- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Yemedim canim istemiyir neyse gecer nasilsaGeçmiş olsungeçer inşallah bi an evvel. Birşeyler ye daha yemediysen
Allah çarpmışhosgeldinmnnn :)
Yersin demi benicok dadluyum cunkum bugun gerci tipi görsen tovbe est. nolmus buna dersin o ayri
Bende 25.5 yaşındayim 4 gün sonra 1 yıl olacak evliyim:)çocuk ,hamilelik yok. Gaziantep te yaşıyorum=) memnun oldum
Kız kocam izin alacakmış bir iki hafta tatile götürecek galiba beni gizli planlar içindeAyy ayy toren hazirliklari baslasinnnnnnn :))
Yemedim canim istemiyir neyse gecer nasilsa
Valla soyle bi baktım da aynaya. Carpmis olabilirAllah çarpmışder miyim hiç aaa=)) Sen benim gönlümün güzelisin tatlısısin=))))
GubalakDeli bu gubalak biliyorsundur galiba di mi
Ye çabuk. Benim migren genelde aç kalınca tutuyor hadi yörüü=)Yemedim canim istemiyir neyse gecer nasilsa
biliyomDeli bu gubalak biliyorsundur galiba di mi
Wohooooooo sende ne var ne yok hazir mi hediyeler opucukler dip tis dip tisssKız kocam izin alacakmış bir iki hafta tatile götürecek galiba beni gizli planlar içindebende mesajlarıni okumadım ayıp olmasın diye o uyurken
Bildigin beynim gözlerimden firlicakYe kiz aban sonra ilaca diycem ama sende parol icebiliyosun tek o da cerez gibi gelio agriyabiliyorum ben anliyorim acini
Valla soyle bi baktım da aynaya. Carpmis olabilir
he ya gitti kendiyle alakasız nick yaptı lady li falanGubalakkolaydi bunu etiketlemek
Migrrn degilde stresten galibaYe çabuk. Benim migren genelde aç kalınca tutuyor hadi yörüü=)
Hazır hazır çok heyecanlıyim=)))Wohooooooo sende ne var ne yok hazir mi hediyeler opucukler dip tis dip tisss
Biliyorum kız benim ki aç kalınca ağrıyor senin de stres+açlık olabilir diye seettimdi=)Migrrn degilde stresten galiba
Ohhh missssKız kocam izin alacakmış bir iki hafta tatile götürecek galiba beni gizli planlar içindebende mesajlarıni okumadım ayıp olmasın diye o uyurken
Bildigin beynim gözlerimden firlicak
he ya gitti kendiyle alakasız nick yaptı lady li falan
severken dövüyor,döverken öldürüyor kazulet karı
Aynen aynenBiliyorum kız benim ki aç kalınca ağrıyor senin de stres+açlık olabilir diye seettimdi=)
Yapiyim canim bisilerde atistiriyim gelirim yineAyy kiyamam bacim. Sey yapsana bi kolonya koklasana. Bana bazen iyi oluyor..boyle gozunden yas gelene kadar 1 2 kere kokla kolonyayi.
Hakikatten ha lady ve bizim gaci.
Ahaha kazulet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?