Benim basimdan sami katircioglu ile ilgili cok talihsiz bir ameliyat gecti. 2011 yilinda prof unvanina guvenerek deviasyon ameliyati oldum burnum saga dogru bariz yamuktu ve kirik vardi. Ameliyatim gerceklesti 2.haftamda burun ucumda yamuklugu farkeetmistim kendisi oturacsk zamanla normal formunu alacak dedi peki dedim 6 ay oldu 9 ay oldu ve burnum hala yamuk birde uzerine burun kemigim yzrrinde mercimek tanesi buyuklugunde kemik olustu o kadar moralsizdim ki klinigine gittim revizyonda duzeltiriz sorun degil dedi ama benim icin sorun birdaha anestezi birdaha ameliyat moral dusuklugu neyse ikna olmak zorundaydim revizyonum oldu. Mercimek buyuklugunde kemik torpulendi burnumsa hala bariz bir sekilde yamuk.. ben bu yorumu okuyan ve ameliyatini sami katirciogluna yaptirmayi dusunen tum arkadaslari uyariyorum lutfen lutfen dikkate alin ben cok cektim ve simdi 3.ameliyatimi olucam dusunebiliyormusunuz bu adam prof cok uzgunum siz benim gibi uzulmeyin yasadigim gercek bir tecrubedir. Bilginize..
Ardalinka sırf sana soru sorabilmek için siteye üye oldum