Kazen e mesaj atıp bildir canım sorun olmuyor o zaman. Bizim ablayi bu yüzden banlamislar da açtırdım ya geri=)) üye olduğu nick i söyle kazen eya kızlar ben bir şey soracağım. şimdi benim kankeytom var ben onuda üye yapacağım foruma ama aynı ip yi paylaşırsak sorun olur mu. bazen bize geldiğinde yada işyerime uğradığında aynı wi fi yi paylaşıyoruz. napmak alzım bu durumda
Yazik kiz ablanaKazen e mesaj atıp bildir canım sorun olmuyor o zaman. Bizim ablayi bu yüzden banlamislar da açtırdım ya geri=)) üye olduğu nick i söyle kazen e
yönetime bildir sorun olmaz hemen gelsin katılsın aramıza cabuk olunya kızlar ben bir şey soracağım. şimdi benim kankeytom var ben onuda üye yapacağım foruma ama aynı ip yi paylaşırsak sorun olur mu. bazen bize geldiğinde yada işyerime uğradığında aynı wi fi yi paylaşıyoruz. napmak alzım bu durumda
acıdım ya la halineKim vurdu ya gitti
cok gülme bak sonra cok aglarsn göbegn düşer eşimin de düştü ya
hmm tamam. o zaman önce üye olacak :)Kazen e mesaj atıp bildir canım sorun olmuyor o zaman. Bizim ablayi bu yüzden banlamislar da açtırdım ya geri=)) üye olduğu nick i söyle kazen e
Babaannemin yanında şuan=))acıdım ya la halineama nie gelmio o küstüm ona ben hııh...
oda senn gibi süreklü gelecek demidüşsün ya toplarız
hmm tamam. o zaman önce üye olacak :)
Sen yine de olmadan mesaj at kazene.üye olunca da nicki belirt bence.garanti olsundüşsün ya toplarız
hmm tamam. o zaman önce üye olacak :)
Babam hastanede canım benimOyyy canim ikizim benim
Yahu hangi bebis hastanedeymis nolmus anlamadim benayy iyi olur insallah hemen
ya birde o avatarda ki hanımefendiye bakıyorum sonra sana. off yine bi gülme geliyorulen eskiden ne tannırdım burda ah şimdi eski üyelimle girecektm buralara ah
Geçmişi bırak geleceğe bak=)))ulen eskiden ne tannırdım burda ah şimdi eski üyelimle girecektm buralara ah
nie küya birde o avatarda ki hanımefendiye bakıyorum sonra sana. off yine bi gülme geliyor
Varmı kuzum bi haberBabam hastanede canım benim
zaten o zamanda herkezle koktuydm caktrmayınGeçmişi bırak geleceğe bak=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?