bi izne cikamadin haGünaydınlarr
bi izne cikamadin habayrama kac gun kalmis hala calisiyon :)
insaAllah canim bu gidisle sen bayramdan sonra ise cagrilirsinsuss kızzzzzzz. Sabahın köründe mutlu ve enerjik uyanıyorsam o da yarından sonra 2 hafta işe gelmeyeceğim içindir :)
Heeeeeeeeeeeee. Ben onlara Fethiyeden kart postal yollarım artık o saatten sonra :))insaAllah canim bu gidisle sen bayramdan sonra ise cagrilirsin
daha cok bekleerler haHeeeeeeeeeeeee. Ben onlara Fethiyeden kart postal yollarım artık o saatten sonra :))
daha cok bekleerler ha
oyle tabi :) guzelcene tatilini yap :) sen yuzmesini billiyon glba fethiyeye bnde gityim suda otrdum hepbensiz de başlarının çaresine bakmayı öğrenmeliler kuzum :)
gunydn canm gec klmissin dukkani şila actiGunaydin kizlar :)
oyle tabi :) guzelcene tatilini yap :) sen yuzmesini billiyon glba fethiyeye bnde gityim suda otrdum hep
Gunaydin kizlar :)
eyi masaAllah :) ogrenmek sart bidaha gidersek ogrenmeyi dusunuyom ama 2 gun kalirsak anca ilk gunu suya anca alisiyom :)hahahahahaallah seni napmasın
iyi yüzerim ben, deniz kızı gibiyimdir
evet kısa sürede anca suya alışılıyor :) yazlıkçı olduğum için ben ilkokuldan beri yüzüyorum suya alışma kısmı kalıyor bana bir tek :))eyi masaAllah :) ogrenmek sart bidaha gidersek ogrenmeyi dusunuyom ama 2 gun kalirsak anca ilk gunu suya anca alisiyom :)
haydin bn kacar :)evet kısa sürede anca suya alışılıyor :) yazlıkçı olduğum için ben ilkokuldan beri yüzüyorum suya alışma kısmı kalıyor bana bir tek :))
güle güle, yine beklerizhaydin bn kacar :)
Hep benmi acicam biraz da o calissingunydn canm gec klmissin dukkani şila acti
ne işi cıkardılar kız gider ayakben de toplantıdaydım şimdi çıktım, bi sürü iş çıktı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?