- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Ay yerim o oglusu :) nekadarlik oglusun :)Yalnız değilsiniz halayın devamında biz varız oğluşumla
müstehak onaEllerinv dert gormesin
ay hh sorma eşime cok sinirliyim adam gitmiş bi kamera alms 2 saat cekiyor onu gec dogru düzgün calıştıramadk bile gtms ona para verms bideGünaydın çiçeem naber?
Burdayım ya oğluşa bişeyler yedirdim yeni :))
Senin oğluş nasıl bugün aradımı ablanız
15 aylık canım senin güzellik ne kadarlık :)Ay yerim o oglusu :) nekadarlik oglusun :)
2bucuk yasinda :)Allah acilarini gostermesin :)15 aylık canım senin güzellik ne kadarlık :)
senn bebis nekadarlik calstigin yere yakin kres falan yok mu oraya yazdirsan ..müstehak ona
İade etsin canım çalıştıramadık desin.ay hh sorma eşime cok sinirliyim adam gitmiş bi kamera alms 2 saat cekiyor onu gec dogru düzgün calıştıramadk bile gtms ona para verms bide
afiyat olsun ne yediriyorsn kahvaltıda canm bebişine
henüz konuşmadm.. bugun kahvaltsını yaparken videolya cek bir bakym dedm içim hiç rahat değil böcegm ya
Amin canım Allah bağışlasınn hepimizin evlatlarını2bucuk yasinda :)Allah acilarini gostermesin :)
Lama oluyo oda olmayi lm kotu aliskanlik animsatici olmadi lady ma hahahah :))) icerde ma esprisini bilmiom blionzmu ama ck komik oldu :)))oda sgara ismi gibi olmadı cık sevmedimm
Ne vaaaaa
Suan uyumak yzereyim ugrasamam senle
Herkes gider mersine sen gidiyosub tersine bacimSuan uyumak yzereyim ugrasamam senle
Dogurda tersi duzu gorursunHerkes gider mersine sen gidiyosub tersine bacim
Yanani gorur allahhhhhhDogurda tersi duzu gorursun
Ben calışıyorum diim unutuorsnz heral
canm kreş var ama bebegim henüz 13 aylık kreş ne kadar dogru olur bilmiyorumsenn bebis nekadarlik calstigin yere yakin kres falan yok mu oraya yazdirsan ..
aa ne kadar az yiyormssss kahvatılda senn oglandamı iştahsızİade etsin canım çalıştıramadık desin.
Bizim günün ilk saatleri menümüz hep aynı pekmezli bebe bisküvi canım. Sonra uykusu geliyor zaten. Uyuyup uyanınca corba .
Çeksin bakalım nasıl yiyor ama yemeyi kişiye bağlama diş dönemi vs etkiliyor çok :)
bencede cuk oturdu yanimKiz lady sana kisaca gudubet diyelim bence
Anaaaaaa cok kucukmus niye biraktin bebisinicanm kreş var ama bebegim henüz 13 aylık kreş ne kadar dogru olur bilmiyorum
aa ne kadar az yiyormssss kahvatılda senn oglandamı iştahsız
bencede cuk oturdu yanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?