1 haftacik mi az mis kiz :) yillij iznin yok mu sonra mi kullancan :)Cuma bi çıkıyorum izne, teeee diğer cumaya kadar beni özlersiniz
1 haftacik mi az mis kiz :) yillij iznin yok mu sonra mi kullancan :)
Bazilari 1 aya yakin kullniyolar onlar normal izinlerini kullanmayinca mi oyle oluyorYaa yıllık izinle işteee, cuma çıkıyorum. Sonra bir cuma daha gelcek. Yine izindeyim. Sonra bir cuma dahaaaaaaa. O pazartesi başlicam işte. 2 cuma yokum. Yıllık izin bu kadar adı yıllık diye yıl izin vermiyorlar ki hihihihihih :))
Bazilari 1 aya yakin kullniyolar onlar normal izinlerini kullanmayinca mi oyle oluyoraman neyse bollll tatiller gez to eglen :)
Günaydınnnnn güzeller
bu satte tükan mı kapatılır lennGünaydın lady, bizde tükkanı kapatıyorduk geciktin
bu satte tükan mı kapatılır lenn
tükanıdamı elimden alacaksnz sonundatükan bizim arkadaş istediğimiz saatte kapatırız
tükanıdamı elimden alacaksnz sonunda
ay kk bugun cok yavaş değil mi yasakip çık kızım sende tükkanına
yoo değilay kk bugun cok yavaş değil mi ya
valla lady hala fakir fukara demek ki zarar ediyorNe tukkanmis haaaa cok kazandiriyor mu
Busaatte dukan mi acilir boyle esnaflik olmaz acilis saati 7 yi gecmicek anladin mi marmelat ikinci ortakta sen ol nemesis ucurun dukkaninizi sahip cikinvalla lady hala fakir fukara demek ki zarar ediyor
Bu lady ile olsam olsam dusman olurum ben ortakligi cekilmez bununBusaatte dukan mi acilir boyle esnaflik olmaz acilis saati 7 yi gecmicek anladin mi marmelat ikinci ortakta sen ol nemesis ucurun dukkaninizi sahip cikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?