samimi olmak istemiyorum

Vallahi böyle bir komşu bizim alt katta otursa kocam sabah akşam döver onu nasıl bir mahalle nasıl bir apartman anlayamadım böyle insanları toplum dışlar sizin mahalle nasıl ses çıkarmamış şaşırdım eğer apartmanda kimse bilmiyorsa ben şahsen yerinizde olsam daire daire anlatır öyle insanların apartmana oturmasına razı gelmezdim.
 
yumusak yuzlu guler yuzlu davranmayın
farzetkı hıc konusmadıgın bırı cok kızgın oldugun bırı oyle dusun
musaıt degılım de bende yok de vaktım yok de bı ıkı oyle ertele kendısı uzak durmaya baslar zaten
aynen uzak kalmanda bu ınsandan en hayırlısı
 
Merhaba kızlar,ufak bi derdim var.

Alt katımıza kiracı taşınıcak taşınsın eyvallah ama tasınıcak insanlar pek hayırlı insanlar değil.
Kız eskiden mahalleden tanıdığım birisi.Fakat çok sorunlu bi çift diyemicem cunku midem almiyor.
Her neyse bu kız esi askerdeyken k.pederinden hamile kalmis birisi k.pederiyle su an dost hayati yasiyorlar.
Aile durumları baya karisik yani.

Neyse bu kiz bana eskiden tanisikligimiz olduğundan selam verir durur genelde görmezlikten gelirim.
Simdi alt katimiza tasinicak maglum yalnız kaldi.Benle samimi olmaya kalkisir bize gidip gelmeye kalkisir diye çok korkuyorum.Onunla samimi olmak istemiyorum insanları da kıramam ne yapabilirim?
Ne demek insanları kıramam.Bir insan görüşmek istemediği biriyle sırf kırılmasın diye evine gelmesine izin mi verir.
 
Daha neler duyacağız yarabbim :KK57::KK57:
Böyle kişilere insan nasıl evini verir oda ayrı bir şey
 
Yok, bu kadarına da pes. Bunun özel hayatlık mözel hayatlık bir durumu yok. Bu resmen ahlaksızlık, iğrençlik. Kime ne deyip geçilecek bir konu değil bence bu. Bu iğrençliğe de toplum tepki göstermeyecekse ölsün herkes daha iyi. Eğer bu doğruysa -ateş olmayan yerden nasıl duman çıksın?- böyle insanları apartmana almamak lazım. Çünkü bunu normal gören zihniyet kendi öz kızını hamile bırakmayı da normal görür yarın öbür gün. Apartmandakilere bulaşmayacağı ne malum? Siz de samimiyet kurmak istememekte haklısınız. Sürekli geçiştirin, anlar.
 
Ohaaaaa diyorum başka birşey diyemiyorum yahu ne igrenclik insan gelinine göz koyarmi gelinde midesiZ senin baban sayılır o pislikler resmen konuşma selam verirse alma hatta ev sahibiyle konuş kiraya vermesin onlara evi yani Benimde bir.tanıdığım abisinin kayinpederiyle kaçtı gitti onlarda beraber yasiyolar ama bu iyice pis bir durum
 
oglu napmıs adamın karısının babasından kardesı olacagını duyunca?bu ne abi yaa
 
Neden çrkiniyorsun direkt söyle ben samimi olmak istemiyorum seninle de, hiç yüz verme
 
Gerçek mi bilmiyorum ama gerçekten böyle birşey yapmışsa kayınpedere nikah bile kesinlikle düşmüyor yani bildiğin gerçek babayla ilişkiye girmek gibi haramın babasını işlemiş günahın babasını kazanmış çüşşşş. Ar haya edep kalmamış ikisinin de şeyi kopsun Allah affetsinde Allah hidayet etsin diyemeyeceğim. Hiç muhattap olma..
 
Kendi ailesi tarafından red edilen bir insan müsvettesini kırmaktan çekinmenize gerek varmı??özellikle apartman içinde ileride huzursuzluk çıkacağına adım gibi eminim.
 
KP ile birlikte oturmaya çıkmasınlar size azıcık yüz verirseniz.. kırmak sorun olmayacak gibi onun için zira kırıp yıkıp geçirmiş bi aileyi zaten..
 
Kıramam dıye bırsey yok!
Ahlaki degerlerınıze uymayan değerlerinize ve prensıplerınızle örtüşmeyen insanları yuvanıza sokmamalısınız.
 
Back
X