- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
InsaAllah canim ♡Allah sifa versin canim gecer insallah
Devlettekine dogumdan sonra bizde kontrole gittik delik var ama bu herkezde olur 1 yasindan sonra kapanir dedi bendr korkmustum ama olmasi normalmisInsaAllah canim ♡
Ewet kapaniyor genelde ama mutlaka kapancak diye aksatma biz kapancak diye az bir sure aksattik bak bu hastalik cikti kontroller senelik o 1seneyi gecirtme :)Devlettekine dogumdan sonra bizde kontrole gittik delik var ama bu herkezde olur 1 yasindan sonra kapanir dedi bendr korkmustum ama olmasi normalmis
Tabi tabi 1 yasinda kontrolu var giderim mutlakaEwet kapaniyor genelde ama mutlaka kapancak diye aksatma biz kapancak diye az bir sure aksattik bak bu hastalik cikti kontroller senelik o 1seneyi gecirtme :)
Allah acilarini gostermesin :) ♡Tabi tabi 1 yasinda kontrolu var giderim mutlaka
Amin canim aminAllah acilarini gostermesin :) ♡
ulan ne zaman dükkanı sen acsan işler kesat gidiyor çayda satamuokGunaydin kizlar haydi toplanin dukkani aciyorum...
Cayi beles yap isler acilirulan ne zaman dükkanı sen acsan işler kesat gidiyor çayda satamuokugursuz
herkez niyetli zaten beles yapsam ne yazarCayi beles yap isler acilir
Bende iyi niyetliyim ona kalirsa ne var yaniherkez niyetli zaten beles yapsam ne yazar
sen sen mi ulan vrya ben senn cigerini bilirim bide beni kandırmaya calışıyor dangolozBende iyi niyetliyim ona kalirsa ne var yani
sen sen mi ulan vrya ben senn cigerini bilirim bide beni kandırmaya calışıyor dangoloz
o zaman basınıza daha cok bela olurum diski disko disko partis partis partisSikayet etcem bu mesaji hakaret var. 1 hafta ban yede rahat edek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?