bir şey araştırıyorsan ne işin var burada kazuletsusun su an birşey araştırıyorum konsantremi bozmayn
Ne arastirdin ve sonucu ne merak ettimsusun su an birşey araştırıyorum konsantremi bozmayn
1 hafta alanya ya gittik canım 1 hafta da annemin yanında kaldık 2 gün de mersin gittik.evime geldim çok güzel bi 2 hafta oldu çok iyi geldi valla ama kömür gibi oldum=))Sen ne yapıyorsun gorusmeyeli=)_heidi_ Napion be ya basl gdio en son knstgmzda tatile gdiodun nere gittin nasl gecti anlatiber bakem
Ooooo ii gezmissin masallah bir sene daha byere cikmassn :)) napiim cnm bnde ayni iste buralarda geziniom bnde beyaz tenim yanmasn die hahahahha1 hafta alanya ya gittik canım 1 hafta da annemin yanında kaldık 2 gün de mersin gittik.evime geldim çok güzel bi 2 hafta oldu çok iyi geldi valla ama kömür gibi oldum=))Sen ne yapıyorsun gorusmeyeli=)
Ooooo ii gezmissin masallah bir sene daha byere cikmassn :)) napiim cnm bnde ayni iste buralarda geziniom bnde beyaz tenim yanmasn die hahahahha
hahaha düzelir canım :) geçmiş olsun vallaay ben resmen kömür oldum eşim dalga geçiyor=))
Sağolasin=))))hahaha düzelir canım :) geçmiş olsun valla
:)))) esmer seker oldun he iice :))ay ben resmen kömür oldum eşim dalga geçiyor=))
Esmer kısmı evet şekeri sormak lazım=)))hoşgeldin =):)))) esmer seker oldun he iice :))
H buldum cnm sormaya gerk yk bn ne dersm o :))))Esmer kısmı evet şekeri sormak lazım=)))hoşgeldin =)
Peki o zaman=))H buldum cnm sormaya gerk yk bn ne dersm o :))))
Merhaba hoşgeldiniz=)Mrb arkadaslar
:))))) :****Peki o zaman=))
Nasılsın? Kendini tanıtır misinHoşbulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?