alısmsm artk napymm kötülük duymadan ypaamıorummmm burusukcugmmUyurken ustune bambullar duser insallah
Kendin kasindin anam mis gibi gunaydin demiştim begenmedin
Mustehak sana
ye ye bol ye bayılıp neyim kalma baısmızaInsaAllah canim .suan yemek yiyom tokum diyom yine ye diyo asistan
günaydnlar nasılsınnGunaydin❤❤
İnşallah acımayacak tatlım ❤❤❤
İyiyim tatlım evdeyim :)) doğum yaklaştı onun heyecanı var :))sen nasılsın?günaydnlar nasılsınn
acliktan degilde korkudan bayilcam 2 gundur kalbim agriyorye ye bol ye bayılıp neyim kalma baısmıza
Kiz nisan sen 5 gune kalmaz doguryrsun agrin var mi :)İyiyim tatlım evdeyim :)) doğum yaklaştı onun heyecanı var :))sen nasılsın?
a evet cok az kalms sancın felan var mı ? bende iş güc ugraşıyorum aynı değişen birşey yok hep aynı yaİyiyim tatlım evdeyim :)) doğum yaklaştı onun heyecanı var :))sen nasılsın?
hahaahahha dur dur birşeyck olmaz tam olarak saat kaçta cekilecek bebişini nereye bıraktn =?acliktan degilde korkudan bayilcam 2 gundur kalbim agriyor
kız niye yedin bi şey. aneztesi verirlerse 8 saat aç susuz kalman gerekiyoracliktan degilde korkudan bayilcam 2 gundur kalbim agriyor
11.30 da cekilcek bebisi kaynis ise gitmedi ona biraktimhahaahahha dur dur birşeyck olmaz tam olarak saat kaçta cekilecek bebişini nereye bıraktn =?
Canim anestesi manestesi yok sadece agrikesici ictim simdi oyle dedi . Ben butu agrilari damarlarima kadar cekerek cektircem filmi mi ..kız niye yedin bi şey. aneztesi verirlerse 8 saat aç susuz kalman gerekiyor
bak bak illa hava atacan demiHavuza gidiyordumdu da =)) bi uğrayim didimdi=)))
Kiz yeni gelin kac gunluk bu tatil bayramama da ordamisinzHavuza gidiyordumdu da =)) bi uğrayim didimdi=)))
nasıl yani ciddimi ? anestesi olmadan nasl dayanacakmsn ki yahu ?Canim anestesi manestesi yok sadece agrikesici ictim simdi oyle dedi . Ben butu agrilari damarlarima kadar cekerek cektircem filmi mi ..
Bide ben yuzmesin bilmiyim dahaKiz yeni gelin kac gunluk bu tatil bayramama da ordamisinz
valla aneztesiz tecrübem yok ne desem bilemedim ama senin bir çocuğun var tüplerin tıkalı olsa o da olmazdı. demekki canın acımayacak :)Canim anestesi manestesi yok sadece agrikesici ictim simdi oyle dedi . Ben butu agrilari damarlarima kadar cekerek cektircem filmi mi ..
mercimek gibi bebişinin gelişimini sevsnlervalla aneztesiz tecrübem yok ne desem bilemedim ama senin bir çocuğun var tüplerin tıkalı olsa o da olmazdı. demekki canın acımayacak :)
böyle millete beddua edip duruyorsun dönüp dolaşıp seni buluyor sonra bedduanbak bak illa hava atacan demihavuzun suları cekilsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?