- 21 Eylül 2017
- 14
- 1
- 86
- 35
- Konu Sahibi Artemis-16
-
Yanliz olmadigimi biliorum.eminim vardi bu tarz sorun yasayanlar.atlatar veya hic ugrasmadan yola devam edenler.oncelikle esimi seviorum fazlasiyla hemde belki bundan zoruma gidio yaptiklari.elle tutulur hic bisey yok aslinda.ama ben onun yanindayken kendimi hep kasiorum 1 yillik evliyiz 2 yildi sevgil oldugumuz donem var.ama evlenince daha bi farkli oldu.yani istedigim gibi kpnusamiorum hic hep telkinde bulunuyo.kelimelerine dikkat et.ole yap bole yap vs.oyuzden ne rahat rahat sevgimi gosterebiliorum.ne birbirimize takilabilioruz.hic bisekilde espiri anlayisimiz uyusmuyo zaten.hic guldugumu bile hatirlamiorum.ne zman iki kelime konusaljm sohbet edelim desek.hep sen ole yapion sen bole yapion gibi sorunlardan bahsedio.hic sakalasamioruz kpnusamioruz.gelir eve yemek yer malak gibi yatar 15 dk sonra uyuklar zten.uyumassa telle oynar tv izler ama asla konusmayiz.cok buyuk iletisim sorunumuz var.konusmaya kalksam bunu sorun olarak one sursem bana gore bu problem diil.hem konusuyoruz ya der.bilmiorum abartiosam soyleyin.yani yeri gelip esime takilamiycaksam o bana yapmicaksa yada gulmiceksem ben yatak evligi istemiorum sonucta bana zarar veriosa...
Ne mezunu olduğunu bilmez mii nasıl yani.. evlenmeden önceki 2 sene ne konuştunuz kiEvlendikten sonra hep boyleydi malesef.oldugu gibi kabul ettigim zamanlarda oldu elbette.ama ben konusurken dinleme gibi bi huyuda yok malesef.surekli dalar yada aynn der vs hic goz temasi kurmaz.soyle soyliyim 3 senedir beraber bunun bi senesi evliyiz ne mezunu oldugumu hala bilmez beni hic tanimaz anlatirim dinlemez vs vs
Yanliz olmadigimi biliorum.eminim vardi bu tarz sorun yasayanlar.atlatar veya hic ugrasmadan yola devam edenler.oncelikle esimi seviorum fazlasiyla hemde belki bundan zoruma gidio yaptiklari.elle tutulur hic bisey yok aslinda.ama ben onun yanindayken kendimi hep kasiorum 1 yillik evliyiz 2 yildi sevgil oldugumuz donem var.ama evlenince daha bi farkli oldu.yani istedigim gibi kpnusamiorum hic hep telkinde bulunuyo.kelimelerine dikkat et.ole yap bole yap vs.oyuzden ne rahat rahat sevgimi gosterebiliorum.ne birbirimize takilabilioruz.hic bisekilde espiri anlayisimiz uyusmuyo zaten.hic guldugumu bile hatirlamiorum.ne zman iki kelime konusaljm sohbet edelim desek.hep sen ole yapion sen bole yapion gibi sorunlardan bahsedio.hic sakalasamioruz kpnusamioruz.gelir eve yemek yer malak gibi yatar 15 dk sonra uyuklar zten.uyumassa telle oynar tv izler ama asla konusmayiz.cok buyuk iletisim sorunumuz var.konusmaya kalksam bunu sorun olarak one sursem bana gore bu problem diil.hem konusuyoruz ya der.bilmiorum abartiosam soyleyin.yani yeri gelip esime takilamiycaksam o bana yapmicaksa yada gulmiceksem ben yatak evligi istemiorum sonucta bana zarar veriosa...
bende nazen bole dusunuyorum cogu zaman sabredeyim diorum ama cok sogutuyo kendinde bu sekilde yaparak:)))benim eşim de aynı malesef. işten gelir tv karşısında uyur. yemek yer tv izler. hatta gece bile benm yanımda yatmıyor tv izleyerek uyuyor. 4 aylık evliyiz. hiç evlenmemiş olmayı isterdim
Bu solediklerin icimi rahatlatti inanki umarim o sekilde olur fazlasiyla icine kapanik.o kadar guzel anlatmissinki ozetledin vallahi yasadiklarimi:))
Tesekkur ederim yalanciktan diil ama:)'Yalancıktan' kelimesi çok sevimli geliyor kulağa, söylemeden edemiyecem :)
Bu konuşamamak, bizde de var. Aranızda daha önce sert tartışmalar geçtiyse ve bunlar çözüme ulaşamadıysa ondan olur..
Belki siz farketmesenizde, kullandığınız kelimeler eşinize iğneleyici geliyor olabilir
Yeni ayrildim isten.dogru diosun ama ne bilim karsinda sevdigin bi adam var kari koca iliskisi disinda hic bisey paylasamiosun.neticede insansin.ben demiorum hergun benle konussun sohbet etsin gec yatsin vs ama bizim kaliteli bi animiz olmuyo.bana zaman ayirmio veyada ayirdi dielim.ne isi varsa benim zamanimda calio bunu yapicaktim suraya gidicektim vs vs.yani soyle dolu dolu 1 saat gecirsek zaten sonra istedigini yapsin.Zaten erkeklerin çoğu böyle ki :) takma kafana kendine meşguliyetler bul. O işteyken dışarı çık dolaş alışveriş yap. Çalışmıyorsun sanırım dimi? Zamanla düzelecek merak etme :)
Yeni ayrildim isten.dogru diosun ama ne bilim karsinda sevdigin bi adam var kari koca iliskisi disinda hic bisey paylasamiosun.neticede insansin.ben demiorum hergun benle konussun sohbet etsin gec yatsin vs ama bizim kaliteli bi animiz olmuyo.bana zaman ayirmio veyada ayirdi dielim.ne isi varsa benim zamanimda calio bunu yapicaktim suraya gidicektim vs vs.yani soyle dolu dolu 1 saat gecirsek zaten sonra istedigini yapsin.
Halasi gelmedigi surece bu aktiviteleri yapmaya calisioruz maddi durumumuz el verdigi surece.soyle ornek vereyim evdeki saksiyi almissiniz sinemaya gitmissiniz bi bilette ona almissiniz.veyada kucaginizda gezdiriosunuz oraya buraya gibi diyim artik:). Zaten kesinlikle goz temasi kurmaz bi kere olsun bakmaz.gozu sagda solda demiorum. Bisey anlatin evet haklisin der mesela ama o an ona soru yoneltmissinizdir.o kadar alismiski aynn evet ole haklisin dogru dion kelimelerine:))Hafta sonları gezmiyor musunuz? Nazlan sende ben şuraya gitmek istiyorum,burda bişey gördüm şunu almak istiyorum. Yada pazar günleri kahvaltıya çıkalım ordan da sinemaya gidelim gibi tekliflerde bulun.
Halasi gelmedigi surece bu aktiviteleri yapmaya calisioruz maddi durumumuz el verdigi surece.soyle ornek vereyim evdeki saksiyi almissiniz sinemaya gitmissiniz bi bilette ona almissiniz.veyada kucaginizda gezdiriosunuz oraya buraya gibi diyim artik:). Zaten kesinlikle goz temasi kurmaz bi kere olsun bakmaz.gozu sagda solda demiorum. Bisey anlatin evet haklisin der mesela ama o an ona soru yoneltmissinizdir.o kadar alismiski aynn evet ole haklisin dogru dion kelimelerine:))
Evet cok yogun calisio isi cok agir beyin felci gecirmis gibi gelio.cok uzuluuorum anlamayada calisiorum.benim istedigim sadece her zaman diil haftanin 7 gunu yorgun olabilirsin evet ama 1 saati bana ayiramiosan sen otur ben calisirim arkadas:) cocukta yaparim kariyerde evelallah:) insallah tek umudum iste duzelmesi.sevgi herseyi cözer derler ama.sevgiyle yapilan islerinde seyini cikarmaya gerek yok yani sonucta bende bu hayata bi kere geliorum oda:):)) demek ki huyu böyle canım. Benim bir arkadaşım var onun eşi de böyle 6 senelik evli daha yeni düZelmeye başladı :)) düzelir yani sıkma canını. İşi filan zor mu acaba? Hani yoruluyordur yada kafası çok yoğundur sana odaklanamıyordur. Çünkü benim eşimin öyle bazen bişey anlatıyorum alakasız bir cvp veriyor ama biliyorum kafa 1 milyon :)
Evet cok yogun calisio isi cok agir beyin felci gecirmis gibi gelio.cok uzuluuorum anlamayada calisiorum.benim istedigim sadece her zaman diil haftanin 7 gunu yorgun olabilirsin evet ama 1 saati bana ayiramiosan sen otur ben calisirim arkadas:) cocukta yaparim kariyerde evelallah:) insallah tek umudum iste duzelmesi.sevgi herseyi cözer derler ama.sevgiyle yapilan islerinde seyini cikarmaya gerek yok yani sonucta bende bu hayata bi kere geliorum oda:)
Ayy su telefon aleti iletisimi dibe vuran seyy esimdede var gelip eve ust bas degidip koltuga yayilup eline almasi yokmu, ben cay demlerim yanina aburcuburlar koyar alir tepsiyi koyarim aramizaa benle ilgilenmedikce baslarim mizmizligaa fazlasida onu geriyoo birgun diyorumm telefondakii butun oyunlari silecemm kalacaksin ole, ilgilen benle diyorumtv izleyelimm sakalasalimmYanliz olmadigimi biliorum.eminim vardi bu tarz sorun yasayanlar.atlatar veya hic ugrasmadan yola devam edenler.oncelikle esimi seviorum fazlasiyla hemde belki bundan zoruma gidio yaptiklari.elle tutulur hic bisey yok aslinda.ama ben onun yanindayken kendimi hep kasiorum 1 yillik evliyiz 2 yildi sevgil oldugumuz donem var.ama evlenince daha bi farkli oldu.yani istedigim gibi kpnusamiorum hic hep telkinde bulunuyo.kelimelerine dikkat et.ole yap bole yap vs.oyuzden ne rahat rahat sevgimi gosterebiliorum.ne birbirimize takilabilioruz.hic bisekilde espiri anlayisimiz uyusmuyo zaten.hic guldugumu bile hatirlamiorum.ne zman iki kelime konusaljm sohbet edelim desek.hep sen ole yapion sen bole yapion gibi sorunlardan bahsedio.hic sakalasamioruz kpnusamioruz.gelir eve yemek yer malak gibi yatar 15 dk sonra uyuklar zten.uyumassa telle oynar tv izler ama asla konusmayiz.cok buyuk iletisim sorunumuz var.konusmaya kalksam bunu sorun olarak one sursem bana gore bu problem diil.hem konusuyoruz ya der.bilmiorum abartiosam soyleyin.yani yeri gelip esime takilamiycaksam o bana yapmicaksa yada gulmiceksem ben yatak evligi istemiorum sonucta bana zarar veriosa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?