- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Kolaysa yakinda seninde basina gelsinhmm :) kolay gelsin❤♡❥ღ❣
2.dusunmuyomusunMasaAllah :) benm daha tek
benim kızım bi kere sakin bir çocuk olacak❤♡❥ღ❣ uykusunu düzgünce uyuyacak❤♡❥ღ❣Kolaysa yakinda seninde basina gelsin
Benim oglani cok kinadin emin olmabenim kızım bi kere sakin bir çocuk olacak❤♡❥ღ❣ uykusunu düzgünce uyuyacak❤♡❥ღ❣
hahahBenim oglani cok kinadin emin olma
Evrene olumlu mesajla olsaydi benim oglan 24 saat uyurduhahahben evrene olumlu mesaj yolluyumda :)
Dusunuyoz ama bakalim nasip bide onu dogurmak var :/2.dusunmuyomusun
Simdiki ne kadarlikDusunuyoz ama bakalim nasip bide onu dogurmak var :/
2 bucuk yasinda bebis icin 1 yila yakin ara ara ugrasiyoz ..yarin insaAllah bi film ceksinlerde bakalim doktor ne dicek..Simdiki ne kadarlik
Allah hayirlisini versin canim ama 1 olduysa 2 de olur bence2 bucuk yasinda bebis icin 1 yila yakin ara ara ugrasiyoz ..yarin insaAllah bi film ceksinlerde bakalim doktor ne dicek..
Bilmiyom adet olsugum halde kistler olusmus normalde adetle beraber giderdi .. bakalim yarin ne dicekAllah hayirlisini versin canim ama 1 olduysa 2 de olur bence
Beni 10 numara tavladin suanAy tebrik ediyorum efenim
Ablası ona Nutellalar getirecek
Haykir anam haykir sende mi yeni gelinsin
Beni 10 numara tavladin suan
Ben eskidim artik 2 sene olacak yakinda :)
Omurluk olur insaAllah :)Beni 10 numara tavladin suan
Ben eskidim artik 2 sene olacak yakinda :)
Teşekürler canım.. şükür sonunda oldum.. önümüzdeki yarışmalara bakıyorum şimdiH.geldinhippotalamus tebrik ederim 1. Olmussun :)
Gönlünce olur insaAllah <3 nasilsinTeşekürler canım.. şükür sonunda oldum.. önümüzdeki yarışmalara bakıyorum şimdi
Gel sende katıl iftar softalarına.. bak bakalıö benimkini beğencen mi?Gönlünce olur insaAllah <3 nasilsin
Sana şarap yok ama bir süre :)
Omurluk olur insaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?