- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Ama bi ornek var bunla ilgili bi kişi suyun içinde bişey gormus açmadan firmaya dava açmış ve yüklü bir miktarda tazminat kazanmıştıTaş böceğe kıyasla masum kalıyor ya
Bide dibine gelince farketmişsiniz ya konu sahibi kullanmadan farketmiş
Belki uğraşmayın diye söylemiştir yoksa kimse dava açmazdı böyle davalar olmazdı diye düşünüyorum
Su berrak olduğu için içini görmek mümkün ya ama konservedir kutu koladır mümkün değil kaldı ki dikkat çekici bi renkte değil kavanozda bile olsa farkedilmesi zor :/Ama bi ornek var bunla ilgili bi kişi suyun içinde bişey gormus açmadan firmaya dava açmış ve yüklü bir miktarda tazminat kazanmıştı
Elbette ki taş salyangoz un yanında çok masum hatta şu an saç a bile razıydım gece gece(
İnandırmak zor sanki ama bilmiyorum firmada diyebilir senin koyduğun ne malum diye
Su berrak olduğu için içini görmek mümkün ya ama konservedir kutu koladır mümkün değil kaldı ki dikkat çekici bi renkte değil kavanozda bile olsa farkedilmesi zor :/
Bende öyle söyleyeceklerini tahmin edebiliyorum. Ama belki tahlil falan yaparlar diye düşündüm..Ama bi ornek var bunla ilgili bi kişi suyun içinde bişey gormus açmadan firmaya dava açmış ve yüklü bir miktarda tazminat kazanmıştı
Elbette ki taş salyangoz un yanında çok masum hatta şu an saç a bile razıydım gece gece(
İnandırmak zor sanki ama bilmiyorum firmada diyebilir senin koyduğun ne malum diye
Bence tahlil falan yapmazlar sonuçta o ürün üretileli ve o marketin rafina konulalı epey zaman geçmiştir üretici firma illa ki bi bahane bulur ama bimi arayıp sizi şikayet edeceğim diyebilirsiniz belki size geri dönüş yaparlarBende öyle söyleyeceklerini tahmin edebiliyorum. Ama belki tahlil falan yaparlar diye düşündüm..
Offf o daha kötü amaBende bimden konserve bezelye almistim hicte acmadim daha :)bi keresinde yumurtadan civciv cikmisti bendede :) ama ben hic dava falan etmedim ugrasmak istemiyorum diye.
EvetOfff o daha kötü ama
Epey zaman olunca bezelyeler salyangoz olmuyor heraldeBence tahlil falan yapmazlar sonuçta o ürün üretileli ve o marketin rafina konulalı epey zaman geçmiştir üretici firma illa ki bi bahane bulur ama bimi arayıp sizi şikayet edeceğim diyebilirsiniz belki size geri dönüş yaparlar
Ayy artık açmayın bence. Evde bir tane daha kapalı var geri mi götürsem acaba?Bende bimden konserve bezelye almistim hicte acmadim daha :)bi keresinde yumurtadan civciv cikmisti bendede :) ama ben hic dava falan etmedim ugrasmak istemiyorum diye.
Direk atiyorum :) gotur benceAyy artık açmayın bence. Evde bir tane daha kapalı var geri mi götürsem acaba?
Buna benzer bi olay biliyorm kadin sut almış şişenin kapagıni açmadan içinde siyah bisey gormüş bakmiş sinek dava ediyo firmayi kazanmişti ama sizin urun açik oldugu için bunu ispatlayamazsiniz benceMerhaba arkadaşlar. Bimden aldığım bezelye konservesinin içinden salyangoz çıktı..
Konserve firmasını dava etme hakkımız varmı ?
Bilgi verirseniz sevinirim.
bu olay türkiyede mi yaşandıBuna benzer bi olay biliyorm kadin sut almış şişenin kapagıni açmadan içinde siyah bisey gormüş bakmiş sinek dava ediyo firmayi kazanmişti ama sizin urun açik oldugu için bunu ispatlayamazsiniz bence
Ewet bi akrabamin komşusunun başına gelmişti olay.süt şisesi acilmadigi için kadin hakliydi.bu olay türkiyede mi yaşandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?