ne kadar kaldı borcunun bitmesine?Herkese Merhaba,hakkını savunan haksızlığa uğrayınca sesi çıkan biriydim.Yanlış iş yapıp para batırdım.Yaklaşık 20.000 lira kart borcunun altına girdim.Kart borcunu yapılandırıp,en kısa sürede b*ktan bi yerde evli ve 5 yıllık deneyimime rağmen asgari ücretle çalışmayı kabul ettim.Ama burda gerek patronum gerekse iş arkadaşlarım tarafından çok eziliyorum.Önceleri borçluyum diye sesimi çıkarmayıp lavaboda çok ağladığım oldu.Şimdide alışkanlık olmuş gözüm kırılmış kimseye gık diyemiyorum.Bunu nasıl aşarım.
Bu arada patronum evli burda nişanlı olan bi çalışanla ilişkisi var gizli ben tesadüfen onlar telefonda konuşurken duydum.Onu kollayıp onun işini üstüme atıyor.beni azarladı biraz önce onun yapmadığı iş için.Bende cevap verdim ama baktım daha da üstüme geliyor tamam deyip sustum.Nasıl sesimi çıkarıp şu pısırık,korkak halimi atabilirim kendimi koruyabilirim.Güçlendirme istiyorum siz güçlü kadınlardan.
DÜZELTME :Martta işten çıkıp Kpss'ye hazırlanıcam
Aynen Valla bugün çok dilime geldi kendimi buraya attımYani şeytan diyor ki patrona siz kendi özel ilişkinize bakın de. Tövbe tovbe zorla insabari kötüye sevk ediyorlar.
Karakterime yakışmaz yoksa değmez miMadem işten cikicaksiniz tehdit edin yıpranma tazminatı isteyin öyle çıkın
3 ay sabretmek bile çok zor,birilerinin ayrıcalıklı olup üstünden geçinmesi çok ağır biz 10 saat çalışıyoruz metresi 9 saat ve 3000 alıyorBaska is bulun. Orda da paraya ihtiyacim var, borcum var vb demeyin isinizi yapin aksam da eve cikin gidin.
Naptıkları umrumda değil sadece onun işini benim üzerime atması onun bizden daha geç gelmesi fazla maaşı gözüme batıyorEğer borcunuz bittiyse isten çıkın,
Bitmediyse marta kadar sabredin.
Zaruri de olsa sessiz kalma sizin tercihiniz, bunlar da sonucları.
Yasak ilişki ile durumunuzun hic alakası yok.
Sizi ilgilendirmez, kendi karaktersizlikleri.
Kimseyi özel hayatı ile tehdit etmeye kalkışmayın.
Karakterime yakışmaz yoksa değmez mi
Konuşmaların nasıl duydunuz ki siz duydu iseniz herkes duyar öyle aleni konuşabileceklerini sanmam yani duyulabilecek şekilde. İşin size verilmiş olmasından dolayı diyor olmayasınız? ayrıca her işi verebilir yani patron sonuçta yok yasak ilişkileri var da onu kolluyor da he bir siz farkına vardınız kimse varmadı da? kusura bakmayın borcunuz varsa çalışacaksınız yapacak birşey yok hem ekleme yapmışsınız eşim borcumu ödedi diye madem ödeyebilecek gücü vardı neden siz çalıştınız onu da anlamadım siz bu kafayla pek bir yerde çalışamazsınız o işi yıktılar bunu verdiler diyerek
İşimiz gereği şirket hatlarımızda ses kaydedici program olmak zorunda.Patronumun şarjı bitti benim telefonumdan o kızı aradı ses kaydı olduğunu unutup 6 dakika konuşmuşlar ordan öğrendim.Iş yerine en son ben girdim herkes biliyor bana başka çalışan söylemişti inanmamıştım ama kimse ağzını açmıyor herkes işine bakıyor ki baksında özel hayatları beni bağlamaz.Eşimin borcumu ödemesi durumuda tamamını ödeyemedi 6.000 yardim etti.çünkü ondada yoktu eksideydikKonuşmaların nasıl duydunuz ki siz duydu iseniz herkes duyar öyle aleni konuşabileceklerini sanmam yani duyulabilecek şekilde. İşin size verilmiş olmasından dolayı diyor olmayasınız? ayrıca her işi verebilir yani patron sonuçta yok yasak ilişkileri var da onu kolluyor da he bir siz farkına vardınız kimse varmadı da? kusura bakmayın borcunuz varsa çalışacaksınız yapacak birşey yok hem ekleme yapmışsınız eşim borcumu ödedi diye madem ödeyebilecek gücü vardı neden siz çalıştınız onu da anlamadım siz bu kafayla pek bir yerde çalışamazsınız o işi yıktılar bunu verdiler diyerek
Aradığım böyle cevaptı ama herkes çarpık ilişkiye yazmışYapmayın allaskina herkesin azarladığı iş yıktığı bı kadın olmak.karakterinize yakisiyo mu? Böyle en azından hakkınızı alirsiniz
Yeni girmiş olabilirim ama neticede 6 yıllık tecrübem var neden haksızı tutuyorsunuz sizde patron müsveddesi gibiYanı sızın yapamadıgınız ıslerınızın sorumlusu metres mı ben anlamadım. Sız kendı ısınıze bakacaksınız. Yenı gıren elbette en angarya ısı cekmek zorunda kalıyor özelde, bu işler böyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?