salonun camları fransız cam (yere kadar)olup kruvaze tül kullananlar

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.030
3.964
773
50
Ankara
arkadaşlar merhaba .başlıkta belirttiğim tül şekli çok yaygın neredeyse modası bile geçiyor .Kullananlardan fikir almak istiyorum.Yıkanınca ağır oluyormu?Takması çok mu zahmetli?ortası açık olmasından dolayı kullanışlımı?örme yada dantel denen tarz yaptırmayı düşünüyorum iki cepheli salonuma ama bel ve boyun fıtığım var ve birazda takıntılıyım normal tüllerimi en geç bibuçuk ayda filan yıkarım.Kullananlardan bir satır da olsa yorum rica ediyorum .sevgilerimle.pencerelerimde bu büyüklükte.Görseldeki koyo renk olanın bi tık açığını düşünüyorum karanlık olurmu acaba
406372_2098289155305_2035497362_n.jpg

Canım ben kullanıyorum evimde.salonda 3 camım var biri Fransız diğer ikisi normal.evet ağır olmasına ağır bana göre .tek seferde 7kg luk makinem birini yıkıyo.takması bana zor geliyor çünkü kornişler çok dar yapılmış elim zor sığıyor ve çok zorlanıyorum .birde yaz geldimi tüllerimi eskileriyle değiştiriyorum..neden dersen salonda oturuyoruz ve cam açmak işkence tül yıpranır diye organze tüllerim var düz onları takıyorum.yanlış hatırlamıyorsam tek bir cam 9 metre tül kullanılmıştı toplam 27 Metre .resmini de atarım .

image.webp

image.webp
image.webp

İşte böyle canım ama ne yaptıysam aydınlık çekemedim Işık önden vurduğu için

Bu arada resimler için teşekkürler. çok makbule geçti.mesela benim camımda seninki gibi açılıyor yazın sıkıntı olacak demek.Dümdüz tüller var şimdi kendinden ışıltılı parlıyolar onlardan yaptırıp yanlarınada biraz gösterişli fon perde yaptırayım diye düşünüyorum. Çünkü kullanımı zor olan bişey beni gerer sanırım.

Sık yıkamayacaksınız sorun olmaz benim de salonumda o tarz pembe krem tonunda var ağır değil bir seferde 9 kiloluk mak anca yıkanıyor .Ama biz sigara kullanmıyoruz yılda 2.yıkayışım henüz .

Mutfakta abartılı olmaz mı kio_O
Temizlik vs sıkıntı değilse :eek:

Back
X