Şampuan ve Saç Kremleri Şampuan derdi

Yasamenerjisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
2.166
3.957
83
Kızlar kullandığınız ve memnun kaldığınız şampuan önerisi var mı ? Doğumdan sonra saçlarımın yapısı çok değişti ,çok fazla bakım vs de yapıp sarıp yatamıyorum malum bebekleyim sürekli .
Şöyle saçları besleyecek ,yumuşatacak biraz kendine getirecek şampuan var mı bildiğiniz ?

Ben saçımı uzatmak için restorex kullanmıştım çok iyi gelmişti saçlarıma yumuşacık olmuştu. Herkeste aynı tepkiyi yapar mı bilmiyorum ama.
Birde sarımsaklı şampuanlar iyi geliyor parlak yapıyor saçları.

Ben saçımı uzatmak için restorex kullanmıştım çok iyi gelmişti saçlarıma yumuşacık olmuştu. Herkeste aynı tepkiyi yapar mı bilmiyorum ama.
Birde sarımsaklı şampuanlar iyi geliyor parlak yapıyor saçları.
Şuan restorex kullanıyorum ,sac derimi çok kötü yaptı ,kabuk kabuk soyuluyor resmen

Gratislerde inecto var. İçerik olarak temiz paraben vs içermiyor. Fiyatı da gayet uygun.

Alırken şampuan içeriği okuyun. Sls,sles, sülfat, tuz, paraben içeren şampuanları kullanmayın. Köpüren her ürün saçınıza ve saç derinize zarar verir. Marka vermeyeceğim çünkü bu zararlı kimyasalları içermeyen ürünlerin de saç yapısına göre iyi geleni ve gelmeyeni var. Deneyip kendinize en uygun olanı bulmanız gerekiyor.

Ayrıyetten vitaminlere baktırın derim bu arada.
Vitaminlere bakıldı canım ,onlarda bir sıkıntı yok,doktor ekstra biotin verdi değeri sınırda diye .
Ya öyle bir haldeyim ki ,düzleştiysem olmuyor ,maşa yapsam olmuyor ,böyle gergin sert saçma sapan bir haldeler .sürekli tepede toplu halde geziyorum

Doğum sonrası saçlar farklı yapıya sahip olur, aynısı bende de var. Zamanla düzelir. Memnun kaldığım şampuanlar:

Gliss (siyah olan)
Syoss
Loreal Kerastasé (koyu yeşil olan)

Ama televizyonlarda basbas bağırıyorlar ya son 2-3 gündür "no-poo" , şampuan yok diye:KK70:neymiş, kalıp sabunmuş, yok efendime söyleyeyim kendi karışımıymış...

Ben sampuani biraktim. Dogumdan sonra saclarim asiri dokuldu. Doktora gittim, bana bir karisim verdi, onu kullandim, dokulmesi biraz azaldi. Sonra arastirma yaptim bu konu uzerine. Sampuanin sactaki yararli yaglari sokup aldigini ve bu yuzden sacin hem beslenmedigini hem de cok sık yaglandigini ogrendim. Inat ettim, sadece zeytinyagli defne sabunu kullandim. Simdi saclarim alisti artik. Hem cok dokulmuyor hem de ayni gun yaglanmiyor. Uzamasina da fayda ettigini dusunuyorum. Benim saclarim genetik olarak az, ince telli ve yaglidir. Ben sabun olayindan memnun kaldim. Arada bir de durulama suyuna ev yapimi elma sirkesi koyuyorum ve aninda yumusacik oluyor. Bir de haftada bir zeytinyaginin icine evigen, bemiks, bepanthen ampullerden kirip maske yapiyorum. Bakalim yaza kadar ne kadar uzayacak :)

Doğum sonrası saçlar farklı yapıya sahip olur, aynısı bende de var. Zamanla düzelir. Memnun kaldığım şampuanlar:

Gliss (siyah olan)
Syoss
Loreal Kerastasé (koyu yeşil olan)

Ama televizyonlarda basbas bağırıyorlar ya son 2-3 gündür "no-poo" , şampuan yok diye:KK70:neymiş, kalıp sabunmuş, yok efendime söyleyeyim kendi karışımıymış...
Denediniz mi hic?

Dalan d’olive yeşil zeytinyağı özlü
Saç derimdeki egzamamsı pullanmayı kuruluğu düzeltiyor
Paranen sls gibi katkılar Yok
Fiyatınıda hesaplı buluyorum marketlerde de bulabiliyorum

Ywrocher in şampuanlarını da kullanıyorum ama sedece avm de satılması ve dalan a göre daha pahalı olması nedeniyle elim gitmiyor
İçeriği yakın ...

Urtekram nordic berries. Sacinizda boya varsa tavsiye ederim.
Tabii once kucuk boyunu alip deneseniz daha iyi olur cunku ucuz bir sampuan degil maalesef.
Bir de otaci naturway sarimsakli sampuan da dokulmeme iyi gelmisti ama saclarimi kazik gibi yapiyordu.
Dalan in yesil sisedeki sampuanlarina da bakabilirsiniz. Gratis gibi yerlerde seyahat boyu oluyor.
Bir de sacinizi sampuanlarken sirtiniza sampuan degmemesine dikkat edin. Biotin de kullaniyormussunuz sirtinizda tuylenme olmasin.

Eyüp Sabri Tuncer Macadamia Yağlı Şampuan kullanıyorum.
Saçlarımı yumuşacık yaptı. Saclarim eskisi kadar yağlanmıyor. Paraben içermiyor.
Ama en önemli etken vegan sertifikalı olması, hayvanlar üzerinde deney yapmıyorlarmış.

Organix diye bi marka var onu denediniz mi herkes begeniyor.
Onun disi da hindistancevizi, findik yagi, zrytinyagi vs. Yağ bakimini 2 haftada bir yapmaniz lazim. Icine de evigen ampul kirarsiniz mis gibi dokulmeyensaclar.
Sadece sampuan yetmez.

Back
X