aksam cıkın bacm aksam sizin oralarda hava nasılYok kiz bizi de cagirr gelin diye ama ben bugun gidemem hava cok sicak :)
Bugün isi yokmus baskasina da gidmedi yorulmus biz cikariz gezmeye cocugu parka gotururuz uczlukcuya giderizo zaman aksam ckıın yeterki cıkın bacm kendini eve kapatma layn bana daraltı geldiieşinin izin günümü bugun ?
hee iyi barıı siizde gezdirsn bi zahmetBugün isi yokmus baskasina da gidmedi yorulmus biz cikariz gezmeye cocugu parka gotururuz uczlukcuya giderizbide 3 gun once silah atisi yapmaaya gittik burdura
nasıl yani uzmanym derken kısacana ögretmenmisin anlamadım gı
meraklı melahat yahee iyi barıı siizde gezdirsn bi zahmet
eşin ne iş yapıodu
hmm anladmm canm ne güzel meslegin varmsHayır matematik mühendisi mezunuyum, derslerin alt yapısında kullanılan teknolojik sistemlerin kontrolu, sorumluluğu her çeşit şeysi bende :) özetle öğretmen değil, öğretmenlerin ve öğrencilerin kullandığı sistemlerin yönetimi :))
söylemem cok gizli işler ypıom ben şimdi birazdan bizim kızlar gelir sizi burdan kacırmaya calışacaklar inanmayn onlarameraklı melahat yaasıl sen ne iş yapıyorsun
hmm anladmm canm ne güzel meslegin varmseşin ne iş yapıor peki nerede yaşıorsnz
tencere yuvarlanms kapagını bulmuş desene o zamanistanbul da yaşıyoruz :) üretim mühendisi o da. Mühendis ailesiyiz biz karı-koca:)
allah allah su an bende cok hızlı acaba internetnde felan mı sıkıntı var ki kız ?site çok yavaş neden böyle anlamadım, diğer sayfalar hemen açılıyor ama bu site açılmıyor. bekle bekle ağaç oldum takip edemiyorum sizi
Insaatta soguk demurci demir dösuyor:)hee iyi barıı siizde gezdirsn bi zahmet
eşin ne iş yapıodu
ayy demiştin demi kızInsaatta soguk demurci demir dösuyor:)
bende nie olmuyo o zamanbenim internetimde sıkıntı olamaz, çünkü sorun olursa okulda kıyamet kopar :) diyorum ya her siteye giriyorum burda bişeyler oluyor bi bugun değil genelde. Yani ben bilgisayardan da iyi anlarım ama bunu çözemedim.
Bilmiyom olabilir :)ayy demiştin demi kız
bikere ben düşürdüm agıma sen değil_MAJESTE_ gor lady for bak dukkani ben actim nasil bereketli sohbet :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?