O açıdan düşünce hak verdim ama şöyle bi durum var herkesin listesi var elinde iş yapması için ayrı beni patrona şikayet etmiş benim listemede o baksın diye içim almıyor sürekli bana iş atmasını başkasına da yapıyor kimse sesini çıkarmıyor
Bizde de var Bi tane metres. Kamudayız.herkeste biliyor gizlemiyorlar ilişkilerini. Ama kadın resmen sultan muamelesi görüyor. Amirlere bile emir veren tip çünkü müdürün sevgilisi, hele sesimizi çıkaralım başımıza neler gelir. Müdür bozuntusuda çakma mafya. Genel sekreterlik bile adama bişey yapamıyor.
Ama siz özeldesiniz orası olmaz olur başka yer. Karakterinizden ödün vermeyin. O müdür denen aşalığın karısına sesleri yollayıp çıkın işten.
Bizde de var Bi tane metres. Kamudayız.herkeste biliyor gizlemiyorlar ilişkilerini. Ama kadın resmen sultan muamelesi görüyor. Amirlere bile emir veren tip çünkü müdürün sevgilisi, hele sesimizi çıkaralım başımıza neler gelir. Müdür bozuntusuda çakma mafya. Genel sekreterlik bile adama bişey yapamıyor.
Ama siz özeldesiniz orası olmaz olur başka yer. Karakterinizden ödün vermeyin. O müdür denen aşalığın karısına sesleri yollayıp çıkın işten.
Aaaaaa çook şaşırdım kamuyu hep kurtuluş olarak görüyoruz ya neler dönüyor.Çok zor bir durum sürekli işkenceyi yutmak. Buda öyle 150 cm boyu var tüm ofisi dize getirmiş.Allah yardımcınız olsun.Ve yardımcımız ,77 günüm kaldı çıkıcam işten gün sayıyorum:)