Bende anacigimla oturuyorum avluda miss gibi hava var şuan =)Sen neyaparsan
Burasi sicak bugun . Sen antepliydin demi :)Bende anacigimla oturuyorum avluda miss gibi hava var şuan =)
Ben adana liyim Antep e gelin gittim=) şuan Adana dayım=) öğlen çok sıcaktı şuan gayet iyi serinlik geldiBurasi sicak bugun . Sen antepliydin demi :)
ikizim adanalı antepte yaşıyor yakında eskişehire yerleşecek :)Ben adana liyim Antep e gelin gittim=) şuan Adana dayım=) öğlen çok sıcaktı şuan gayet iyi serinlik geldi
Ahhh gaziantep ahhhh !!! Oranin yemeklerini yapabiliyin mu <3Ben adana liyim Antep e gelin gittim=) şuan Adana dayım=) öğlen çok sıcaktı şuan gayet iyi serinlik geldi
ikizim adanalı antepte yaşıyor yakında eskişehire yerleşecek :)
mesela neyi=)))Ahhh gaziantep ahhhh !!! Oranin yemeklerini yapabiliyin mu <3
Kuru dolmayi yaparım=)) et yemeklerini ehh ışte tam henüz değil=))Kuru dolmasini bide et yemeklerini televizyondan bakiyom asik oldum
Ahhh gelsin kebaplaaar adaninda meshhrdur ay canim istiyor yaKuru dolmayi yaparım=)) et yemeklerini ehh ışte tam henüz değil=))
Evet iki şehrin de yemekleri çok güzel=))Ahhh gelsin kebaplaaar adaninda meshhrdur ay canim istiyor ya
Kuru dolmayi yaparım=)) et yemeklerini ehh ışte tam henüz değil=))
=)) valla şimdi yesem 5 dakika sonra et görsem benim de canım istiyor=)))Kansizlik var heralde bende canim cok istiyor et turleri tavuk haric
Kız allah senii=)) içime batar ama deme böyle=))))şahsen ben yaptığın saç kavurmayı gördüm. şuan ağzım yüzüm aktı düşününcekendine haksızlık etme :)
Abooooo bide eh iste diyo bizde isteriz yeni gelin bizede yapsin bizde isterrrizşahsen ben yaptığın saç kavurmayı gördüm. şuan ağzım yüzüm aktı düşününcekendine haksızlık etme :)
Tamm sen konusma ya=)) valla şimdi yesem 5 dakika sonra et görsem benim de canım istiyor=)))
Yaparım siz gelin=))Abooooo bide eh iste diyo bizde isteriz yeni gelin bizede yapsin bizde isterrriz
Tamm sen konusma yasen memleketinide soyleme kimseye gunahimiz boynuna
Daha ne sucun olsun kebap memleketlisin yemeginde guzel olur yemeklerinizde guzel :)benim ne suçum var ki=))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?