samimi bi arkadaş bekliyorum :) zayıflayana kadar birlikte mücadele edelim :D

:D Bende hergün tartılıyorum ama pazarları buraya yazarım bu sabah tartıldığımda kilom 72 çıktı hala 72yim yani :( neyse tavsiye konusunda ise bende yeni başladığım için tavsiye verebilecek gibi hissetmiyorum kendimi hatta benimde tavsiyeye ihtiyacım var :)

merhaba şeymaaaa:3::3:
tamam o zaman pazar günleri tartılma günümüz olsun. benim için farketmez. ben zaten her gün tartılıyorum :1::1:

bu sabah tartıldım mesela: 64.5 çıktım.:21::21:

akşam da menümü yazarımmm

hadi görüşürüz tekrar... düzenli gir bak haaa :52::52:

düzenli gelrim.bugün yediklerime inanamayacaksınız :D

tamm canm sen pazar günleri yazarsın.ne yaptığınızı falnda yazın.
bugün dersaneden 12.30 da geldim.bir kase nesfit yedim ama kendimi çok aç hissediyodum.ve bilmiyorum sizede oluyormu canım acayip bi şekilde soğan çekti.
oturdum soğan doğradım pul biber tuz limon ve biraz yağ döktüm.süper olmuştu.
ben normalde soğandan nefret ederim biliyomusunuz !!! neden böyle oldu anlamadım.iştahlı iştahlı yedim.
ama çok kalorili sayılmaz değilmi ?? çok az ekmekle yedim. yedikten sonra pişman olanlardanımda :D

Selam kızlar...Bende zayıflama yolunda olanlardanım :27::27::27:

selam canım.gelin beraber zayıflayalım.aranızda tecrübeliler varsa tavsiye versinler.mesela ben bi tane veriyim.hergün tartılmamalıymışız.haftada 1 gün belirleyip tartılalım.hergün tartılmak insanda şişmanlama korkusu yaratıyomuş ve vücut şişmanlamaya meyil kazanıyomuş.hem zaten 1 günde kilo veremediğimizi varsayarsak ki bu hiç mantıksız değil hemen morelimiz bozuluyo.ama hafta boyunca kilo verirsek bu bizi motive eder :D hergün tartılmıyoruz...

Katıldım bile :52:

Ama ben bugün gofret, 1 paket cips falan da yedim yaaa, gece yeşil çayı bastırcam yine:ssz:

selam canım.gelin beraber zayıflayalım.aranızda tecrübeliler varsa tavsiye versinler.mesela ben bi tane veriyim.hergün tartılmamalıymışız.haftada 1 gün belirleyip tartılalım.hergün tartılmak insanda şişmanlama korkusu yaratıyomuş ve vücut şişmanlamaya meyil kazanıyomuş.hem zaten 1 günde kilo veremediğimizi varsayarsak ki bu hiç mantıksız değil hemen morelimiz bozuluyo.ama hafta boyunca kilo verirsek bu bizi motive eder :D hergün tartılmıyoruz...

Ben dukan diyeti yapıyorum şu an 2,5 aydır diyetteyim yaklaşık...Evlilik sonrası aldığım kilolarda eklenince bünyeme rahatsızlık vermeye başlamıştı dur demenin vakti geldi dedim ve diyete başladım :9::9::9: Ben hergün tartılıyorum ama hafta boyunca gördüğüm en düşük kiloya odaklanıyorum :9::9::9: Tavsiye olarak aklıma birşey gelmedi şimdi geldikçe yazarım tavsiyelerimi :16::16::16:

Ama ben bugün gofret, 1 paket cips falan da yedim yaaa, gece yeşil çayı bastırcam yine:ssz:

Yeşil çay günde iki bardaktan fazla içilmesi önerilmiyor fazla içme bence onun yerine tempolu şekilde yürüyüş yapabilirsin yürüyüş demişken bende leslie programı ve callaneticsler var...Dışarda spora vakit ayıramıyorum diyen olursa onları yollarım ben evde yaparsınız...:16::16::16:

Ben dukan diyeti yapıyorum şu an 2,5 aydır diyetteyim yaklaşık...Evlilik sonrası aldığım kilolarda eklenince bünyeme rahatsızlık vermeye başlamıştı dur demenin vakti geldi dedim ve diyete başladım :9::9::9: Ben hergün tartılıyorum ama hafta boyunca gördüğüm en düşük kiloya odaklanıyorum :9::9::9: Tavsiye olarak aklıma birşey gelmedi şimdi geldikçe yazarım tavsiyelerimi :16::16::16:

Yeşil çay günde iki fincandan fazla içilmesi önerilmiyor fazla içme bence onun yerine tempolu şekilde yürüyüş yapabilirsin yürüyüş demişken bende leslie programı ve callaneticsler var...Dışarda spora vakit ayıramıyorum diyen olursa onları yollarım ben evde yaparsınız...:16::16::16:

Yeşil çay günde iki fincandan fazla içilmesi önerilmiyor fazla içme bence onun yerine tempolu şekilde yürüyüş yapabilirsin yürüyüş demişken bende leslie programı ve callaneticsler var...Dışarda spora vakit ayıramıyorum diyen olursa onları yollarım ben evde yaparsınız...:16::16::16:

evet kesinlikle spor yapamıyorum..

önemli değil . sporsuz olmuyo...
bunada başlayıp düzenli yapmayı planlıyorum.bakalım :)

öylemi.tadı nasıl peki.çünkü tadı kötü olusa içine şekeri doldururum.o zamanda diyetinde metabolizmanında içine etmiş bulunurum ::D :D

İlk defa içeceksen bergamot aramolasını ya da tarçınlısını tavsiye ederim..Mesajlarım geliyor mu acaba

Back
X