Veririm senin için keçi den şimdi sağarim=)) büyükbabam hemen getirir ki zaten=))Ekmek ve yedigin sütten verirsen olabilir
Canım ya =))Sen de tatlış heidi:))
Varaamaaa=))) çekikim ne yapıyorsunmiraba cınım❤
nasilsiniz?
Dün bende filmini seyrettim heidi dedesine koşunca ağladımkimse yokken ben vardım de
ay savaşcısı izliyodum bende bol bol
hee ben bıyıklı annamışım pardon
benim annem hala izliyor. clara her yürüdüğünde ağlar
kalanlar üvey mi lan onlarada hoşgeldin desene kazulet topic sahibesi
allah o bayan rotanmayırı kahretsinDün bende filmini seyrettim heidi dedesine koşunca ağladım
Merhaba iyi günler nasılsınız ?nasilsiniz?
kız bizim lady mi yoksa o kadınkazulet karı=)))
Şüphelenmiyo değilim=))) onun can kan bulmuş hali bizimkız bizim lady mi yoksa o kadıno da çok cimri ve felaket tellalıydı
Adını duyunca geliyorbak kazulet dedin altta gözüktü ekşi marmelat
Merhaba iyi günler nasılsınız ?
Hep karsılasıyoruz hiç tanısmadık
Varaamaaa=))) çekikim ne yapıyorsun
Merhaba canim tanisalim.iyilik sağlık valla :) sen nasılsınnn :) biz tanışmıyoruz ama ben anlatayım hemen kendimi. yaşlıyım ben yaş 32evliyim çocuksuzum :) mutluyum
Merhaba iyi günler nasılsınız ?
Hep karsılasıyoruz hiç tanısmadık
Yataktan kalkamıyorum heidicimm
Merhaba canim tanisalim.
Ben de 28 yasindayim.
Evliyim.
Iyi günler merhaba:))
tanısalim. Aslinda ben cok tanismak istedim sizinle de biraz asabi bir bağyana benziyorsunuz diye şeyedemedim.
=)) ahh şu iş olmasa evdi yemekti vs bende full yatak keyfi yaparım=)) çocuk var senin bi de izin veriyor mu minik cadı=))Yataktan kalkamıyorum heidicimm
Merhaba canim tanisalim.
Ben de 28 yasindayim.
Evliyim.
tanısalim. Aslinda ben cok tanismak istedim sizinle de biraz asabi bir bağyana benziyorsunuz diye şeyedemedim.
ÖylemiYataktan kalkamıyorum heidicimm
Merhaba canim tanisalim.
Ben de 28 yasindayim.
Evliyim.
=)) sen gönlümün minnak ikizisin=)))arkadaş bir de benden yaşlısı gelsin şuraya iyice içim çekildi D:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?