Kız allah senii=)) içime batar ama deme böyle=))))
Abooooo bide eh iste diyo bizde isteriz yeni gelin bizede yapsin bizde isterrriz
Sen nerden taniyon :)yok kız batmasın :) güzel yapıyorsun ama yemekleri :):)
yok yok ikizim maşallah pek hamarat :) tü tü tü tü 41 kere maşallah :)
ikiziz biz :)Sen nerden taniyon :)
Yemeğim çok iyi değil vallahi=))Daha ne sucun olsun kebap memleketlisin yemeginde guzel olur yemeklerinizde guzel :)
Grcekten mi ikizsiniz ben oylesine huylariniz benziyodur diyee soyluyinuz sandimikiziz biz :)
Sus kiz bizi kandiramssn kardesinde guzel yapar diyo :)Yemeğim çok iyi değil vallahi=))
Annem onu benden 6 yıl önce doğurmuş=)))))))Grcekten mi ikizsiniz ben oylesine huylariniz benziyodur diyee soyluyinuz sandim
Ikiz degilsiniz yani olsun kardessinizAnnem onu benden 6 yıl önce doğurmuş=)))))))
Analar babalar farklı kardeşiz biz=)))Ikiz degilsiniz yani olsun kardessinizdemek ablan var ha benim yok
Tamm ben bu konuya karismiyom duzgunce bastan soylesenize yarim yarim soyluyonuz !Analar babalar farklı kardeşiz biz=)))
Tamm ben bu konuya karismiyom duzgunce bastan soylesenize yarim yarim soyluyonuz !
Ay saol ya . Dogruysa ewet oyle dersiniz beni cikmaza surukledinizsenin ilk tahmin doğru=))) ama ikizim olsa bu kadar sevmezdim=))
Annem onu benden 6 yıl önce doğurmuş=)))))))
senin ilk tahmin doğru=))) ama ikizim olsa bu kadar sevmezdim=))
Oyle oldugüle güle git. yine gel :)
kobaymıyız kız biz
Oldu o zamanOyle olduyabancilarin ustunde yapamazdim ya optum bayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?