• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sama sapan birey ite...

Anobis içinin yağları eridi galiba kaydirigubbakcemile3
Bence de çok iyi yapmış :lepi:
Güçlü kadınları görmek ne güzel
Adımız bazen saygısız bazen kötü gelin oluyor
Ama en azından kendimizi kullandırmayıp eşimizle mutlu olabiliyoruz

ya kızlar ben ne dersem dıyım (guzellıklede olsa kavgaylada olsa) esıme aılesıne karsı tavır almasını saglayamıyorum. bu sebple ben hem arada kalıyorum hemde kızsamda kussemde pek kımsenın umurunda olmuyor. kayınvalıdem le aram suan ıcın cok ıyı ama kaynım ve eltım ben kızdıkca hız umursamaz hale gelıyorlar cunku esım asla onlara laf soylemez ben kusmus olsamda o onalrı arar,gorusunce tatlıtalı konusurlar. bana taktık verın o zaman . totomel nasıl yapıyorsun.

Neden illaki eşinizin ailesine tavır alması lazım ki anlamadım. Sizin aranız iyi değilse görüşmeyin ama eşinizi neden dolduruyorsunuz ki.
Eşiniz sizi ailenize karşı doldursa hoşunuza gidermi? Valla konu sizin değil ama size yorum yapma gereğini duydum.
Bence bu isteğinizden bir an önce vazgeçin çünkü hiç hoş değil.

medeni durumunda bekar yazıyor evli falan değilsin yani:)))evlen. bi çoluk çocuğa karış evin bütün işi gücü başında olsun çoğunlukla geceleri yorgunluktan sırt ağrısı ile uyu bide üzerine seni kullanmaya çalışan bi görümcen olsun bakalım gocunmuyormusun yoksa o balıklarla beraber görümcenidemi yemeğe çalışıyorsun görüceksina.s.öptm seni canım yinede yorumun için sağol

Görümcenizin işleri devamlı size yaptırılıyorsa baştan sona haklısınız. Ama bir kerelik bir şeyse sineye çekilebilir.
Siz gerekeni yapmışsınız eşinizde destek çıkmış sorun yok o zaman.

Şöyle olmuş galiba..
Benim evim kokmasın senin evin koksun :olmaz:
ış yaptırmaktan öte,madem kızartacaksın bana zahmet çıkartma demiş..

medeni durumunda bekar yazıyor evli falan değilsin yani:)))evlen. bi çoluk çocuğa karış evin bütün işi gücü başında olsun çoğunlukla geceleri yorgunluktan sırt ağrısı ile uyu bide üzerine seni kullanmaya çalışan bi görümcen olsun bakalım gocunmuyormusun yoksa o balıklarla beraber görümcenidemi yemeğe çalışıyorsun görüceksina.s.öptm seni canım yinede yorumun için sağol

canım evli değilim bekarda değilim 2 yıldır sözlüyüm 5 aydır nişanlıyım nisandada evli olucam..

az çok anlayabirilirim..

ama dediğin gibi seni kullanmaya çalışıyorlarsa o bambaşka bir durum...

ben 40 yılda bir bişey isterse gocunmadan yaparım demek istedim

anayışın için sende sağol cnm durum farklıymış demek :):):)

haha cok komık laf etmissin..:)
eşin demekki seni seviyor ki haksız duruma dusmene katlananamıs.. eşinin degerini bil totomel..:)
bazı eşler karısına karsı tavır bile alıyor..:)

iyi lafı sokmuşmuş valla
herkes haddini bilsin kimse kimsenin yemeğini yapmak zorunda değil
bi emri vaki yapmış pes yani

ay yeri degil ama nedense canim acayip hamsi cekti birdencokacimcoook

Evet yaa benim de canım çektii
Kıızzz elin değmişken (hazır evinde kokmuşken) accukda bize kızartsaydın yaw kaydirigubbakcemile
Ağzına sağlık çok iyi demişsin eşine de bravoo :roflol:

Evet yaa benim de canım çektii
Kıızzz elin değmişken (hazır evinde kokmuşken) accukda bize kızartsaydın yaw kaydirigubbakcemile
Ağzına sağlık çok iyi demişsin eşine de bravoo :roflol:

evet totomel, ama benimkini mısır unuyla kızartkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tam yemek vakti ne balik muhabbetidir bu yaa, bende aciktim cokacimcoook :kedi:

Esimde bu durumda savunur gibime geliyor..
Ama genelde benim soylememi ister, oyle beni daha guclu bulur
Kendini savunabilmelisin, beni karistirma her zaman der..
Tabii bazi seylere goz yummasi anlamina gelmiyor bu, ama bence hakli..
Biz kadinlar gidelim lafi hak edene sokalim :lepi:

Mısır unuyla kızartılmış hamsi..Mmmmm mis gibi olur yaaa..Burnuma geldi sanki kokusu cokacimcoook

Walla iyi demişsin..Bazen öyle bi laf ediyolarki bizimkiler, işte böyle :çok üzgünüm: susup kalıyorum ben..Tepeme çıkarlar, yakındır.. :tomato:

başkasının balığı olsa ne demek efendim elimemi yapışır olurdu ama görümce kaynana elti olunca zıkkım ye oluyor galiba

Canim ilk okudugumda hatayi sende buldum, alt tarafi bir balik, kizartsan ne olur diye yazacaktim ama sanirim görümcen sürekli bütün faaliyetleri senin evinde gerceklestirmek istiyor:1closedeyes:
Bu yüzden iyi yapmissin. Zaten sen cadoloz bir gelin olsan, kaynanan onlarinkinide sen kizart diyemezdi, demekki baya bi alttan almis, susmussun. Iyi yapmissin bu yüzden.

Kızartmak değil de, ben ayıklayamıyorum..Totomodelcim..
Benimkileri de ayıklayıversen:hulya:kedi::..Bak kızart demiyorum haaa..kaydirigubbakcemile3

Sesini çıkartman iyi olmuş..ağzına sağlık..Çamaşırları istesen gönderir..
Bir de elin değmişken ,ütüle de ver derlerdi, inan..

Back
X