Hosbulduj canim. Iyi valla ne olsun. Skici bi hafta sonu :) bi usengeclik var yine ustumde yaGünaydın canım hoşgeldin=) iyilik sen nasılsın=)
Ahahah kiz foto yıkılıyor yanlizz
bende de var kuaför e gitcem üseniyorum=(Hosbulduj canim. Iyi valla ne olsun. Skici bi hafta sonu :) bi usengeclik var yine ustumde ya
=)) güzel di mi=)Ahahah kiz foto yıkılıyor yanlizz
Aynen cok havalibende de var kuaför e gitcem üseniyorum=(
=)) güzel di mi=)
Bence çıkma :)) dışarısı fenadırHenüz evin içindeyim=) sıcak gibi duruyorr kuaföre gitcem ama gidesim yok
Aynen=)))Aynen cok havaliyazada uygunn
Evet neden ki?Oruc tutuyo musun peki_heidi_ ?
fenaa fenaaBence çıkma :)) dışarısı fenadır
O zaman hic çıkma dışarıAynen=)))
Evet neden ki?
fenaa fenaa
Yanıyor yanıyor anaaaam=) Sen nerdesin kiHava biraz serinlesin o zaman cik canim, buralar baya sicak su anda gerci orayi bilmiyorumda. Su icme ihtiyaci hissetme diye dedim_heidi_
Heidimm havalar böyle devam ederse oruc tutmak cok zor olacak moralimm bu gum col bozuk isyannnnnnnnnnnYanıyor yanıyor anaaaam=) Sen nerdesin ki
Yaniyorr yaniyorrr her yanim aciyorrr kalbiminnn ortasindaaaYanıyor yanıyor anaaaam=) Sen nerdesin ki
Yaniyorr yaniyorrr her yanim aciyorrr kalbiminnn ortasindaaa
akşam olmuyor ikizim. netcem ben :) gelde iki lafın belini kıralım :)
Kuzenime kaçtım canim valal istanbulun bi ucundan bi ucu 1 saat oturdum kalktim biyetliyim dilim damagim kurudu valla ikindiden sonra cik cokkk sıcakkDicem ışte banane banane dicem=))) yolculuk nereye=)))
Esk.te hala uzun kollu takiliyoruz biz buraya beklerimKuzenime kaçtım canim valal istanbulun bi ucundan bi ucu 1 saat e kalktim biyetliyim dilim damagim kurudu valla ikindiden sonra cik cokkk sıcakk
geldim beybiisii =))akşam olmuyor ikizim. netcem ben :) gelde iki lafın belini kıralım :)
Bende evde otururken üşüyodum disari cikinca dünyanın kac bucak oldugunu gördümEsk.te hala uzun kollu takiliyoruz biz buraya beklerim
Hosgeldinnn canimin iciii gözümün nuruu hoşgeldingeldim beybiisii =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?