samimi bi arkadaş bekliyorum :) zayıflayana kadar birlikte mücadele edelim :D

seyyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
95
0
16
İzmir
merhaba.ben 17 yaşındayım.adım şeyma.65 kiloyum.56 olana kadar mücadele edeceğim.kimler benimle birlikte mücadeleye var.herşeyimizi paylaşacağımız arkadaşlar istiyorum.
HADİ BİRLİKTE ZAYIF OLALIM :D

merhaba cnm ben de 71de başladım şu an 64 kiloyum ve benm hedefim de 57 :) yaşım da 26 ben sana arkadaş olabilirim :4:

sonunda bi arkadaş buldum.merhaba canım.birlikte zayıflayacağımız için mutluyum.sennle herşeyimi paylaşacağımmm :D

herhangi bi diyet yapıyomusun.tabi ilk başta adını sormam gerekirdi :D

Son düzenleme:
ben şimdilik çıkıyorum. gece tekrar gelirim.
neler yapıcamızı ve benim neler yaptığımı anlatırım olur mu?
görüşürüz...

selam kızlar
bende katılıyorum aranıza benimde kendi günlüğüm var ama yinede siz takip edip sık sık yazarım benimde motivasyona ihtiyacım var
20 yaşımdayım boyum 1.72 diyetimin 21.günündeyim evet şimdilik bu kadar hepimize kolay gelsin

selam kızlar
bende katılıyorum aranıza benimde kendi günlüğüm var ama yinede siz takip edip sık sık yazarım benimde motivasyona ihtiyacım var
20 yaşımdayım boyum 1.72 diyetimin 21.günündeyim evet şimdilik bu kadar hepimize kolay gelsin

hoşgeldin canım...birlikte güzel şeyler yaparız.bende yeni diyete başladım.bi kaç gün oldu daha.aslında benimkine diyet denemez.az yeme gibi bişey.tavsiyelerinizi bekliyorum :D

tamm anlatırsın.benmde sabah işim vardı ancak gece yarısı girebildim.şimdi şu cetveli yapmaya çalışacağım.. :D

tamam sen yap onu :D

ben her gün menü paylaşımı yapalım diyorum.
yaptığımız sporu, içtiğimiz suyu falan her şeyi yazalım her gün buraya.
bir de tartılma günümüz olsun. kilo bildirimi yapalım haftalık olarak.

sen ne diyosun? nasıl yapalım?
ben her gün giriyorum zaten. her türlüsüne uyarım. yeter ki motive olayım:10::10:

çok güzel olur.bende hergün yarım saatte olsa girerim.o zaman pazar günü tartılma günümüz olsun.yarından itibaren başlamış olalım.bu benm günlüğüm olmasın hepimizin birlikte paylaştığı bi günlük olsun.. :D

işte çizelgemide yaptımmm :D bugün ne yediğimden bahsediyim.

sabah dersanedeydim 1 puaça yedim
eve gelirken nesfit aldım 1 kase sütle ondan yedim.içine bol tarçın koydum şekeri dengeliyor.
akşam 4-5 dilim börek yedim ( o kadar yediğimin farkında değildim )
gece saat 10 gibi yarım muz yedim.( aslında meyveyi çok severim o muzların hepsini yemeyi bilirdimde kendimi durdurmayı başardım.)
buraya yazınca farkkettim çok yağlı ve kalorili şeyler yemmişim.
yarından itibaren dengeleyeceğim :D herkese zayıf günlerrr...

merhaba şeymaaaa:3::3:
tamam o zaman pazar günleri tartılma günümüz olsun. benim için farketmez. ben zaten her gün tartılıyorum :1::1:

bu sabah tartıldım mesela: 64.5 çıktım.:21::21:

akşam da menümü yazarımmm

hadi görüşürüz tekrar... düzenli gir bak haaa :52::52:

Back
X