samimi bi arkadaş bekliyorum :) zayıflayana kadar birlikte mücadele edelim :D

Kızlar günaydın nerdesiniz

Günaydınnnnn...

Sabah sirkeli su ile güne başladım.
İşyerine gelirken yarım saat yürüdüm...
Saat 09:00'da Bir kase Light süt - Special K yedim..
Şuanda da 5'i Bir yerde çayımı içmekteyim.

selamm kızlarrr...kusura bakmayın yaa dün giremedim. hepinizin yorumlarına tek tek cevap yazacaktım ama çok fazla vardı ben yokken iyi sohbet etmişsiniz
DÜN KENDİME EZİYET ETTİM.KREMALI PASTA,KÖFTE,PASTA BÖREK ÇÖREK KOLA ALLAH NE VERDİYSE YEDİM.BUGÜN OKULDA YİYECEĞİM DİYE YANIMA ELMA ALMIŞTIM ELMAYI YEDİM ÜSTÜNE BİDE TAVUK DÜRÜMLE AYRAN GÖTÜRDÜM.EVE GELDİM BİR TABAK MERCİMEK ÇORBASI YEDİM.
büyük yazdımki gözüme girsin bi daha yapmıyım.2 gündür çıldırmış gibiydim,kendimi tutmayı denemedim bile.ama sonra çok kötü hissettiğimi fark ettim.ve pes etmenin bu kadar kolay olmaması gerektiğini düşündüm.

TARTILDIM VE 62 OLMAM GEREKİRKEN 62.5 OLDUĞUMU GÖRDÜM.

çok kötü oldum ama pes etmeyeceğim.her nefsin bi açığı olur değilmi.cetvelimde bu killo artışını yazmayacağım ve aldığımın 2 katını hemen geri vereceğim.
ÇOOOOKKKK KÖTÜYÜMMM AĞLAMAK İSTİYORUMMMM....

kendime psikolojik destek vereceğim çünkü günlükte anladığım kadarıyla kimse yok...
şeyma sen niye böylesin ne zaman istediğin birşey olsa yapmaya çalışıyosun ama hiç elde edemiyosun.sonra içine dert oluyo işte.
kızım 50 kere demedimmi sana bi işi de düzgün yap diye. sen nasıl bi insansın yaaa

suçlama evresi bitti

ya tamam da dayanamadım işte.biliyorum çok yanlıştı ama yaptım bi kere
- - ama sen hep böyle yapıyosun.yaptım bikere diyosun.olmuşla ölmüşe çare yok diyosun.beynin nerde kızımm.
onu ben bi bilsem
- - o aldığın kiloları derhal vereceksin.bugün çarşamba haftaya çarşamba günü seni 60 kilo görmessem mahvolursun.
tamam ya yaparım.kilo kilo kilo.büyütmeyin hallolur KİLO NE LANN

Evetttt kızlar bugün nerdesiniz yaaa...neyse benim aklıma ne geldi.bu günlük için bi hedefim var.

25.04.2012 bugün
09.05.2012 tam 2 hafta sonra tartıya çıkacağız.
2 haftada 5 kilo vereceğiz...bu hedefe ulaşalımmı ne dersiniz.
Cevaplarınızı bekliyorum...

biraz önce 20 dk spor yaptım.hemen sıcağı sıcağına yazıyım dedim.şimdi bi yarım saat daha yapmayı planlıyorum.
kızlar nerdesiniz bugün yaa özledim siziii :)
yeni gelen kimselerde yok yalnızım dostlarım yalnızım şimdi...

kız sen ne yaptın böyle.. diyet yaptığın günlerin acısını mı çıkardın. biz sana yeme demedik mi
hani sadece 1 tane börek yiyecektin. 1 yedin hadi 2 hadi 3. sonu gelmedi dimi
hiç konuşma cezalısın sen
hihihihihi neyse hadi çok kilo almamışşın ama bi daha olmasın

Tatlım öncelikle olmuşla ölmüşe çare yok. Kendine fazla eziyet mi ettin ne yemeği görünce birden yemeğe saldırmışsın Ama üzülmene gerek yok bir iki günlük sporla halledersin ama birdaha böyle birşey yapmak yok. Daha 3 kilo vermişsin hele o kilolar 6 ya 7 ye çıksın gör bakalım canım yemek istiyor mu. İlk günler herkesin böyle dayanıksızlıkları olur . Şimdi hiç inancın kırılmasın. Sen bu kilolardan kurtulacaksın başka yolu yok Yemeği birden çok kısarsan böyle olur sana tavsiyem çok acıktığında al eline bir elma burdaki başarı öykülerini oku. Bak o zaman yiyiyor musun

Günaydın kızlaarr Bugün tartıya çıktım 70'tim yani 3. haftanın içinde 6 kilomu vermiş oldum ama ben 3. haftayı 69 ile kapatmak istiyorum. 4 aydır 69'u göremedim. Hele bir onu göreyim benim için süper bir motive olucak. Okullar kapandıktan sonra eski sınıf arkadaşlarımla görüşücem Onları şaşırtmak istiyorum

süper nasıl verdin o 9 kiloyu.benimde çok acil vermem lazım

merhabalar...
kızın kaç aylık bilemiyorum ama benim bebeğim 4 aylık şuan ve acayip gaz problemi olduğundan gece gündüz uykusuz ve aç kalıyorum uyumuyor sürekli ağlıyor en fazla 15 dk yada emerken uyuyor bende o 15 dakikalık arada mutfağa koşup sürekli su içiyorum günde 2-3 litre kadar,yemek yemeye fırsatım olmuyor ama çok şükür sütüm kesilmedi aksine göğsüm akıyor bazen.bir ara doktorum programında gördüğüm bir karışımı denedim oda baya sütümü artırmıştı ama bıraktım içmeyi şuan.topik zayıflama olduğu içinse kendi adıma şunu söyleyebilirim,
geçen sene 48 kiloyla hamile kaldım hamileliğim boyunca baya kilo aldım 75 kiloyla doğuma gittim doğumdan eve geldiğim ilk gün tartıldım 68 kiloydum 2 hafta sonra 66 kiloya düştüm bebeğim 4 aylık oldu şuan 60 kiloyum ama benimde hedefim 48 kiloma geri dönmek (28 yaşındayım 1,68 boyum ) spora gitmek istiyorum ama bebişten dolayı gidemiyorum çünki anı anına uymuyor malesef.

tamam tamam.sondu.bugün başka bi karar aldım.nesfit yaptığım için çabuk kilo verdim ama bıraktığım anda hemen almaya başlıyorum.o yüzden çok saçma geri alacaksam niye aç kalıyorumki.nesfit yapmayı bıraktım.yavaş yavaş kendim zayıflayacağım...

çok haklısın yaa.yok bu sefer ne olursa olsun ipin ucunu bırakmayacağım.

evettt bayaannlarrr..zayıflıyormusunuz nasıl gidiyor.derdiniz tasanız varmı.keyfiniz yerindemi.
kızlarr size birşey soracağım psikolojik zayıflama diye bişey duydunuzmuu...

nasıl bi şeymiş ooo?

bende tam anlamadım ama sürekli üşüdüğünü falan düşünüyomuşsun.havanın soğuk olduğunu.bunun aşamaları varmış.daha sonra donduğunu falan.
hipnoz gibi bişey önce inanmak gerekiyomuş ki ben bunu asla yapamam.
daha sonra bilinç altında üşüdüğün hissi beliriyomuş ve vücut yağları yakmaya başlıyomuş.
ASLINDA MANTIKLI GİBİ GELİYOR.
bilinçaltıyla ilgili o kadar çok şey biliyorumki...bu imkansız değil.hatta olabildiğince mümkün.

KIZLAR SİZDEN YAPMANIZI İSTEDİĞİM BİRŞEY VAR.
lütfen hepiniz gece yatmadan önce çok değil bi 5 dk kendinizi hayal edin.bi baloda partide sevgilinizin yanında bilemiyorum aklınızdan ne geçiyorsa.
istediğiniz vücut şartlarında,istediğiniz elbiseyle,hayal edin sadece.saçınızın uzunluğunu,rengini takılarınızı,dekoltelerinizi,etrağafınızdaki insanların size bakışlarını...
nasıl konuştuğunuzu,tavırlarınzı,ayakkabınızın şekline rengine kadar düşünün.
ve lütfen bunları düşünürken çok az egoist olun.hayalinizdeki benliğiniz biraz şimarık olsun.etrağaftaki herkes ona bakıyor.en iyisi oien güzeli o en sevileni o,,,bla bla bla...
ne demek istediğimi anladınız.çok fazla ayrıntıya yer verin.
SADECE DÜŞÜNÜN.

merhaba günlükkk...3 4 gün boyunca yediklerime içtiklerime hiç dikkat etmemiştim ama 2 gündür oruç tutuyorum.dengelemeye çalışıyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…