samimi olmak istemiyorum

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Merhaba kızlar,ufak bi derdim var.

Alt katımıza kiracı taşınıcak taşınsın eyvallah ama tasınıcak insanlar pek hayırlı insanlar değil.
Kız eskiden mahalleden tanıdığım birisi.Fakat çok sorunlu bi çift diyemicem cunku midem almiyor.
Her neyse bu kız esi askerdeyken k.pederinden hamile kalmis birisi k.pederiyle su an dost hayati yasiyorlar.
Aile durumları baya karisik yani.

Neyse bu kiz bana eskiden tanisikligimiz olduğundan selam verir durur genelde görmezlikten gelirim.
Simdi alt katimiza tasinicak maglum yalnız kaldi.Benle samimi olmaya kalkisir bize gidip gelmeye kalkisir diye çok korkuyorum.Onunla samimi olmak istemiyorum insanları da kıramam ne yapabilirim?

Alt katımıza kiracı taşınıcak taşınsın eyvallah ama tasınıcak insanlar pek hayırlı insanlar değil.
Kız eskiden mahalleden tanıdığım birisi.Fakat çok sorunlu bi çift diyemicem cunku midem almiyor.
Her neyse bu kız esi askerdeyken k.pederinden hamile kalmis birisi k.pederiyle su an dost hayati yasiyorlar.

Neyse bu kiz bana eskiden tanisikligimiz olduğundan selam verir durur genelde görmezlikten gelirim.
Simdi alt katimiza tasinicak maglum yalnız kaldi.Benle samimi olmaya kalkisir bize gidip gelmeye kalkisir diye çok korkuyorum.Onunla samimi olmak istemiyorum insanlar da kıramam ne yapabilirim?

O ne yahu. Baştan soğuk davran hiç muhattap olma. Kp ile yapan herkesle yapabilir.

Simdi alt katimiza tasinicak maglum yalnız kaldi.Benle samimi olmaya kalkisir bize gidip gelmeye kalkisir diye çok korkuyorum.Onunla samimi olmak istemiyorum insanları da kıramam ne yapabilirim?
kayınbabasıyla yatakta gördünüz mü nasıl bu kadar eminsiniz..?
..neyse fazla yazmayayım ama bu kadar eminsiniz fıtratsız olduklarından benimle selamlaşmanı dahi istemiyorum de geç.
doğruysa kıyamet yakın

Eşi karısının babasından hamile kaldığını bilmiyor mu :oha:

buna zor bırakılanı duydum da dost olarak yaşandığını yeni duydum!Allahım daha neler duyacağız,tövbe tövbe!samimiyet sizin elinizde!

Hiç slm bile verme o slm verirse de çevir kafanı yoluna bak. Anlar yanaşamaz.

Alt katınıza kimle taşınıyor kayın pederiyle mi eşiyle mi?

Görüşmek isteniyorsanız kapıya gelince müsait değilim deyip içeri almayın. Acaba bu kayın pederden hamile kalma davası desikodu olabilir mi? Nerden duydunuz?

Kapıyı açmayın olsun bitsin.

Siz nerden bu kadar eminsiniz kp olayında?

hakkatten oha yanı tecavüz falanda degıl dost hayatı yasadıgına göre..
illaki sana bulaşacaktır,kapına gelırse şimdi çıkıyodum de,senı cagırırsa işim var de kestir at..sadece merhabadan ıbaret kalsın konuşmanız..
ilk zaman tavız verırsen eve girip çıkmaya başlarsa daha zor olur sonra kesmesi..
birde kesın net bir sekılde görüşmeyeceksen taşınacakları gün evde olma illaki bir ihtiyac olur kapını calıp isterler..belkı acımasızca ama net gorusmek ıstemıyorum dedıgın için söyluyorum

Samimi olmamak kolay soğuk davranırsıniz olur biter.

Saka gibi bir konu.eger dogrulugundan emin olsaydim net bir sekilde tavrimi belli ederdim.selam dahi vermezdim.

Kayinpederiyoemi yasayacak alt katinizda yani

Back
X