- 5 Nisan 2017
- 394
- 337
- 103
- 32
- Konu Sahibi Manolya999
-
Durum oyleyse,sizi kiskaniyorlar ve cekemedikleri icin boyle davraniyorlar. Yani dost gibi davranip aslinda dostunuz olmayan kisiler bunlar. Ben olsam mumkun oldugunca araya mesafe koyarimArkadaşlar merhaba beni inciten bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Kalabalik bir kiz arkadasi grubum var hali ile rekabet laf çarpma vs oluyodu lisans döneminde. O zaman küçüktük diyorum küssemde demezdim içime atar geçerdim. Ama artık arada bir görüşünce keske görüşmeseydim diyorum artik. En önemli problem ise şu hepsi teke tek görüştüğümüzde inanilmaz samimi icten sicak ama yanina gruptan baska bir arkadas gelince bana olan tavirlari degisiyor. Daha kaba laf sokan bir tarza bürünüyor. Çok gözlemledim bu konuda eminim artik. Sizce bu durum neden boyle?
Ay okuyunca benimde kurtuldugum arkadas grubum geldi aklima hepsiyle tek tek konuşurken cok iyiler digerlerini gomerler sonra beni dislarlardi. Birinin 2 tane sevgilisi vardi hangisi zenginse onla evlenecekmis hepsi de bunu hakli gormusler ben olmaz öyle sey deyince ipler kopmustu iyiki de kopmusArkadaşlar merhaba beni inciten bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Kalabalik bir kiz arkadasi grubum var hali ile rekabet laf çarpma vs oluyodu lisans döneminde. O zaman küçüktük diyorum küssemde demezdim içime atar geçerdim. Ama artık arada bir görüşünce keske görüşmeseydim diyorum artik. En önemli problem ise şu hepsi teke tek görüştüğümüzde inanilmaz samimi icten sicak ama yanina gruptan baska bir arkadas gelince bana olan tavirlari degisiyor. Daha kaba laf sokan bir tarza bürünüyor. Çok gözlemledim bu konuda eminim artik. Sizce bu durum neden boyle?
Aaa konuma yaptığınız yorumla profilinize geldim.bu ben miyim acaba dedim.çok doğru benim de teketek konuştuğumuzda gayet iyi hoslar ama bir araya geldiklerinde beni köşeye sıkıştırıp resmen egolarini tatmin ediyorlar.anlamıyorum ben de gerçektenArkadaşlar merhaba beni inciten bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Kalabalik bir kiz arkadasi grubum var hali ile rekabet laf çarpma vs oluyodu lisans döneminde. O zaman küçüktük diyorum küssemde demezdim içime atar geçerdim. Ama artık arada bir görüşünce keske görüşmeseydim diyorum artik. En önemli problem ise şu hepsi teke tek görüştüğümüzde inanilmaz samimi icten sicak ama yanina gruptan baska bir arkadas gelince bana olan tavirlari degisiyor. Daha kaba laf sokan bir tarza bürünüyor. Çok gözlemledim bu konuda eminim artik. Sizce bu durum neden boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?