- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Oruc degilsen git yemek yap ye bol booool :)Havada cok guzel ama sanki hicbisey yapasim yok sanki dayak yemis gibiyim enerjim cok dusuk:)
Kahvaltıya gidemedin,kahve ye gidemedin ya ondan olabiler mi=)))Uufff ne kadar sıkıci bir gun
Degilimde kolumu kaldirsim yok:) enerjimi emdiler sanirim:))Oruc degilsen git yemek yap ye bol booool :)
Gidemedim degil gidicektimde halim yok hic:)Kahvaltıya gidemedin,kahve ye gidemedin ya ondan olabiler mi=)))
Neyse azcik dha oturuyum sonra derim ha gayret diyeKalktin mi gerisi gelir ha gayreeeet
Dün hepsini tüketmissinGidemedim degil gidicektimde halim yok hic:)
Tuketecek kadar biseyde yapmadim ama :)Dün hepsini tüketmissin
Sen alman gereken şeyi aldın mi onu de heleTuketecek kadar biseyde yapmadim ama :)
Lady emmistir ruh emici kendisiDegilimde kolumu kaldirsim yok:) enerjimi emdiler sanirim:))
Günaydınn güzellik :) kizzz oyle deme duygulanirimm ya :) uyanir uyanamz sokaklara düştüm :) napiyosun nasilsinnnHebehubele Kız yine nerdesin sen hi=)) bak ben gidince özlersin ama beni haa
Gunaydin canlar:) mutlu hafta sonlariniz olsun :) nasilsiniz?
Dicem ışte banane banane dicem=))) yolculuk nereye=)))Günaydınn güzellik :) kizzz oyle deme duygulanirimm ya :) uyanir uyanamz sokaklara düştüm :) napiyosun nasilsinnn
Dicem ışte banane banane dicem=))) yolculuk nereye=)))Günaydınn güzellik :) kizzz oyle deme duygulanirimm ya :) uyanir uyanamz sokaklara düştüm :) napiyosun nasilsinnn
Selam hoşgeldin...Selam kızlar ❤❤
Hosbuldum canim ❤❤adana nasıl sıcak mi :))Selam hoşgeldin...
Henüz evin içindeyim=) sıcak gibi duruyorr kuaföre gitcem ama gidesim yokHosbuldum canim ❤❤adana nasıl sıcak mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?