Hergün az az yap bacımAy bilmiyom iyce kavramam icin isi cozmem icin hergun yapip yememiz lazim geralde
aslında tanışmıştık ama ben bayadır bakmadımKendini tanıtir misin ? Mesela yaş kaç evli misin çocuk var mi çalışıyor musun nerde yaşıyorsun=)))
Yok ya bikmayalimHergün az az yap bacım
Memnun olduk benim adim da melek ev hanimiyim evliyim 1 cocugum var yer isparta :)aslında tanışmıştık ama ben bayadır bakmadım26 yaşındayım bekarım öğretmenim
ay öyle mii özür dilerim kusura bakma kafa gidik benim ondan olabilir=)aslında tanışmıştık ama ben bayadır bakmadım26 yaşındayım bekarım öğretmenim
soğan suyunu neden içiyorsunuz ki;?Yok ya bikmayalimhafta da 1 gun yapsam yeter heralde :) sogan suyu koydum ocaga tadi cok kotu ama mecburum icmeye
Adet duzenleyici kist giderici oldugu icin bide benim yumurtalarim tam catlamadigu icin iciyorum . Doktorlar dogum kontrol habi veriyolar biraktim asirii kilo aldiriyorsoğan suyunu neden içiyorsunuz ki;?
kız evlendin mi sen ?aslında tanışmıştık ama ben bayadır bakmadım26 yaşındayım bekarım öğretmenim
ay Evet tadı çok kötü bi kez içtim bida içmedimYok ya bikmayalimhafta da 1 gun yapsam yeter heralde :) sogan suyu koydum ocaga tadi cok kotu ama mecburum icmeye
ben mecburum :)ay Evet tadı çok kötü bi kez içtim bida içmedim
ne içiyorsunuz :))ben mecburum :)
yok evlenemedim bizimkiler hiç konusunu bile açmıyor hala gönülleri yokkız evlendin mi sen ?damat adayı kuafördü galiba
rabbim şifa versin . biraz bu konularda cahil oluncaAdet duzenleyici kist giderici oldugu icin bide benim yumurtalarim tam catlamadigu icin iciyorum . Doktorlar dogum kontrol habi veriyolar biraktim asirii kilo aldiriyor
yok estağfurullah ben bayadır gelmeyince doğal unutmanız :)ay öyle mii özür dilerim kusura bakma kafa gidik benim ondan olabilir=)
Allah razi olsun insaAllah hic uveasmassn boyle seylerle :)rabbim şifa versin . biraz bu konularda cahil olunca
Sogan suyune içiyorsunuz :))
hala bi gelişme yok muyok evlenemedim bizimkiler hiç konusunu bile açmıyor hala gönülleri yok
Sogan suyutadi cok kotu ama degee :)
Bende icimiyordum ilkhafta hep kustum ac karnina icince. Bsktim olmuuyor tok karnina icmeye basladim nefes almadanhala bi gelişme yok mu
ben öyle şeyler içemem
ay yok ben içememBende icimiyordum ilkhafta hep kustum ac karnina icince. Bsktim olmuuyor tok karnina icmeye basladim nefes almadan
yok malesefhala bi gelişme yok mu
ben öyle şeyler içemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?