samimi olmak istemiyorum

Eski kayınpederiyle beraber yasiciklar alt katkıda doğru okuyunuz kızlar valla biz de ilk duyduğumuz da şok olmuştuk.Cok yakın akrabaları bizim de çok yakın tanıdığımız o anlattı herşeyi zaten o olaylardan zamanın da mahalle ayağa kalkmıştı bilmeyen yok.
yuh bu nedir ya.
cidden iğrenç ötesi mide bulandırıcı.
samimi olmayı bırak en başından itibaren selam verme daha iyi.
bula bula sizin apartmanı mı bulmuşlar.
şansa bak.

Yatakta görmedim ama eminiz hanfendi kendilerinin çok yakın akrabaları bizim cok yakın tanıdığımız olur o anlatti.Ne olaylar oldu eşi babasıyla kaç kere kavga etti.Karakolluk oldular.
Su anda eşiyle tabi ki de boşandılar.Kizin eski eşi ve kayınvalidesi beraber oturuyorlar.
Kayinpederide de eşinden boşandı.

Resmen Müge Anlı da ki Nazmiye Çam cinayetinin konusu. :oha:

Kız kayınpederiyle mi evli şu an?
Kayınpederle mi oturacak aynı evde?
Onla mı yatıyor?
Anlamadım beynim sarsıldı resmen yahu.

Ben pek inanmadım.
Yani size değil. Bu hikayeyi anlatan arkadaşa.
Dedikodu yapıyorsa neden yalan konuşmasın?
Gerçek maalesef k.peder eşinden de boşandı eski gelini yeni aşkıyla nikahsız oturuyorlar.

Ben olsam asla görüşmem.
Ensest ilişkiye karşıyım.
Midesizlik buluyorum..
samimi olmaya çalışırsa da ıy pis derim.

Türkiyede yaşıyoruz. Çoktan adı çıkmıştır onun. İnsan içine çıkarmazlar ki.. çıkabiliyor mu sahi?
Evlerine gelen giden hiç yok.Kizin ailesi kızı reddetmiş zaten istemiyorlarmis.

yuh bu nedir ya.
cidden iğrenç ötesi mide bulandırıcı.
samimi olmayı bırak en başından itibaren selam verme daha iyi.
bula bula sizin apartmanı mı bulmuşlar.
şansa bak.
Sormayın ya bula bula bizim apartmanı bulmuşlar zaten bende ona uzuluyorum.Yoksa kendi pisliğinde bogulsun beni ilgilendirmez.

Merhaba kızlar,ufak bi derdim var.

Alt katımıza kiracı taşınıcak taşınsın eyvallah ama tasınıcak insanlar pek hayırlı insanlar değil.
Kız eskiden mahalleden tanıdığım birisi.Fakat çok sorunlu bi çift diyemicem cunku midem almiyor.
Her neyse bu kız esi askerdeyken k.pederinden hamile kalmis birisi k.pederiyle su an dost hayati yasiyorlar.
Aile durumları baya karisik yani.

Neyse bu kiz bana eskiden tanisikligimiz olduğundan selam verir durur genelde görmezlikten gelirim.
Simdi alt katimiza tasinicak maglum yalnız kaldi.Benle samimi olmaya kalkisir bize gidip gelmeye kalkisir diye çok korkuyorum.Onunla samimi olmak istemiyorum insanları da kıramam ne yapabilirim?
kendinizden beklenmeyeni yapın kendinizi korumak için o insanı kırın arınamazsınız ve yaşadığı dengesizlikleri sizin yaşamınıza da mal eder.

Şok şok şok ! Ya bari başka şehre hatta mümkünse başka ülkeye o da yetmez başka galaksiye gidin .Milletin burnunun dibinde herkes biliyorken nasıl bir cesaret bu ya , kimsenin sizi bilmediği tanımadığı bir yere gidin bari . Rezillik diz boyu . Allahım sen koru . Olan o gariban sabi çocuğa oluyor, bunu nasıl kaldırır ilerde :110:

Valla ben alt katın ev sahibine söylerdim, terbiyesiz ahlaksızlık dizboyu... Anlatırdım herşeyi.

Yaptığı şerefsizliğe katlanacak! Evi de kiralatmazdım.

Öyle birini kırmamak? Yüzüne tükürürdüm!

Bir de çocukları var yuh beee resmen k.p. ile çekirdek aile olmuş kusacağım şimdi. Allah müstehakını versin bu insanların. :kusmuk:

Back
X