E öyle saça böyle tarak. Bunlar kabul görüyor ki kadınlar böyle... arz talep meselesi.Ben de etrafimdaki kizlarin yaşamdan bir amacinin olmadığını, ataerkil duzenden mutlu oldugunu, mal gelip mal gittigini dusunuyorum
Norm enderin sarkisindaki gibi : tum dunyada savas çıksa, sen dusunursun ne giyeceğim
Bir toplantiya gidilecek. Toplantidan verim almak falan onemli degil. Gunler oncesinden ne giyecegim hesaplari. Devamli alisveris yapmak. Pahalli telefonlar -pahalli kiyafetler almak. Hesap odenirken saga sola bakmak. Yilllarca asalak gibi sevgililerinin hesabi odemesi, onlarin eve bırakmasi. Bunu da normal karsilamak...
Bir erkekte hic kriterinin olmamasi, erkegin "seninle ciddiyim" demesinin yeterli olmasi, kendisiyle evlenmeyi düşünen herkesle hurraa evlilik sandalina binme hevesleri, yüzük yarıştırmalari, evlenirken "en iyisi olsun sunun da iyisi olsun bunun da iyisi olsun. Bana layik olsun" diye prenses moduna girmeleri,maaslarinin 3 kati gelinlik secmeleri, kendilerini mal gibi gorup altin dilenmeleri, cinselligi sadece erkegin hayvanca zevk aldigi birsey olarak tasavvur edip "seven erkek kiyamaz" tarzi dogaustu cümleler kurmalari... kendini gelistirmek namina asla birşey yapmamalari, para harcanacak seyler disinda aktivite bilmemeleri, sevgilileri disinda anlatacak konularinin olmayisi...
Genelleme mi?
Sapina kadar genelleme ama gercekten oyle igrenc bir cevrem var ki kadin irkindan sogudum.
Ben de arkadasiniz gibi dusunuyorum,ne yazik ki
Tabi canım o makyajlı kadınlardan karşılık almış olsa yere göğe koyamaz onları. Olay burda kedi ciğer meselesi. Kendisi sanırsın çok entelektüel., nitelik arıyor karşı cinste :) Öyle olsaydı layığını bulurdu. Demek ki makyajlıların peşinde gezdi ve gözü sadece onları gördü. Beter olsun...Hayatında kaç kadın tanıdın?Kadın makyaj yaptı,gezdi,erkek peşinde koştu?peki sen ne yaptın bu yaşına kadar elle tutulur?Cevap veriyorum koca bir hiç.Önce herkes kendine bakacak sonra başkalarına eleştirecek.O makyajlı kadınlar sana baksın diye kırk takla atarsın gelmiş millete boş yapıyorsun.
Ben de etrafimdaki kizlarin yaşamdan bir amacinin olmadığını, ataerkil duzenden mutlu oldugunu, mal gelip mal gittigini dusunuyorum
Norm enderin sarkisindaki gibi : tum dunyada savas çıksa, sen dusunursun ne giyeceğim
Bir toplantiya gidilecek. Toplantidan verim almak falan onemli degil. Gunler oncesinden ne giyecegim hesaplari. Devamli alisveris yapmak. Pahalli telefonlar -pahalli kiyafetler almak. Hesap odenirken saga sola bakmak. Yilllarca asalak gibi sevgililerinin hesabi odemesi, onlarin eve bırakmasi. Bunu da normal karsilamak...
Bir erkekte hic kriterinin olmamasi, erkegin "seninle ciddiyim" demesinin yeterli olmasi, kendisiyle evlenmeyi düşünen herkesle hurraa evlilik sandalina binme hevesleri, yüzük yarıştırmalari, evlenirken "en iyisi olsun sunun da iyisi olsun bunun da iyisi olsun. Bana layik olsun" diye prenses moduna girmeleri,maaslarinin 3 kati gelinlik secmeleri, kendilerini mal gibi gorup altin dilenmeleri, cinselligi sadece erkegin hayvanca zevk aldigi birsey olarak tasavvur edip "seven erkek kiyamaz" tarzi dogaustu cümleler kurmalari... kendini gelistirmek namina asla birşey yapmamalari, para harcanacak seyler disinda aktivite bilmemeleri, sevgilileri disinda anlatacak konularinin olmayisi...
Genelleme mi?
Sapina kadar genelleme ama gercekten oyle igrenc bir cevrem var ki kadin irkindan sogudum.
Ben de arkadasiniz gibi dusunuyorum,ne yazik ki
Malesef is yasaminda beraberim. Sabah dokuzdan basliyor aksama kadar bu tarz muhabbetlere tanik oluyorum. Beyin hucrelerim ölüyor her gün.Naptın ya, o nasıl çevre.
Kaç kurtar kendini.
Benim cevremde de vardı bunlar da eledik gitti hayatımızdan.
Normal normal takılıyoruz şimdi
Geçen bir arkadaşıma dedikodumu yapmışlar, salonum sıradanmış, l'objet markasını duymamışım.
500 liralık tabağım yok diye eleştirildigim mercimek beyinli tayfayi ciddiye alacak değilim.
Varlar, ama hayatımda değiller.
Bir zahmet erkekler de adam olsunlar da varlıklarından şikayet edeceklerine, kaliteli kadınlarla karşılaşacağı çevre oluştursun kendilerine.
Bu adamlarin bir çoğuna fazla bile o kadınlar onu da söyleyeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?