yaaa kendim bugünlerde halı konusunda çok kötüyüm o yüzden :1::1::1::1::1:yoksa sakın masraf etme benim dediğimi dikkate alma halıdan nefret eder hale geldim halı baktık ta annem çok beyaz istediğim için bana fena kızıyor :1::1::1::1::1::1: o yüzden halı fikri beni geriyor :1::1::1::1::1::1: yaaaa kendi evinizi inşallah aldığınız da zaten çoğu şeyi değiştirirsin onlar da yepis yeni

Back
X