Kızlar günaydın nerdesiniz
selamm kızlarrr...kusura bakmayın yaa dün giremedim. hepinizin yorumlarına tek tek cevap yazacaktım ama çok fazla vardı ben yokken iyi sohbet etmişsiniz
DÜN KENDİME EZİYET ETTİM.KREMALI PASTA,KÖFTE,PASTA BÖREK ÇÖREK KOLA ALLAH NE VERDİYSE YEDİM.BUGÜN OKULDA YİYECEĞİM DİYE YANIMA ELMA ALMIŞTIM ELMAYI YEDİM ÜSTÜNE BİDE TAVUK DÜRÜMLE AYRAN GÖTÜRDÜM.EVE GELDİM BİR TABAK MERCİMEK ÇORBASI YEDİM.
büyük yazdımki gözüme girsin bi daha yapmıyım.2 gündür çıldırmış gibiydim,kendimi tutmayı denemedim bile.ama sonra çok kötü hissettiğimi fark ettim.ve pes etmenin bu kadar kolay olmaması gerektiğini düşündüm.
TARTILDIM VE 62 OLMAM GEREKİRKEN 62.5 OLDUĞUMU GÖRDÜM.
çok kötü oldum ama pes etmeyeceğim.her nefsin bi açığı olur değilmi.cetvelimde bu killo artışını yazmayacağım ve aldığımın 2 katını hemen geri vereceğim.
ÇOOOOKKKK KÖTÜYÜMMM AĞLAMAK İSTİYORUMMMM....
selamm kızlarrr...kusura bakmayın yaa dün giremedim. hepinizin yorumlarına tek tek cevap yazacaktım ama çok fazla vardı ben yokken iyi sohbet etmişsiniz
DÜN KENDİME EZİYET ETTİM.KREMALI PASTA,KÖFTE,PASTA BÖREK ÇÖREK KOLA ALLAH NE VERDİYSE YEDİM.BUGÜN OKULDA YİYECEĞİM DİYE YANIMA ELMA ALMIŞTIM ELMAYI YEDİM ÜSTÜNE BİDE TAVUK DÜRÜMLE AYRAN GÖTÜRDÜM.EVE GELDİM BİR TABAK MERCİMEK ÇORBASI YEDİM.
büyük yazdımki gözüme girsin bi daha yapmıyım.2 gündür çıldırmış gibiydim,kendimi tutmayı denemedim bile.ama sonra çok kötü hissettiğimi fark ettim.ve pes etmenin bu kadar kolay olmaması gerektiğini düşündüm.
TARTILDIM VE 62 OLMAM GEREKİRKEN 62.5 OLDUĞUMU GÖRDÜM.
çok kötü oldum ama pes etmeyeceğim.her nefsin bi açığı olur değilmi.cetvelimde bu killo artışını yazmayacağım ve aldığımın 2 katını hemen geri vereceğim.
ÇOOOOKKKK KÖTÜYÜMMM AĞLAMAK İSTİYORUMMMM....
Günaydın kızlaarrBugün tartıya çıktım 70'tim yani 3. haftanın içinde 6 kilomu vermiş oldum ama ben 3. haftayı 69 ile kapatmak istiyorum. 4 aydır 69'u göremedim. Hele bir onu göreyim benim için süper bir motive olucak. Okullar kapandıktan sonra eski sınıf arkadaşlarımla görüşücem Onları şaşırtmak istiyorum
sey bende cetvel yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz nasıl yapabilirim bide nasıl bir diyet uyguluyorsunuz?
ya tatlı doktorlarda saçma sapan konuşuyor bazen. kaç kez söyledim sütüm az geliyor ne yapcam diye. emzir bol bol su iç diyorlar. bende zaten yapıyorum ama gelmiyor diyorum hala emzir diyorlar.
iyice azaldı artık zaten kızımda emmek istemiyor zorla günde 1-2 kez emzirmeye çalışıyorum iste
kız sen ne yaptın böyle.. diyet yaptığın günlerin acısını mı çıkardın. biz sana yeme demedik mi
hani sadece 1 tane börek yiyecektin. 1 yedin hadi 2 hadi 3. sonu gelmedi dimi
hiç konuşma cezalısın sen
hihihihihineyse hadi çok kilo almamışşın ama bi daha olmasın
Tatlım öncelikle olmuşla ölmüşe çare yok. Kendine fazla eziyet mi ettin ne yemeği görünce birden yemeğe saldırmışsınAma üzülmene gerek yok bir iki günlük sporla halledersin ama birdaha böyle birşey yapmak yok. Daha 3 kilo vermişsin hele o kilolar 6 ya 7 ye çıksın gör bakalım canım yemek istiyor mu. İlk günler herkesin böyle dayanıksızlıkları olur . Şimdi hiç inancın kırılmasın. Sen bu kilolardan kurtulacaksın başka yolu yok Yemeği birden çok kısarsan böyle olur sana tavsiyem çok acıktığında al eline bir elma burdaki başarı öykülerini oku. Bak o zaman yiyiyor musun
evettt bayaannlarrr..zayıflıyormusunuz nasıl gidiyor.derdiniz tasanız varmı.keyfiniz yerindemi.
kızlarr size birşey soracağım psikolojik zayıflama diye bişey duydunuzmuu...
nasıl bi şeymiş ooo?
süper nasıl verdin o 9 kiloyu.benimde çok acil vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?