- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Amin . Sen nerde oturuyin :)ay yok ben içememAllah sabır versin size
annem bize küçükken öksürünce içirirdi :):) nefes almadan bir yudumda içerdik :)Bende icimiyordum ilkhafta hep kustum ac karnina icince. Bsktim olmuuyor tok karnina icmeye basladim nefes almadan
O zaman gelemediğin kendini unutturdugun için sen özür dile=)))))yok estağfurullah ben bayadır gelmeyince doğal unutmanız :)
Baska turlu icilmiyor bittimi ardindan bisey atistiriyonannem bize küçükken öksürünce içirirdi :):) nefes almadan bir yudumda içerdik :)
özür dilerim canım :):):)O zaman gelemediğin kendini unutturdugun için sen özür dile=)))))
Ne ogeetmenisin sen . Iyi dayaninyon okadar cocuga
Allahım inşallah ailene akıl fikir veriryok malesefabim hala hiç arayıp sormadı. Annem karşısına alıp konuşmadı hiç. Babam desen eskisi gibi muhabbetimiz yok. konu açılacak olsa yada tv de birşey çıksa konuyla alakalı değişiyorlar. kalakaldım öylece.
sınıf öğretmeniyim . bazen dayanamıyorumNe ogeetmenisin sen . Iyi dayaninyon okadar cocuga
aminnnn çok çok aminAllahım inşallah ailene akıl fikir verir
tek dert çocuk olsa bir de veli profili aslında onlar çekilmiyor.Ben hayranim ogretmenlere ama hayatim boyunca ögretmen olmam demisimdirtek cocukta bile kafa kaldirmiyor
Allah sabir versin en zor mesleklerden buri kafa kalmayinca beden de bitkin oluyirtek dert çocuk olsa bir de veli profili aslında onlar çekilmiyor.
amin ikinci senemde çöküşe geçtim. ben doğudayım kötü bir bölge okulun olduğu yer . en iyisi ev hanımı olmak =))Allah sabir versin en zor mesleklerden buri kafa kalmayinca beden de bitkin oluyir
kabul edildi canım=)))özür dilerim canım :):):)
ne oldu kız=)))Cok komikyeni geliiin
tatlım zor işin valla Allah kolaylık versinamin ikinci senemde çöküşe geçtim. ben doğudayım kötü bir bölge okulun olduğu yer . en iyisi ev hanımı olmak =))
önceden düzenli miydi tatlım ?Kizlar sogan suyuna baslayali 10 gun oldu normalde 15 gun icilcek benim daha adetime var ama kanamam geldi neden biliyinuz mu
Hayir degildi duzenli olsun diye iciyordumtatlım zor işin valla Allah kolaylık versin
önceden düzenli miydi tatlım ?
Komigime gitti :)kabul edildi canım=)))
ne oldu kız=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?