Samimiyetsiz Arkadaşliklar

Manolya999

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
394
338
103
32
Arkadaşlar merhaba beni inciten bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Kalabalik bir kiz arkadasi grubum var hali ile rekabet laf çarpma vs oluyodu lisans döneminde. O zaman küçüktük diyorum küssemde demezdim içime atar geçerdim. Ama artık arada bir görüşünce keske görüşmeseydim diyorum artik. En önemli problem ise şu hepsi teke tek görüştüğümüzde inanilmaz samimi icten sicak ama yanina gruptan baska bir arkadas gelince bana olan tavirlari degisiyor. Daha kaba laf sokan bir tarza bürünüyor. Çok gözlemledim bu konuda eminim artik. Sizce bu durum neden boyle?

Neden mi böyle? Bilmiyorum. Ben artık buna kısaca nerde çokluk orda b*kluk deyip geçiyorum. İnsanlar böyledir işte. Sana iyi gelmeyenlerden uzak dur tek çözüm bu

Arkadaşlar merhaba beni inciten bir konuda sizlerden fikir almak istiyorum. Kalabalik bir kiz arkadasi grubum var hali ile rekabet laf çarpma vs oluyodu lisans döneminde. O zaman küçüktük diyorum küssemde demezdim içime atar geçerdim. Ama artık arada bir görüşünce keske görüşmeseydim diyorum artik. En önemli problem ise şu hepsi teke tek görüştüğümüzde inanilmaz samimi icten sicak ama yanina gruptan baska bir arkadas gelince bana olan tavirlari degisiyor. Daha kaba laf sokan bir tarza bürünüyor. Çok gözlemledim bu konuda eminim artik. Sizce bu durum neden boyle?
Durum oyleyse,sizi kiskaniyorlar ve cekemedikleri icin boyle davraniyorlar. Yani dost gibi davranip aslinda dostunuz olmayan kisiler bunlar. Ben olsam mumkun oldugunca araya mesafe koyarim:(

Ay okuyunca benimde kurtuldugum arkadas grubum geldi aklima hepsiyle tek tek konuşurken cok iyiler digerlerini gomerler sonra beni dislarlardi. Birinin 2 tane sevgilisi vardi hangisi zenginse onla evlenecekmis hepsi de bunu hakli gormusler ben olmaz öyle sey deyince ipler kopmustu iyiki de kopmus

Kimseye güven olmuyor valla. Üniversitede 5 kişilik bir kız grubuyduk. Ben en pasif olandım sadece okulda görüşürdüm. Diğerleri daha sık görüşürdü. Ama bir noktadan sonra farkettim ki herkes birbirinin yüzüne gülüyor ama arkasından konuşmadığı ne bileyim eleştirmediği birşey kalmıyordu. Bu yüzlerini gördüm hepsi aynıydı. Sonra ne mi oldu? Kabak bana patladı :KK48: Arkadaş-dost yapmaya korkar olduk.

Beni tutan 2 şey bir kötü zamanlarimizda hep destek oldum hem destek oldular. Birde ipleri kopartigim an 2 3 ay sinirli gezerim deliler gibi;) kolay sinirlenmem ama sinirlenincede UNUTMAM. Zamanla mesafe koycam ama . Ve iyiki guvenip aile sorunlarimdan bahsetmedim mazallah 7 mahale duymus kinamisti.

Aaa konuma yaptığınız yorumla profilinize geldim.bu ben miyim acaba dedim.çok doğru benim de teketek konuştuğumuzda gayet iyi hoslar ama bir araya geldiklerinde beni köşeye sıkıştırıp resmen egolarini tatmin ediyorlar.anlamıyorum ben de gerçekten

Benim de üniversitedeyken böyle 2 arkadaşım vardı.Dediğiniz gibi tek olduklarında çok iyilerdi ama ikisi yanyana gelince en yakın arkadaşımla benim sürekli kalbimizi kırıyorlardi.Geçen sene okul bitti ben de onlarla görüşmeyi kestim.Numaralarını da sildim.Galiba onların yanında sessiz kaldığımız için böyle yaptılar.

“Nerede çokluk, orada şeylik... ‘Çokluk’ ” demişler :KK51:

İçlerinde “gerçekten” samimi olduğunuz 1 ya da 2 arkadaşınız varsa kafi, toplu görüşmeleri minimal seviyede tutun

Back
X