neden laf edemiyorsun kiiDışarı cikamiyorum annemle iki cift laf edemiyorum napacagimi şaştım
gel bizle muhabbet et iki lafın belini kırarız :)Dışarı cikamiyorum annemle iki cift laf edemiyorum napacagimi şaştım
ayyy bunlarla konuşulmuyor ki anca o onu öpüyor, o öbürünü seni seviyorum falan mıçç mıçgel bizle muhabbet et iki lafın belini kırarız :)
Merak ettim erdimmi ne =) kafayı bozunca fallarlaYani öyle ışte
Kız senin o papaz saçlarını yolarim=))))ayyy bunlarla konuşulmuyor ki anca o onu öpüyor, o öbürünü seni seviyorum falan mıçç mıç
Yani öyle bakıyor musun biliyor musun diye sormuştum da. Sallamasyon galiba =)))Merak ettim erdimmi ne =) kafayı bozunca fallarla
Cok kırdı ve kirmaya devam ediyorda beni. Konuşsak yine aglayacak en iyisi susmayi teech ediyomneden laf edemiyorsun kii
o bilindk birşey daha değişik birşey yok musana gudubet diyoduk :)
Kız senin o papaz saçlarını yolarim=))))
tatile girecez bacm işler güçler muhasebe evraknerdesin kız sen çıkma saatin gelcek birazdan bizle ilgilenmedin hiç
Geldim geldim bi bakaym dedim =)gel bizle muhabbet et iki lafın belini kırarız :)
Seni de lady sevsin=)))ayyy bunlarla konuşulmuyor ki anca o onu öpüyor, o öbürünü seni seviyorum falan mıçç mıç
yalannnnn başkasııı yalannnnn dünyadaaaa ölümden başkasıı yalannntatile girecez bacm işler güçler muhasebe evrak
ben kimi sevecekmsm lenSeni de lady sevsin=)))
Kız senin o papaz saçlarını yolarim=))))
ah canm ne güzelde şarkı söylermişyalannnnn başkasııı yalannnnn dünyadaaaa ölümden başkasıı yalannn
sensin papazkıvır kıvır saçlarım var benim mis gibi
Salliyorum ya. Rehberlikcilerin murekkep kagitlarindaki sekillerden yola cikiyorum=)Yani öyle bakıyor musun biliyor musun diye sormuştum da. Sallamasyon galiba =)))
Shila beni sevsin lady diyor=))ben kimi sevecekmsm len
=)) oda iyi=)Salliyorum ya. Rehberlikcilerin murekkep kagitlarindaki sekillerden yola cikiyorum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?