- 20 Kasım 2016
- 10.907
- 93.988
- 598
Çok iyi bakarım,yapma işine gelince sıfır sıfır sıfırEl birliği ile destek oluruz demek isterdim ama , yapma aşamasında beceriksiz olduğum bir konuda bakımı hakkında benden gelecek tavsiyeler çok tekinsiz olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi bakarım,yapma işine gelince sıfır sıfır sıfırEl birliği ile destek oluruz demek isterdim ama , yapma aşamasında beceriksiz olduğum bir konuda bakımı hakkında benden gelecek tavsiyeler çok tekinsiz olur![]()
Al benden de o kadarrrrrÇok iyi bakarım,yapma işine gelince sıfır sıfır sıfır![]()
En guzeli iste. Bende pek tekin biri degilim zatenEl birliği ile destek oluruz demek isterdim ama , yapma aşamasında beceriksiz olduğum bir konuda bakımı hakkında benden gelecek tavsiyeler çok tekinsiz olur![]()
Çok iyi bakarım,yapma işine gelince sıfır sıfır sıfır![]()
Sende susEn guzeli iste. Bende pek tekin biri degilim zaten
Sen sus![]()
Susmaya mı geldikSende sus![]()
Biz konusalim.o sussun. Gozleri konussun sadece. Gozlerinide kapasin o araSusmaya mı geldik![]()
Evet iyi olmamış mi kız=)))_heidi_ hortlattinmi kız konuyu:*
Gözlerimin güzelliğinden olsa gerekBiz konusalim.o sussun. Gozleri konussun sadece. Gozlerinide kapasin o ara![]()
Oturmaya mi geldik gibiSusmaya mı geldik![]()
HahahaBiz konusalim.o sussun. Gozleri konussun sadece. Gozlerinide kapasin o ara![]()
Bir baktım o ona oda ona sus diyor, dedim kalıyoruz susuyor muyuz acep?Oturmaya mi geldik gibi![]()
Eşim geldi yemek yedik yine yalnız kaldım benBir baktım o ona oda ona sus diyor, dedim kalıyoruz susuyor muyuz acep?![]()
Çiftliğe mı gitti?Eşim geldi yemek yedik yine yalnız kaldım ben![]()
Yok gitmedi nasıl yorulduysa bilmiyorum uyudu kaldıÇiftliğe mı gitti?valla benimki evde, ama yalnızım
![]()
Oooo, baya yorulmuşYok gitmedi nasıl yorulduysa bilmiyorum uyudu kaldısabahın 5.5 unda uyandığı için garibim
Kiyamammmm ben sana du ben ozelden sana terapilik bi resim atayimEşim geldi yemek yedik yine yalnız kaldım ben![]()
TimamKiyamammmm ben sana du ben ozelden sana terapilik bi resim atayim![]()
Evet çokk =(Oooo, baya yorulmuş![]()
Olsun biz varızEvet çokk =(