Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fanteziye bak!Maalesef şaka gibi ama gerçek evet k.pederiyle yasiciklar.
Yasiciklar ne demek allah aşkınaEski kayınpederiyle beraber yasiciklar alt katkıda doğru okuyunuz kızlar valla biz de ilk duyduğumuz da şok olmuştuk.Cok yakın akrabaları bizim de çok yakın tanıdığımız o anlattı herşeyi zaten o olaylardan zamanın da mahalle ayağa kalkmıştı bilmeyen yok.
midem bulandıMerhaba kızlar,ufak bi derdim var.
Alt katımıza kiracı taşınıcak taşınsın eyvallah ama tasınıcak insanlar pek hayırlı insanlar değil.
Kız eskiden mahalleden tanıdığım birisi.Fakat çok sorunlu bi çift diyemicem cunku midem almiyor.
Her neyse bu kız esi askerdeyken k.pederinden hamile kalmis birisi k.pederiyle su an dost hayati yasiyorlar.
Aile durumları baya karisik yani.
Neyse bu kiz bana eskiden tanisikligimiz olduğundan selam verir durur genelde görmezlikten gelirim.
Simdi alt katimiza tasinicak maglum yalnız kaldi.Benle samimi olmaya kalkisir bize gidip gelmeye kalkisir diye çok korkuyorum.Onunla samimi olmak istemiyorum insanları da kıramam ne yapabilirim?
Bırak selam vermeyi selamını almayın bile.. Asık suratla kafanızı sallayıp gecin konusursa hemen tavır yapın ninbiliyim uzaklasın yaklasmayın ona amaaannnnMerhaba kızlar,ufak bi derdim var.
Alt katımıza kiracı taşınıcak taşınsın eyvallah ama tasınıcak insanlar pek hayırlı insanlar değil.
Kız eskiden mahalleden tanıdığım birisi.Fakat çok sorunlu bi çift diyemicem cunku midem almiyor.
Her neyse bu kız esi askerdeyken k.pederinden hamile kalmis birisi k.pederiyle su an dost hayati yasiyorlar.
Aile durumları baya karisik yani.
Neyse bu kiz bana eskiden tanisikligimiz olduğundan selam verir durur genelde görmezlikten gelirim.
Simdi alt katimiza tasinicak maglum yalnız kaldi.Benle samimi olmaya kalkisir bize gidip gelmeye kalkisir diye çok korkuyorum.Onunla samimi olmak istemiyorum insanları da kıramam ne yapabilirim?
Ne sifatla dovuyor kocan ???Vallahi böyle bir komşu bizim alt katta otursa kocam sabah akşam döver onu nasıl bir mahalle nasıl bir apartman anlayamadım böyle insanları toplum dışlar sizin mahalle nasıl ses çıkarmamış şaşırdım eğer apartmanda kimse bilmiyorsa ben şahsen yerinizde olsam daire daire anlatır öyle insanların apartmana oturmasına razı gelmezdim.
Böyle iğrenç durumlarda alan la veren memnun diye toplum olarak sesimizi çıkarmayacak mıyız susup alkışlayalım isterseniz .Ne sifatla dovuyor kocan ???
Pardon da...alan memnun veren memnun...
bakin kesnlikle igrenc bir olay ama asla ic yuzunu bilemeyiz
belki kiz tecavuze ugradi hamile kaldi...dogal olarak kimse sahip cikmadi...kaldi cocukla
ya da bi hata yapti...olamaz mi ? Hatalarin derecesi ve igrencligi bir degil ki insanlarin...bakin asla asla tasvip etmiyorum...ama hersey insanlar icin...
gorusmek istememeniz gayet dogal ve gorusmeyin de...ama yargilamayin...
ben sanmiyorum ki o gencecik kiz memnun...vardir mutlaka bilmedigimiz bisey
Belli ki bi halt etmis cocukla kaldi o zaman demek...keske sehir degistirseler...cocuga inanilmaz uzuldum...yok olur o cocukYalniz tecavüz falan yok ortada kiz herşeyi kendi agziyla itiaf etmis.Kova hatunu