Oo maşallah bende 62 bı insem yetti artık
oo ne var kı 62 de cok abartma valla saglıklı ol gerısı bos yanıOo maşallah bende 62 bı insem yetti artık
Bende bursalıyım zaten de eşim inşaat yapıyor öyle geldik bı kaldık bakalımmalatyanın neresındensın ,
bnm memleketım tuncelı ama orda yasamadım
Malatyayı pek bılmıyorum ordan gecıp gdıyoruz yanlızca ,Bende bursalıyım zaten de eşim inşaat yapıyor öyle geldik bı kaldık bakalım
Merkezdeyim ben
İlk gebeliğimde bende o kilolardaydım ay o çok kötü günlerdi yaa:))oo ne var kı 62 de cok abartma valla saglıklı ol gerısı bos yanı
bn 95 kıloydum kucuk capta bı tosundum bıldıgın =)
Bende zaten hiç sevmedim Bursa'dan sonra değişik geldi ama burada da işlerimiz iyiMalatyayı pek bılmıyorum ordan gecıp gdıyoruz yanlızca ,
bende kocaelındeyım
hamılelıkte cok kılo alınıyormu ?İlk gebeliğimde bende o kilolardaydım ay o çok kötü günlerdi yaa:))
Ama evlenene kadar hep 47-48 tim ben o yüzden kendimi garipsiyorum yaa
bu tarafa alısmıs ınsnlar oralarda yapamıyor ıste havası farklı suyu farklı ne bıleyımBende zaten hiç sevmedim Bursa'dan sonra değişik geldi ama burada da işlerimiz iyi
Çocuklar okul çağına geldiğinde geri dönmeyi planlıyoruz bakalım nasip
İlk gebeliğimde doyma hissimi kaybetmiştimhamılelıkte cok kılo alınıyormu ?
Öyle çok farklıbu tarafa alısmıs ınsnlar oralarda yapamıyor ıste havası farklı suyu farklı ne bıleyım
bn dogulu oldugum halde yapamıyorum ,Öyle çok farklı
Bide tamam sıcak insanlar ama sevemedim hiç
ılk oglun mu ıkızler mı ?İlk gebeliğimde doyma hissimi kaybetmiştim
Çok yiyordum
İkizlerde 5 kilo
Oğlumda 45 kilo aldım..
Ama herkes bir değil tabi benim biraz cok
İlki oğlumılk oglun mu ıkızler mı ?
masallah Allah sana bagıslasın bence 62 kg cok degıl
45 kıloyu aldıktan sonra nasıl verebıldın
Adetleri duruşları fikirleri ne kadar iyi olsa da çok farklıbn dogulu oldugum halde yapamıyorum ,
hıc yasamadım orada , burda dogdum buyudum gıdınce garıpsıyorum
baska cocuk dusunuyormusun ? ıkızler cok zor dımı onların cınsıyetı neİlki oğlum
45 kiloyu veremedim ama ikizlere hamile kalınca açlık sınırında yaşadım o zaman gitti kilolar
İkizler kızbaska cocuk dusunuyormusun ? ıkızler cok zor dımı onların cınsıyetı ne
super bılıyomusun maşallah Allah sana bagıslasın bnde ısterım cok cocugum olmasını . umutsuz ev kadınlarındakı elıfe ozenmıslıgım vardır burda ıtıraf etmıs olayım :)İkizler kız
Benim planımda yok ama ikizlerimde sürpriz oldular o yüzden bişey diyemiyorum:)
Allah razı olsun canım inşallah seninde olursuper bılıyomusun maşallah Allah sana bagıslasın bnde ısterım cok cocugum olmasını . umutsuz ev kadınlarındakı elıfe ozenmıslıgım vardır burda ıtıraf etmıs olayım :)
bnmde olur inş :) erkek arkadasımla evlenırsem olma şansı var:) annesı ıkız de kızların ısmı neAllah razı olsun canım inşallah seninde olur
İkiz her ne kadar inanılmaz zor olsada çok güzel bir şey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?