Samimiyetinize ihtiyacim var kizlar

Meeliss0101

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
15
1
1
Esim isi yuzunden il disinda yaklasik ayda bir yada iki kez ancak gorusebiliyoruz ilgisizligi de artmis severek evlendik fakat ilk tanidigim gibi degil degisik bi adam oldu ben ablam ve abim yasiyoruz evliyim fakat kendi evimde degilim esim acaba baskasina mi asik olmustur.Evliligi bitirmeyi bile dusunmedim degil.

Hemen hemen aynı hayatı yaşıyoruz. Ben de iş sebebiyle eşimden ayrıyım sadece hafta sonları görüşebiliyoruz. Kardeşimle yaşıyordum onun da okulu bitti ve gitti yanımdan. Telefonla konuşmayı sevmeyen bir eşe sahibim ancak hiç aldatıyor mu diye düşünmedim. Size bu şekilde düşündüren bazı nedenler olmalı.

Sizde eşinizin olduğu yere gidin o nerde kalıyorsa sizde orda onunla kalın .
Boşanma düşüncesini çıkarın aklınızdan :KK66:
Yada habersiz gidin çok özledim süpriz yapmaya geldim deyin :işsiz:

Esim isi yuzunden il disinda yaklasik ayda bir yada iki kez ancak gorusebiliyoruz ilgisizligi de artmis severek evlendik fakat ilk tanidigim gibi degil degisik bi adam oldu ben ablam ve abim yasiyoruz evliyim fakat kendi evimde degilim esim acaba baskasina mi asik olmustur.Evliligi bitirmeyi bile dusunmedim degil.
İlk önce aldatma belirtisi arayın eşiniz sizi ne sıklıkta arıyor, kısksnıyormu, yada aldığı parayı sizinlemi harcıyor ailenizle oturuyorsunuz diye masrafsız oldugunuzu düşünüyor olabilir. Yada siz aradığınızda meşgule atıyormu. Görüntülü arama yapıyormusunuz . Ve bütün bunların yanında böyle evlilik olmaz ya siz gidin ya o gelsin yada evlenmeyip nişanlı veya sözlü durmaya devam etseydiniz bu durum onlara daha yakın çünkü yapmadıysa bile yapmayacak anlamına gelmez

Ayrılmayı düşünmeden önce birleşin.
Yanlış anlamayın; şartlar neyi gerektiriyor bilmiyorum ama böyle evlilik olmaz zaten. Gerekirse bir lokma kuru ekmek yeyin, bir göz odada kalın; ama yine de beraber yaşayın..
Ayrı olduğunuz için aradaki soğukluk çok normal yani.

Benim eşimde y.dışında çalışıyor. Ayda bazen 2 ayda bir görüşebiliyoruz. Ama aksine eşimin bana ilgisi arttı. Özlüyorum, kıymetini anladım diyor. Fiziksel mesafenin evlilik aşamasındaki ilişkilerde özlemi arttırıp ilişkiyi pekiştirdiğine şahit oldum hep. Arkadaşlarımla dertleşirken bile bazen uzaklaşıp sadece onu özlemek istiyorum tarzı yorumlar duyarım eşlerine dair. Siz başkası olduğu yönünde şeyler hissediyorsanız temkinli olun. İzleyin, gözlemleyin çaktırmadan.

Ayrı yaşayınca illaki aldatacak diye bir şey yok. Önemli olan neden ayrı yaşadığınız ve size karşı davranışları. Maddi sebeplerden zorunlu ve geçici ayrılık yaşayan çok insan var. İlgisiz derken napıyor mesala, yada bir arada yaşama imkanınız var da eşiniz önemsemiyor mu?

Ayrisiniz diye baska bir sey bilmeden esinizi ve sizi tanimadan birsey soyleyemem.
Ayri kalma durumunu cozebilecek misiniz
Bu sekilde zaten evlilik yurutmek zor.
Bence buna odaklanin.Birlikte yasayabileceginiz yollar dusunun.
Aldatma olayi tamamen karakter,ahlak yapisiyla ilgili.
Bunu sadece siz anlayabilirsiniz

Back
X