- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Resimleri işyerinden göremiyorum akşam gidince yorumumu yapıcam kesin güzel olmuşturr..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım isteki pc ler benim tarifi gostermiyoResimleri işyerinden göremiyorum akşam gidince yorumumu yapıcam kesin güzel olmuşturr..
Teşekkür ederim gamzelimNefis bir tarif daha, basarilar canim..![]()
Azerinim ellerine sağlık balım. Çok şık olmuş sunum ellerine sağlık. Hele irmiğin hikayesi çok hoşuma gitti.
sevgi ile yapılmış bir tatlı olduğu belli![]()
Teşekkürler safomsen de katilacakmisin
![]()
Yok balım ya ben ölmüşüm ağlayanım yok, bir de helvamı pişirecek halim yok
İlerki kategorilerde inşallah, işlerimi halledeyim de. Böyle incelemek de keyifliymiş![]()
niye bebem
hastamisin:26:
hayirli olsun safom artik yeni mutfaginda yaparsin tariflerinitaşınıyorum bacım o işler var bu hafta hayırlısıyla:18:
canııımm ellerine sağlık çok guzel gorunuyor.
kocacım cok sever bunu. yapıyım ben yaaa sevınsın gariban
cevız yerıne uste badem koysak olur mu?
üşenırım ben sımdı dısarı cıkmaya da![]()
inşallah cnm hayırlısıylahayirli olsun safom artik yeni mutfaginda yaparsin tariflerini![]()
tesekkur ederim canimellerine saglik![]()
tesekkurler asin cimharikaa aolmş elinee sağlıkk başarılar![]()
tesekkur ederim lokumum becerebilirsin tabi canim zor deyilellerine saglik, çok guzel gorunyor
deneyebilirim ben bu tarifi,becerebilirim in$alalh :)
tesekkur ederim sey_rencimÇocukluğumda orucumu ekmek ve şam tatlısı ile açardım,hayır diyemeyeceğim yegane tatlı tadıda öyledir eminim canım ellerine sağlık
Sağolasın canım senin tarif yayinlandi mı:26:
Hadi bekliyoruzGönderdim az önce bekliyorum bakalım![]()
Teşekkür ederim canım tepsinin çapı 29 cmçok hoş bir tatlı olduğu ortada. ben bir şey sorcam: tatlıyı yaptığınız tepsinin çapı kaç santim???
Şerbetli tatlılarda favorilerimdendir kendileri ellerine sağlık canım başarılar![]()