sami katırcıoğluna ameliyat olan var mı???

Benim basimdan sami katircioglu ile ilgili cok talihsiz bir ameliyat gecti. 2011 yilinda prof unvanina guvenerek deviasyon ameliyati oldum burnum saga dogru bariz yamuktu ve kirik vardi. Ameliyatim gerceklesti 2.haftamda burun ucumda yamuklugu farkeetmistim kendisi oturacsk zamanla normal formunu alacak dedi peki dedim 6 ay oldu 9 ay oldu ve burnum hala yamuk birde uzerine burun kemigim yzrrinde mercimek tanesi buyuklugunde kemik olustu o kadar moralsizdim ki klinigine gittim revizyonda duzeltiriz sorun degil dedi ama benim icin sorun birdaha anestezi birdaha ameliyat moral dusuklugu neyse ikna olmak zorundaydim revizyonum oldu. Mercimek buyuklugunde kemik torpulendi burnumsa hala bariz bir sekilde yamuk.. ben bu yorumu okuyan ve ameliyatini sami katirciogluna yaptirmayi dusunen tum arkadaslari uyariyorum lutfen lutfen dikkate alin ben cok cektim ve simdi 3.ameliyatimi olucam dusunebiliyormusunuz bu adam prof cok uzgunum siz benim gibi uzulmeyin yasadigim gercek bir tecrubedir. Bilginize..

Ardalinka sırf sana soru sorabilmek için siteye üye oldum :( Bende Mayıs ilk hafta Sami Bey'e deviasyon ameliyatı olmak için karar aldım. Çok mu kötü bir operasyon oldu sizinki? Ya da burnun neden şekil değiştirdi estetikte mi yaptırdın? Bana yanıt yazarsan çok mutlu olurum.

Ardalinka sırf sana soru sorabilmek için siteye üye oldum :KK43: Bende Mayıs ilk hafta Sami Bey'e deviasyon ameliyatı olmak için karar aldım. Çok mu kötü bir operasyon oldu sizinki? Ya da burnun neden şekil değiştirdi estetikte mi yaptırdın? Bana yanıt yazarsan çok mutlu olurum.
Merhaba ben oncelikle soyle soyliyim muhakkak ameliyat ol mukemmel doktor diye kimsenin reklamini onerisini yapmiyorum ama siddetle diyorum ki kesinlikle bu doktora ameliyat olmayin!
Benim ameliyatim deviasyon ameliyatiydi ameliyat oldum mercimek tanesi kemik cikti hic yokken ve salak yerine koyup krem verdi bana bunu sur o odemdir dedi bende saf saf surdum e tabi gecmedi kemik cunku belli revizyon sart dedi hadi bidaha narkoz ye bidaha ameliyat ol sonuc burnum yamuk kendi kendime yumruk atacak degilim heralde eski halinide ozlemis degilim ben tazminatimin bir kismini vermisim bu ameliyata bu benim icin cok onemliydi hem gorsellik hem nefes acisindan simdi yine yamuk yine nefes sorunum var.gecen cumartesi gunu ameliyat oldugum hizmet hastanesine sikayet formu doldurdum.dönus yaptilar sorunu paylasicaz falan dediler henuz arayan yok ama ben hakkimi helal etmiyorum hatta tek kurusum dahi haram olsun akliniz vaesa lutfen olmayin her doktor hata yapabilir insaniz ama revizyondada yapamiyorsan lanet olsyn dilerseniz fotoda paylasirim

A Ardalinka bana bu kadar detaylı yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim. Senin sayende şu an ameliyatım için başka bir doktor aramaya karar verdim. Bana da aynı hastanede önermişlerdi ancak burnumda zaten hafif eğrilik olduğu için artar mı diye endişem vardı. Senin için ise gerçekten çok üzüldüm. Bende senin gibi çalışıyorum ve birikimimi bu ameliyata yatıracaktım. İnşallah sen bana nasıl yardım ettiysen Rabbim de sana yardım etsin. Umarım üçüncü ameliyata gerek kalmadan inşallah kendiliğinden bile düzelir. Bende nefes alamadığım için mutlaka olmak istiyorum ancak bir süre ertelemek daha faydalı olacak. Çünkü senin anlattıklarından gerçekten etkilendim. Hastanede umarım bu yaptığı hatayı telafi etmek için herşeyi yapar. Fotoğraflarını herkes görecekse rahatsız olacaksan paylaşma canım ama buradan özel msj gönderiliyor mu bilemediğim için istersen öyle gönderebilirsin tabi bende gönderirim şimdiki halimi.

A Ardalinka bana bu kadar detaylı yanıt verdiğin için çok teşekkür ederim. Senin sayende şu an ameliyatım için başka bir doktor aramaya karar verdim. Bana da aynı hastanede önermişlerdi ancak burnumda zaten hafif eğrilik olduğu için artar mı diye endişem vardı. Senin için ise gerçekten çok üzüldüm. Bende senin gibi çalışıyorum ve birikimimi bu ameliyata yatıracaktım. İnşallah sen bana nasıl yardım ettiysen Rabbim de sana yardım etsin. Umarım üçüncü ameliyata gerek kalmadan inşallah kendiliğinden bile düzelir. Bende nefes alamadığım için mutlaka olmak istiyorum ancak bir süre ertelemek daha faydalı olacak. Çünkü senin anlattıklarından gerçekten etkilendim. Hastanede umarım bu yaptığı hatayı telafi etmek için herşeyi yapar. Fotoğraflarını herkes görecekse rahatsız olacaksan paylaşma canım ama buradan özel msj gönderiliyor mu bilemediğim için istersen öyle gönderebilirsin tabi bende gönderirim şimdiki halimi.

Tesekkur ederim yasadigim gercek bir tecrube kimse magdur olmasin istiyorum 2 sefer yattim ben buyuk umutlarla ki Allahin yarattigiyla oynamak degildi amacim nefes almak ve yamukluktan kurtulmakti cunku kirikti bu bir saglik sorunuydu.simdiyse hem saglik hem psikolojim etkilenmis durumda cocugum biraz buyusun 3.ameliyatimi olucam elbette cunku bazen nefeste cok sıkıntı yasiyorum.fotolarimi hastaneyle paylastim.buradan ozel mesaj varmi onu bende bilmiyorum ama yinede yukliycem onemi yok artik cunku... Allah razi olsun canim umarim iyi ellerde saglikli bir burna kavursun benim icin belirttigin guzel dilekler icinde ayrica tesekkur ederim.param da gitti sagligimda gorsellikte ne diyim ki daha seni yoldan cevirebildigim icinse mutluyum hepsi bu.

Tesekkur ederim yasadigim gercek bir tecrube kimse magdur olmasin istiyorum 2 sefer yattim ben buyuk umutlarla ki Allahin yarattigiyla oynamak degildi amacim nefes almak ve yamukluktan kurtulmakti cunku kirikti bu bir saglik sorunuydu.simdiyse hem saglik hem psikolojim etkilenmis durumda cocugum biraz buyusun 3.ameliyatimi olucam elbette cunku bazen nefeste cok sıkıntı yasiyorum.fotolarimi hastaneyle paylastim.buradan ozel mesaj varmi onu bende bilmiyorum ama yinede yukliycem onemi yok artik cunku... Allah razi olsun canim umarim iyi ellerde saglikli bir burna kavursun benim icin belirttigin guzel dilekler icinde ayrica tesekkur ederim.param da gitti sagligimda gorsellikte ne diyim ki daha seni yoldan cevirebildigim icinse mutluyum hepsi bu.
20170424_145532.webp

A Ardalinka tekrar çok geçmiş olsun. Yorumlara biraz daha baktım farklı forumlarda da benzer birkaç şikayete rastladım ve çok üzüldüm hepimiz adına. Hep revizyon olmak zorunda kalmışlar. Maalesef sağlık sektörü artık birçok hastanede tamamen ticaret olarak görülüyor ve bizlerin canı yanıyor. Fotoğrafından ben bile bu işlerden anlamadığım halde görüyorum senin ödem değil gerçekten kemik çıkıntısı. Seni hiç tanımadığım halde bende gerçekten çok sinirlendim senin adına. Muhtemelen kemik eğriliği düzeltilirken kırılmış. Sağlık Bakanlığı'na da şikayet etme hakkın var bu arada. Ben daha önce başka bir hastanede sıkıntı yaşamıştım ve ciddi maddi yükümlülükleri oluyor. İnşallah sağlığımıza kavuşuruz sana gerçekten ne kadar teşekkür etsem az.

A Ardalinka tekrar çok geçmiş olsun. Yorumlara biraz daha baktım farklı forumlarda da benzer birkaç şikayete rastladım ve çok üzüldüm hepimiz adına. Hep revizyon olmak zorunda kalmışlar. Maalesef sağlık sektörü artık birçok hastanede tamamen ticaret olarak görülüyor ve bizlerin canı yanıyor. Fotoğrafından ben bile bu işlerden anlamadığım halde görüyorum senin ödem değil gerçekten kemik çıkıntısı. Seni hiç tanımadığım halde bende gerçekten çok sinirlendim senin adına. Muhtemelen kemik eğriliği düzeltilirken kırılmış. Sağlık Bakanlığı'na da şikayet etme hakkın var bu arada. Ben daha önce başka bir hastanede sıkıntı yaşamıştım ve ciddi maddi yükümlülükleri oluyor. İnşallah sağlığımıza kavuşuruz sana gerçekten ne kadar teşekkür etsem az.
Ozelden mesaj gonderdim canim sana

Ikinci ameliyat sonramda budur herkesin bilgisine...
Geçmiş olsun.Bu tecrübenizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler.Ameliyat olmayı düşünen ve doktor arayan bizlere yol gösterici oldunuz. Dilerim sizin probleminiz de kısa sürede çözüme ulaşır.

Merhaba arkadaşlar, yazılanları ve bu üzüntü verici sonuçları görünce siteye üye olup yazmak istedim. Benim deviasyon ameliyatımı, burun estetiğimi ve sinüzit ameliyatımı yapan çok değerli doktorum Doç. Dr. Bayram VEYSELLER'i hiç tereddütsüz öneririm size. Hem insanlığına hem doktorluğuna hayran kalacaksınız. Birçok arkadaşım benden sonra ameliyatlarını kendisine yaptırdı ve hepsi çok memnun. Bir faydası olur düşüncesiyle yazdım. Sevgiler...

Merhaba arkadaşlar yazılarınızı okudum yarın ameliyatım var sami beyden ama baya korktum bana güven teşkil etmişti hatta tanıdığım biri önerdi diye oluyorum kafam çok karışık sizce yarın ki amaliyatı iptal edeyim mi ??? Bilgisayardan bana nasıl görüneceğide gösterdi ki çok hoşuma gitti

Merhaba V Vildaniel

Ben A Ardalinka arkadaşımızın yaşadığı acı tecrübe sebebiyle Sami Bey'e ameliyat olmaktan vazgeçtim. Kendisinin süreci beni de çok etkiledi. Sonradan öğrendim ki ameliyat olup yine memnun olmayan tanıdıklarım da çıktı. Ben ameliyatımı işlerim sebebiyle bir süre ertelemek zorunda kaldım. Ancak sizin ameliyata karar verip son 1 güne kadar gelip geri dönmemiz de oldukça zor bir sureç. Ben Acıbadem Fulya'da Feyzi Elez'e göründüm sanırım ileride onu dusunecegim ameliyat için araştıracağım tabi yine. Size de çok geçmiş olsun.

Merhaba arkadaşlar yazılarınızı okudum yarın ameliyatım var sami beyden ama baya korktum bana güven teşkil etmişti hatta tanıdığım biri önerdi diye oluyorum kafam çok karışık sizce yarın ki amaliyatı iptal edeyim mi ??? Bilgisayardan bana nasıl görüneceğide gösterdi ki çok hoşuma gitti
Merhaba ameliyatınız gerçekleştimi

Beterin beteri var bende diyorum.estetik konusunda başarısiz olunca ben KBBciyim estetik olacak kişi estetik cerraha gider diyecek kadar rahat biri...bu şekilde savunur ve estetik müdahalede bulunduğunu kabul etmez. Sakın doktorların akademik ünvanına ya da başka bir şeyine aldanmadan yaptigi işleri sosyal medyadan takip edin.yoksa çok pişman olursunuz bizim gibi malesef...adli tıp da doktorlar vücudunuzda makas bile unutsa kusur atfetmiyor.doktorlar o yüzden bu kadar korkusuzca yapamayacağı işlere el atıyor. Bu kişiye estetik konusunda sakın sakın ha diyorum

Eklentiler

• 20180601_163129-1.webp
    20180601_163129-1.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 98
Benim ameliyatımıda Dr Bayram Veyseller yaptı. Kesinlikle önermiyorum. Burun kemiğimde eğrilik ve et vardı. Ameliyattan sonra Bir sene içerisinde yamukluk belirmeye başladı.burnumdaki et yeniden çıktı. Nefes almakta zorlanıyorum. O kadar parayıda boşuna vermiş oldum. Yeniden ameliyat için başka bir doktor araştırıyorum.

Back
X