Tabi ne sandin saniye de yaz yaz gönder=)))enemm 30 saniye bekleme şeysi kalkmş ay cok şükür en cok buna sevndm
bak bu cok iyi olduda herkezi kurttun onu napacaz herkezi kacırdın kötü gelinTabi ne sandin saniye de yaz yaz gönder=)))
Ayy ben mi kuruttum şirret =))bak bu cok iyi olduda herkezi kurttun onu napacaz herkezi kacırdın kötü gelin
CEVAP VERİOYRUM A TABİKİDE EVETAyy ben mi kuruttum şirret =))
iftara kadar bekleyemem derhal dövülmem lazummBen orucum halim yok=)))sonra gel döveyim=))
Seni evire çevire döverim
iftara kadar bekleyemem derhal dövülmem lazumm
=))) çatlak manyakiftara kadar bekleyemem derhal dövülmem lazumm
Hay eline sağlık ikizim=))Yardima geliyorum
Sag bastan baslayayim ben olmadiben oruc degilim nede olsa
ayıp ediyosun panpaa :) adam dövülcekse ilk ben gelirim. belki bi adanalı deyilik ama bizde odunpazarlıyızHay eline sağlık ikizim=))
Haha odunpazarı=)) yıllar önce gelmiştim=)))ayıp ediyosun panpaa :) adam dövülcekse ilk ben gelirim. belki bi adanalı deyilik ama bizde odunpazarlıyız
Çok şükür=)))Gelebildim nihayet :))))
ulenn gelin gelin hepinize gücüm yeter benümmayıp ediyosun panpaa :) adam dövülcekse ilk ben gelirim. belki bi adanalı deyilik ama bizde odunpazarlıyız
herşeye o kocaman burnunu sokmasan olmaz dimiYardima geliyorum
Sag bastan baslayayim ben olmadiben oruc degilim nede olsa
ne güzül iltifat ediosn len cok duygulandm=))) çatlak manyak
bide gelmeyeydnGelebildim nihayet :))))
İkizim kafana vurdu mu kendinden geçersinulenn gelin gelin hepinize gücüm yeter benümm
Cigermi yedin lenulenn gelin gelin hepinize gücüm yeter benümm
ben ona bi vururum görür günü feleğini şaşrtrm vallahiİkizim kafana vurdu mu kendinden geçersin
Yaa elimde olsa 24 saat bursa olirimda biliyosunuz sipalardanbide gelmeyeydn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?