Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben ne dersem dıyım (guzellıklede olsa kavgaylada olsa) esıme aılesıne karsı tavır almasını saglayamıyorum. bu sebple ben hem arada kalıyorum hemde kızsamda kussemde pek kımsenın umurunda olmuyor. kayınvalıdem le aram suan ıcın cok ıyı ama kaynım ve eltım ben kızdıkca hız umursamaz hale gelıyorlar cunku esım asla onlara laf soylemez ben kusmus olsamda o onalrı arar,gorusunce tatlıtalı konusurlar. bana taktık verın o zaman . totomel nasıl yapıyorsun.
medeni durumunda bekar yazıyor evli falan değilsin yani:)))evlen. bi çoluk çocuğa karış evin bütün işi gücü başında olsun çoğunlukla geceleri yorgunluktan sırt ağrısı ile uyu bide üzerine seni kullanmaya çalışan bi görümcen olsun bakalım gocunmuyormusun yoksa o balıklarla beraber görümcenidemi yemeğe çalışıyorsun görüceksina.s.öptm seni canım yinede yorumun için sağol
Şöyle olmuş galiba..
Benim evim kokmasın senin evin koksunlmaz:
İş yaptırmaktan öte,madem kızartacaksın bana zahmet çıkartma demiş..
medeni durumunda bekar yazıyor evli falan değilsin yani:)))evlen. bi çoluk çocuğa karış evin bütün işi gücü başında olsun çoğunlukla geceleri yorgunluktan sırt ağrısı ile uyu bide üzerine seni kullanmaya çalışan bi görümcen olsun bakalım gocunmuyormusun yoksa o balıklarla beraber görümcenidemi yemeğe çalışıyorsun görüceksina.s.öptm seni canım yinede yorumun için sağol
ay yeri degil ama nedense canim acayip hamsi cekti birdencokacimcoook
Evet yaa benim de canım çektii
Kıızzz elin değmişken (hazır evinde kokmuşken) accukda bize kızartsaydın yaw kaydirigubbakcemile
Ağzına sağlık çok iyi demişsin eşine de bravoo :roflol: