Samimi erkek arkadaşımın dedikleri ?

Dasritual

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
25
6
8
30
Işyerinde samimi olarak konuştuğum bir erkek arkadaşım var.Daha doğrusu arkadaş grubumuz.
Laf lafı konu konuyu açtı bugün.Resmen bombardima tuttu ya.Sizin kadınlar olarak tek derdiniz makyaj yapmak,gezip tozmak erkek peşinde koşmak mi falan filan baya topa tuttu.Biraz olsun cehrenizi değiştirip etrafa baksanız.Hayat toz pembe gibi davranıyorsunuz dedi.Cocuga bir şey de denmiyor delirdim ne alaka falan diye ama baktım kavga cikicak karışmadim sustum.Bu erkekler bizi böyle mi sanıyor ya ?

Yaşı kaç bu beyin? En fazla 24-25'tir sanırım.
İşe yeni başlayan erkeklerde görülen "bütün kadınlar 3 kuruşluk maaşımın peşinde ve ben bütün gün güneş görmeyen ofiste atomu parçalarken onlar ancak makyaj yapıyor" hastalığına yakalanmış.
Büyüdükçe geçer.
Böyle erkeklerden uzak durmak yaşam kalitenizi arttırır.

Çevresindeki kadınların öyle olması yüzünden tüm kadınları genelleyemezsin bi kere seni gidi şapşik şey.
Biz diyomuyuz işiniz gücünüz hesap kitap,karı kız muhabbeti,maç diye bak buda bir genelleme naaberr diye cevabı yapıştırırsan kendini iyi hissedersin o da afallar.

Ben de etrafimdaki kizlarin yaşamdan bir amacinin olmadığını, ataerkil duzenden mutlu oldugunu, mal gelip mal gittigini dusunuyorum
Norm enderin sarkisindaki gibi : tum dunyada savas çıksa, sen dusunursun ne giyeceğim
Bir toplantiya gidilecek. Toplantidan verim almak falan onemli degil. Gunler oncesinden ne giyecegim hesaplari. Devamli alisveris yapmak. Pahalli telefonlar -pahalli kiyafetler almak. Hesap odenirken saga sola bakmak. Yilllarca asalak gibi sevgililerinin hesabi odemesi, onlarin eve bırakmasi. Bunu da normal karsilamak...
Bir erkekte hic kriterinin olmamasi, erkegin "seninle ciddiyim" demesinin yeterli olmasi, kendisiyle evlenmeyi düşünen herkesle hurraa evlilik sandalina binme hevesleri, yüzük yarıştırmalari, evlenirken "en iyisi olsun sunun da iyisi olsun bunun da iyisi olsun. Bana layik olsun" diye prenses moduna girmeleri,maaslarinin 3 kati gelinlik secmeleri, kendilerini mal gibi gorup altin dilenmeleri, cinselligi sadece erkegin hayvanca zevk aldigi birsey olarak tasavvur edip "seven erkek kiyamaz" tarzi dogaustu cümleler kurmalari... kendini gelistirmek namina asla birşey yapmamalari, para harcanacak seyler disinda aktivite bilmemeleri, sevgilileri disinda anlatacak konularinin olmayisi...
Genelleme mi?
Sapina kadar genelleme ama gercekten oyle igrenc bir cevrem var ki kadin irkindan sogudum.
Ben de arkadasiniz gibi dusunuyorum,ne yazik ki

E öyle saça böyle tarak. Bunlar kabul görüyor ki kadınlar böyle... arz talep meselesi.

bana doğru tespit gibi geldi çünkü çevremdeki insanlarla bir yere oturmaya gittiğimizde muhabbet ya alışveriş ya evlilik,flört durumları,çocuk bana yazdı yazmadı bilmem neiş yerinde bile aynı muhabbet dönüyor kadınlar başbaşa kalınca.

Hayatında kaç kadın tanıdın?Kadın makyaj yaptı,gezdi,erkek peşinde koştu?peki sen ne yaptın bu yaşına kadar elle tutulur?Cevap veriyorum koca bir hiç.Önce herkes kendine bakacak sonra başkalarına eleştirecek.O makyajlı kadınlar sana baksın diye kırk takla atarsın gelmiş millete boş yapıyorsun.

Tabi canım o makyajlı kadınlardan karşılık almış olsa yere göğe koyamaz onları. Olay burda kedi ciğer meselesi. Kendisi sanırsın çok entelektüel., nitelik arıyor karşı cinste :) Öyle olsaydı layığını bulurdu. Demek ki makyajlıların peşinde gezdi ve gözü sadece onları gördü. Beter olsun...

Ay kendisi napiyormus uzaya mi cikiyormus her sabah? 3 sektirle ugurluyoruz kendisini

Evet arkadaşınız saçmalamış ama maalesef böyle kadınlar tanıyorum ve kendi hemcinslerim adına üzülüyorum

Naptın ya, o nasıl çevre.
Kaç kurtar kendini.
Benim cevremde de vardı bunlar da eledik gitti hayatımızdan.
Normal normal takılıyoruz şimdi
Geçen bir arkadaşıma dedikodumu yapmışlar, salonum sıradanmış, l'objet markasını duymamışım.
500 liralık tabağım yok diye eleştirildigim mercimek beyinli tayfayi ciddiye alacak değilim.
Varlar, ama hayatımda değiller.
Bir zahmet erkekler de adam olsunlar da varlıklarından şikayet edeceklerine, kaliteli kadınlarla karşılaşacağı çevre oluştursun kendilerine.
Bu adamlarin bir çoğuna fazla bile o kadınlar onu da söyleyeyim :)

Malesef is yasaminda beraberim. Sabah dokuzdan basliyor aksama kadar bu tarz muhabbetlere tanik oluyorum. Beyin hucrelerim ölüyor her gün.
Hayatindaki insanla "sunu yapma, buraya gidemezsin" diye emirleşen, karsi cinsiyetle iyi niyetli arkadas bile olmasi yasaklanan, devamli hayatindaki insanla "kamera ac , resim at" diye birbirlerine hayati zehir eden, benim en ufak bir "bu is boyle olmaz" yorumumda 'sen ne anlarsin ki? Senin bildigin dogru olsa şimdiye evlenmis olurdun' imalarinda bulunan insanlar yasim 28 bu arada:) ask hayatim hareketli- evliligi de düşünmüyorum simdilik.
Hadi onlar is tayfasi...cocukluk arkadaslarim, yillarimi beraber gecirdigim yakin arkadaslarim,ablam... hepsinin tek muhabbeti ya evlilik ya cocuk. Evli olan "zaten ben evliyim" der hayattan elini etegini ceker, bekar olanin tek amaci -sohbet konusu zaten evlenmek...
Uzun zamandir tek sosyal cevrem turist gezdirme uygulamasinda tanistigim insanlar
Onlarla da iki kitap vs konusamiyoruz ama en azindan bulunduğu coğrafyadan baska yerleri merak eden insanlar. Bazen kaliteli sohbetler edebiliyoruz. Bilmediğim seyler öğreniyorum. 'Vay bee millet neler yapiyor' deyip ilham aliyorum... Hic kimyamiz tutmasa bile en azindan dilimi gelistiriyorum. Kendi cevremle her gecen saniyem zaman kaybi
O yuzden konuda geçen dangoz adama hak verdim...
Umarım tez zamanda ben de kurtulabilirim cevremden,siz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…