samimiyetsiz insanlar

manymany

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2014
364
20
38
İzmir
Boyle biriyle ictenn birseyler paylasmak istiyorum..herseyi anlatmak hadi cikalim disari dedigim zaman bahane uydurmayan..samimi ve kafa dengim bi insan ariyorum.bu gune kadar hep menfaat ugruna arkadasliklar kurdar benle yada kafa dengi olmayan.bakiyorum kiz kiza ne guzel birbirlerine destek olan insanlar var..samimi olan kafa denkleri...ben yalnizim hep...bir bayramda bir yilbasinda hadi cikalim gezelim diyebilcegim kimse yok..ya da var ama kafa dengi degil ondanda bisey anlamiyorum
.

Sosyal ortamlara girip arkadaş edinebilirsiniz.
Belli bir yaştan sonra insanlara güvenmek daha zor ama illaki çevrenizde kaliteli insanlar olacaktır.

Kafa yapınızın tamamen uyacağı, yanında hiç sıkılmayacağınız biri yok maalesef.

Öyle arkadaşları olduğunu iddia edenlerin kendileri fazlasıyla uyumlu ve özverili...

Yani siz alttan alan, kusurları görmezden gelen, koşulsuz seven taraf olursanız arkadaşlığınız sorunsuz devam eder.

Çünkü herkes böyle arkadaşlar, eşler arıyor.

Ama çok azımız egomuzu, nefsimizi, kibrimizi bir tarafa bırakıp kendimiz böyle olabiliyoruz.

Evet eksiksiz yok ama benim sanssizligimdan olsa gerek

valla bende bulamıyorum artık kafa dengim birini ne oldu bana bilmiyorum ilkokul lise... hep bulmuşumdur kafa dengim kız ama yollarımız ayrıldı üniversitede falan şimdide arıyorum bulamıyorum , bi kızla tanıştım dedim bu iyi galiba oda her lafında erkek arkadaşından ailesinden bahsediyo, sinir oluyorum bi tane var oda dakika başı sigara içio yanına yaklaşamıyorum kokarca mübarek, anlıycagın bende bulamadım bulduklarımda uzakta of çok zor cidden böyle uzaktan çok büyüük dert gibi görünmesede insana dert oluyor işte..

Benim de cevremde hic yok tum iliskiler cikar uzerine kurulmuş. Ben de biktim senin gibi bu durumdan ama yapacak pek h8sey yok

çünki insanları olduğu gibi kabul edemiyoruz
arkadaşımız dostumuz diye hemen kalıba sokmaya çalışıyoruz
derdimiz olunca dinlesinler keyfimiz yerindeyse bizimle gülsünler
hepimiz benciliz oyüzden yanlız kalıyoruz...

bende aynı durumdayım canım insanlar çok çıkarcı.. Hep yapmacık hallerini görüp buluşacaksak bile ben soğuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…