- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Yok kesmem zaten kizim 1.5 yasinda kesmistim bunuda oyle belki daha uzunvarmisbebisin erkenden sutten kesme hep hasta olur
Ufff cik git hadiiiben ölye cıkarıor dedysem öle cıkarıyor sus lafa tutma
2 tane mi cocugun var Allah bagislasin <3Yok kesmem zaten kizim 1.5 yasinda kesmistim bunuda oyle belki daha uzun
Sutunu koyden siparis et ictiginin bi faydasi olmaz :) kusmaya baslamafan ye yiyebildigin kadar ...:)
o köy sütüünü ben hayatta içemem. kokuyo banaSutunu koyden siparis et ictiginin bi faydasi olmaz :) kusmaya baslamafan ye yiyebildigin kadar ...:)
Ozaman bisey diyemicemo köy sütüünü ben hayatta içemem. kokuyo bana
Amin canim cumlemizinkini2 tane mi cocugun var Allah bagislasin <3
bebısı 5 haftalk olan bayaaaaan gunaydıııııııııın :)Gunaydinn kizlarrr dukkani actim ben hadiyin :))
Gunaydinnn :)))bebısı 5 haftalk olan bayaaaaan gunaydıııııııııın :)
<3 anneler herseyi hakederGunaydinnn :)))
Ayyy ne guzel dedin kiz oyleee :)
ben tebssum koyuyom bu salak gulen emoji cikti k.bakma :)<3 anneler herseyi hakeder
Smileler sana saka yapuyor demekki :)) senin canin saolsun ayrica ne kusuru bakmasi :)<3 anneler herseyi hakeder
Nasilsin nasil gidiyor bol bol uyumaya basladin miSmileler sana saka yapuyor demekki :)) senin canin saolsun ayrica ne kusuru bakmasi :)
normalde bu görev senn değildi su kara böcü bi geleydi tatildenGunaydinn kizlarrr dukkani actim ben hadiyin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?