İyi bakalım=)Oğlumu okula gönderdim.. küçüğü uyutucam tekrar. . 6.30da kalktık..
Merhaba=) seninle de kaynasiriz;D
Bende hiç oralara uğramadığım için=))))insAllah :) konuşuruz tabi ben genellikle diyet grubunda olduğum için diğer taraflara pek bakamiyorum :)
anladım canım :) o zaman kendimi tanitayim bari tanışmak adına 21 yaşındayım 1 oğlum var 2 yaşında 3 senelik evliyim :) ev hanımıyım ama sınava hazırlanıyorum üniversite içinBende hiç oralara uğramadığım için=))))
Oy maşallah=) erken anne olmuşsun.anladım canım :) o zaman kendimi tanitayim bari tanışmak adına 21 yaşındayım 1 oğlum var 2 yaşında 3 senelik evliyim :) ev hanımıyım ama sınava hazırlanıyorum üniversite için
Bende 26 yaşındayim 1 yıllık evliyim ev hanımıyim=)anladım canım :) o zaman kendimi tanitayim bari tanışmak adına 21 yaşındayım 1 oğlum var 2 yaşında 3 senelik evliyim :) ev hanımıyım ama sınava hazırlanıyorum üniversite için
Oy maşallah=) erken anne olmuşsun.
Bende 26 yaşındayim 1 yıllık evliyim ev hanımıyim=)
Kısaca 1 yıl dedim ama 15 ay=))))evet yeni evli sayılırım=)evet küçük anne oldum :) sende yeni evliymişsin :)
herkese kendini iyi mi tanıtıyon lenKısaca 1 yıl dedim ama 15 ay=))))evet yeni evli sayılırım=)
Kısaca 1 yıl dedim ama 15 ay=))))evet yeni evli sayılırım=)
Kazulet karı=)) Öyle tanıtmama gerek yok tanıyınca görüyorlarherkese kendini iyi mi tanıtıyon len
=)) ivit=))yani 1 sene nedir ki daha çiçeği burnundasın :))
tanışıyoz mu siz kimdinizKazulet karı=)) Öyle tanıtmama gerek yok tanıyınca görüyorlar
Sizi tanımıyorum ama kazulet olduğunuzu ilk mesajdan anladımtanışıyoz mu siz kimdiniz
aa ne ka güzel o zamanSizi tanımıyorum ama kazulet olduğunuzu ilk mesajdan anladım
Ya ya çok güzelaa ne ka güzel o zaman
ben ögle arasına cıkacam birazdan lütfen rahatsız etme bonosum beklliyoYa ya çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?